@MihanVسایتی هست که شرکتای ثبت شده توش نوشته شده باشن؟![]()
سلام
یه اشتباه واقعا بزرگی کردم یه آدرس چرت و پرتی واسه سایت انتخاب کردم حالا بازدید گرفته نمیتونم آدرسش رو عوض کنم میخوام عنوان سایت رو یه چیز دیگه بزارم مثلا الان آدرس game و عنوان game هستش میخوام عنوان رو بزارم picture به نظرتون گوگل ج.ر.م میده یا مشکلی نیست؟![]()
دیگه از عنوان گیز میز که بدتر نیست؟!!!
عوض کردم ولی فعلا فقط عنوان قبلی و فعلی رو با هم میاره یعنی:دیگه از عنوان گیز میز که بدتر نیست؟!!!
ببین ریسکه ممکنه که مشکلی پیش نیاد و بازدیدت از بین نره و ممکنه گوگل به خاطر تغییر عنوان یه حال منفی بهت بده.
http://digikala.com/Product/DKP-62360/Acer-Aspire-E5-511G-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-اسپاير-E5-511Gلپ تاپ تا 1میلیون تومان برای دختر بچه 15ساله که برای مدرسه و اینا میخواد و یه سری کارای دیگه چی پیشنهاد میدید؟
@l3est
خوب آدرسشو بزن توی الکسا و ببین.سلام
دوستان الکسا یه سایت دانلودی با حدود 2000 ایپی در روز حدودا چقدره ؟
میخام بدونم ایا ضرری داره اینکار ؟! جریمه نمیکنه سایت رو ؟خب این کار چ سودی داره؟ خودتو گول میزنی ک از گوگل ورودی داری؟!
این مورد اصلا توصیه نمیشه، گوگل بره هر کاربر یه لینک مجزا تولید میکنه و میفهمه چیکار کردی
خوب آدرسشو بزن توی الکسا و ببین.
آخ آخ خودشم عالیه موزیکشم عالیه بندیکت هم عالیه یه سریال فوق العادست فقط بدیش اینه دو سال یه بار 3 قسمتش میاداگه اهل موسیقی فیلم هستید sherlock BBC زو حتما گوش کنید.
سلام.سلام
دوستان الکسا یه سایت دانلودی با حدود 2000 ایپی در روز حدودا چقدره ؟
الان تست کردم ج داد کِ:general208:کار نمیکنه با تشکر.
با تشکر ایده خوبیهدوستان ، با پیشنهاد یکی از دوستای خلاقم سرویس کوتاه کننده ایمیلی رو در مدت کمتر از 2 روز به عنوان یه میکرو پروژه قبل امتحانا راه اندازی کردیم با این که عجله ای و هول هولکی شد و منم خیلی وقت بود از PHP دور بودم در نهایت چیز زیاد بدی فک نکنم شده باشه و حداقلا رو فک کنم داره.
مِیلَک - سرویس کوتاه کننده ایمیل
نظری ، پیشنهادی ، انتقادی باشه ممنون میشم
@l3est
@Ehsan_king99
@aalireza439
و باقی دوستان