@MihanVسایتی هست که شرکتای ثبت شده توش نوشته شده باشن؟
سلام
یه اشتباه واقعا بزرگی کردم یه آدرس چرت و پرتی واسه سایت انتخاب کردم حالا بازدید گرفته نمیتونم آدرسش رو عوض کنم میخوام عنوان سایت رو یه چیز دیگه بزارم مثلا الان آدرس game و عنوان game هستش میخوام عنوان رو بزارم picture به نظرتون گوگل ج.ر.م میده یا مشکلی نیست؟
دیگه از عنوان گیز میز که بدتر نیست؟!!!
عوض کردم ولی فعلا فقط عنوان قبلی و فعلی رو با هم میاره یعنی:دیگه از عنوان گیز میز که بدتر نیست؟!!!
ببین ریسکه ممکنه که مشکلی پیش نیاد و بازدیدت از بین نره و ممکنه گوگل به خاطر تغییر عنوان یه حال منفی بهت بده.
http://digikala.com/Product/DKP-62360/Acer-Aspire-E5-511G-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-اسپاير-E5-511Gلپ تاپ تا 1میلیون تومان برای دختر بچه 15ساله که برای مدرسه و اینا میخواد و یه سری کارای دیگه چی پیشنهاد میدید؟
@l3est
خوب آدرسشو بزن توی الکسا و ببین.سلام
دوستان الکسا یه سایت دانلودی با حدود 2000 ایپی در روز حدودا چقدره ؟
میخام بدونم ایا ضرری داره اینکار ؟! جریمه نمیکنه سایت رو ؟خب این کار چ سودی داره؟ خودتو گول میزنی ک از گوگل ورودی داری؟!
این مورد اصلا توصیه نمیشه، گوگل بره هر کاربر یه لینک مجزا تولید میکنه و میفهمه چیکار کردی
خوب آدرسشو بزن توی الکسا و ببین.
آخ آخ خودشم عالیه موزیکشم عالیه بندیکت هم عالیه یه سریال فوق العادست فقط بدیش اینه دو سال یه بار 3 قسمتش میاداگه اهل موسیقی فیلم هستید sherlock BBC زو حتما گوش کنید.
سلام.سلام
دوستان الکسا یه سایت دانلودی با حدود 2000 ایپی در روز حدودا چقدره ؟
الان تست کردم ج داد کِ:general208:کار نمیکنه با تشکر.
با تشکر ایده خوبیهدوستان ، با پیشنهاد یکی از دوستای خلاقم سرویس کوتاه کننده ایمیلی رو در مدت کمتر از 2 روز به عنوان یه میکرو پروژه قبل امتحانا راه اندازی کردیم با این که عجله ای و هول هولکی شد و منم خیلی وقت بود از PHP دور بودم در نهایت چیز زیاد بدی فک نکنم شده باشه و حداقلا رو فک کنم داره.
مِیلَک - سرویس کوتاه کننده ایمیل
نظری ، پیشنهادی ، انتقادی باشه ممنون میشم
@l3est
@Ehsan_king99
@aalireza439
و باقی دوستان