من کجا تهدید کردم؟:general311:الان دقیقا مارو تهدید کردی یا خودتو ؟ :|
:general208:
سیاوش به اعصاب خودت مسلط باشمن کجا تهدید کردم؟:general311:
بحث سر سوال پرسیدن بود دیگه.
من اندازه تو و کسری چیزی نمیدونم واسه همین از شما سوالاتی می پرسیدم که از نظر شما خنده دار بوده:general408:
اینقد از @aalireza439 سوال پرسیدم یه بارم مسخره نکرد همیشه جواب داد حالا چه سوال خنده داری بود چه سوالات دیگه
سیاوش به اعصاب خودت مسلط باش
irpopupirpopup
or
iranpopup
?
کمی
من که الان در آرامش کامل به سر می برم
نکنه متنم تند بوده؟:general210:
ایراد نگارشی داره یا من متوجه نمیشم ؟اقا پاپاپ داخل رتبه سایت هم تاثیر میزاره ؟
فک کنم منظورش این تو سایت پاپ اپ خود سایت رو بذارمایراد نگارشی داره یا من متوجه نمیشم ؟
relax , relax , relax tarمن کجا تهدید کردم؟:general311:
بحث سر سوال پرسیدن بود دیگه.
من اندازه تو و کسری چیزی نمیدونم واسه همین از شما سوالاتی می پرسیدم که از نظر شما خنده دار بوده:general408:
اینقد از @aalireza439 سوال پرسیدم یه بارم مسخره نکرد همیشه جواب داد حالا چه سوال خنده داری بود چه سوالات دیگه
حداقل پرداخت چقدره؟افزایش نرخ پاپ آپ بورس کالا
اولی 4.5 تومان دومی 3.5 تومان یه سه تومنی هم تا ساعتی دیگر اضافه خواهد شد. تبلیغات مجاز هست و زننده نیست.
والا من تو حالت ریلکس نوشتم :general709:relax , relax , relax tar
به اعصاب خودت مثلث باش (گاهی هم مربع)
حالا بنده خدا یه چیزی گفت اوج میگیری چرا )
---------------------------
.
دیگه اون افزایش طول نیس ؟افزایش نرخ پاپ آپ بورس کالا
اولی 4.5 تومان دومی 3.5 تومان یه سه تومنی هم تا ساعتی دیگر اضافه خواهد شد. تبلیغات مجاز هست و زننده نیست.
طول !دیگه اون افزایش طول نیس ؟
ADMیک دانلود منیجر عالی برای اندروید با قابلیت زمان بندی معرفی کنید لطفا:general510:
چه مدیر بداخلاقی!چیکار به پاپ اپ های من داری؟
نیا اقا
نیا تو سایت :|
بدبختی گیر کردیما )
--------------------------------
نه خدایی میدونی به نظر من باید گوگل از هر کشوری یه وبمستری که به هیچ جایگاهی نرسیده رو برداره ببره توی شرکتش یه سیستم بده بگه برو تو سایت های ایرانی ها بگرد مشکلی چیزی بود یادداشت کن ما بیاییم به صورت دیباگینگ ) (دیباگینگ ) ) اون مشکل رو حل کنیم. (اول از همه هم سایت منو بزار اول لیستش که پاپ اپ گذاشته :| )
اصلا گوگل به نظر من یه دنیاست خودش به تنهایی
هم خنگه , هم زرنگ
هم گاوه , هم خرگوش