rizak
Registered User
- نوشتهها
- 855
- لایکها
- 704
اگر تبلیغ تو جای مناسب پیدا کردی به منم بگو میخوامبچه ها کسی از تبلیغ تو این کانال های تلگرام جواب گرفته ؟
اگر تبلیغ تو جای مناسب پیدا کردی به منم بگو میخوامبچه ها کسی از تبلیغ تو این کانال های تلگرام جواب گرفته ؟
اگه سیزن اینم مثل اون تاریخ اشتباه نگفته باشی نه نیومده چون تازه ریلیز شده و وقت میبره تا ترجمه کنن )دوستان زیرنویس Elementary s04e01 نیومده ؟
سلامتوی تلگرام مردم بیشتر دنبال تفریح هستن تا خریدو اینجور چیزا, مگر اینکه خودتون گروه و کانال پر بازدید داشته باشید.
مثلا من یه گروه دارم برای کارهای زیورآلاتم با اینکه تعداد کمه, اما چون خریدار واقعی هستن فروشم خیلی بالاست.
دوستان پلاگین وردپرس خوب, برای راه اندازی سیستم همکاری در فروش چی پیشنهاد می کنید؟
کسی هست بتونه تو کارهای فنی وردپرسم کمک کنه, هزینشو پرداخت می کنم, فقط اینکه من زیاد با تنظیمات پلاگین ها آشنا نیستم برای همین, کارام خیلی کند پیش می ره, نیاز به کمک دارم.
گاتهام رو تازه شروع کردم قسمت یک رو که دیدم فوق العاده بودامروز اومده. blacklist هم امروز اومد براش زیرنویس هست ولی برای این هنوز زیرنویس پیدا نکردم
داداش گاتهام سریالش در مورد بتمن هست ؟اگه در مورد بتمن هست بریم توی کارش فعلا فقط arrow رو نگاه می کنمگاتهام رو تازه شروع کردم قسمت یک رو که دیدم فوق العاده بود
بعد اومدم باز دانلود کنم دیدم نتم تموم شد
اونم تمدید کنم دیدم عی بابا نامحدود رو برداشتن موندم حالا از کجا بیارم این سریال رو
توی سریال dark knight rise یه جا گوردون میگه : من تلاش نکردم بشناسمت
بتمن میگه : کار خوبی کردی
بتمن یه چیز دیگه میگه و بعدش میگه : یک قهرمان میتونه یک مرد ساده باشه که تو یه شرایطی کتش رو میندازه رو دوش یه بچه و بهش میگه دنیا تموم نشده
همین توی اولین قسمت گاتهام اتفاق افتاد
عجیب گاتهام منو درگیر خودش کرده
نمیدونم از کجا گیرش بیارم
بلک لیست هم خوشم فکر نکنم بیاد
از اسمش معلومه دیگهداداش گاتهام سریالش در مورد بتمن هست ؟اگه در مورد بتمن هست بریم توی کارش فعلا فقط arrow رو نگاه می کنم
دنبال یه سریال خوب دیگه هستم بیشنر هم مدنظرم سریال های کمیک های دی سی هستند
این تنظیماتش بدرد چ لولایی میخوره ؟ویرایش :لینک حذف شد
اصلا از این سریال های مسخره ای که صدای خنده پشت صحنه ش میاد خوشم نمیادbig bang رو قبل از اینکه عکسشو ببینم فکر میکردم یه مستندی هست درباره ی به وجود اومدن زمین و انفجار بزرگ و...
ولی friends رو نبینی به خودت ظلم کردی
سلام دوستان یک راهنمایی کنید چطوری میتونم والپیپر های این سایت رو ذخیره کنم
http://nfswallpapers.com/
فایرفاکس رو بیخیبهترین افزونه برای اسکرین شات تو فایر فاکس چیه ؟
نت افراز خوبه و نسبت به جاهای دیگه بهتره پایداری سرویس داره در کلآقا در رده هاست های خوب و ارزون از همه بهتر الان نت افراز عه ؟! جای بهتری نیست ؟!( تبلیغ خودتونو نکنید ها :|)
و بعد اینکه من تو سایتشون میدیدم رو سرویس ۳ ماهه ۳۵ تومنی دامین .com رایگان میده ؟! در میاد عاخه ؟! :/ یا من اشتباه دیدم ؟!
پ چی پیشنهاد میدین :general210::general606:نت افراز چیه اخه.هیچ چیزی روش اجرا نمیشه.
حس زندانی بودن میده به ادم.
یه نمایندگی خریدم پشیمون شدمهمینجوری مونده
آی آر پاور وب ما چند ساله استفاده میکنیم خوب بوده کیفیت هاستش.آقا در رده هاست های خوب و ارزون از همه بهتر الان نت افراز عه ؟! جای بهتری نیست ؟!( تبلیغ خودتونو نکنید ها :|)
و بعد اینکه من تو سایتشون میدیدم رو سرویس ۳ ماهه ۳۵ تومنی دامین .com رایگان میده ؟! در میاد عاخه ؟! :/ یا من اشتباه دیدم ؟!