MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
کی اومدید و کی رفتید؟ :دیدوستان ما هم بازنشست شدیم
تو این مدت اگه کسی خوبی بدی دید حلال کنه
ارادتمند همه دوستان
من با اکانتمم وارد شدم ولی نشون نمیدهفقط برای کاربرایی که وارد شدن نشون میده. وارد نشده باشی حتی سرچ هم کنی تا +17 میاره :general601:
دوستان ما هم بازنشست شدیم
تو این مدت اگه کسی خوبی بدی دید حلال کنه
ارادتمند همه دوستان
احتمالا از هاستت باید بشه که خوب لودش نمیکنه.سلام دوستان
بنده بدون هیچ مشکلی وارد پنل وردپرس می شوم و به همه قسمت ها دسترسی دارم اما وقتی روی ارسال نوشته جدید کلیک می کنم صفحه نوشته جدید به صورت غیر فعال بالا میاد تصویر زیر
دوستان اگه مشکل مشابهی داشتند کمک کنند
ممنون
سرور سایت شمارو -19 تشخیص دادهمن با اکانتمم وارد شدم ولی نشون نمیده
کلا +19 میزنی هیچی نمیاره ولی تو رده سنی ها باقی مشکلی نداره
از اونم گذشته کلا رده ی +19 هم مگه داریم؟
فردا 8 صبحگوگل ادسنز کی باز میشه؟
برای شعورت نداشتت متاسفمفردا 8 صبح
:دییه صفحه بهشتی برای دوستان طراح وب
http://ninodezign.com/35-awesome-image-hover-effect-with-pure-css3-part-1/
من دارم اشک شوق میریزم از این همه کد آماده حرفه ای :general707::general503:
فعلا چند تای اولی رو دیدم اینا خیلی خوبن
http://tympanus.net/Development/HoverEffectIdeas/index2.html
اتفاقا منم الان به یه فایل که ۳ سالو اندی از تاریخ آپلود و مستقیم کردنش میگذشت روبرو شدم و دیدم به چه راحتی دانلود شدچه تصادفی. همین الان دارم یه تریلر جدید از تاینی دانلود میکنم٬ تریلر هارو تو گوگل آپ میکنن.
اتفاقا پخش آنلاین هم داره (کاملا مستقیمه)
دفعه دیگه بیایی یه چیزی معرفی کنید میزنم تو پرت حالا ببیناگه قرار باشه انقدر کلی معرفی کنیم منم github.com رو برای برنامه نویسا معرفی میکنم :general208:
بعید میدونم اصلا آپ کنن این تریلر هارو ، دقیقا سیستمش رو نمیدونم اما آی دی تریلر ها رو که نگاه کنی با آی دی یوتیوبشون یکیه ، به خاطر همینچیزاس که خوشم میاد از تاینیچه تصادفی. همین الان دارم یه تریلر جدید از تاینی دانلود میکنم٬ تریلر هارو تو گوگل آپ میکنن.
اتفاقا پخش آنلاین هم داره (کاملا مستقیمه)
4upld که عالیه100 گیگ 4upld میده 15 تقریبا دو برابر گوگل. البته 4upld سرور ایرانم داره.
قوانین کوپی و رایتآقا یه سوال
از طریق گوگل درایو به راحتی میشه فایل ها رو به صورت مستقیم در اختیار کاربرا قرار داد که دانلود کنن
ولی به نظرتون چرا کسی ازش استفاده نمیکنه ؟
منظورم سرویس های پرمیومش هست
کار خاصی نداره ، نیازی به هیچ Api هم نیست ، خیلی ساده هست، نحوه کارش رو تو همین تاپیک توضیح دادم ، بگرد پیداش کن.پایین تریلر هارو دیدی ؟ دسترسی به تمام ویدیو های یوتیوب ؟
فکر کنم api نوشتن ویدیو های یوتیوب رو میاره تو گوگل درایو، الان اینو آنلاین پخش کردم مشکلی نداشت.
http://faratube4.tk/watch/cn-NsWRtaSY
دقت کرده بودید فیلمهای +19 تاینی اسکرین شات لود نمیشد براشون؟ تو آدرس اسکرین f=1 رو به f=0 تغییر بدین ، دو ساله تو کف این بودم.
+19?
مگه +19 هم داره فیلم )
داریم ، شما ندیدی:general711:
---------------------------------------------
مشاهده پیوست 900763
کسی میدونه زیر لوگو شبکه 3 آدرس چه سایتیه؟ دیده نمیشه.
این فیلم های +19 که میگید لطفا مشخص کنید فیلماییه که وسطش ص.ح.ن.ه داره یا وسط ص.ح.ن.ه هاش فیلم داره ؟فقط برای کاربرایی که وارد شدن نشون میده. وارد نشده باشی حتی سرچ هم کنی تا +17 میاره :general601:
همچین راحت هم نیست فیلتر کردن آدرس اش ، به دلیل اینکه آدرس اصلی خود گوگل هست و ساب دامین doc برای سرویس های دیگه هم استفاده میشه ، اگر اینو فیلتر کنن ، خیلی از سرویس های دیگه گوگل برامون بی استفاده میشن.اون موقع گفتی از دست طرف در رفته من فکر کردم چند روز دیگه بسته میشه. همچنان در رفتس پس