حتما قبل ثبت دامنه اول ببین توسظ گوگل اون دامنه بلاک نشده باشه.منظورم اینه این تعداد بک لینک برای یک دامنه آزاد دلیل خوبی هست که بخوایم ناون دامنه رو ثبت کنیم ؟
حتما قبل ثبت دامنه اول ببین توسظ گوگل اون دامنه بلاک نشده باشه.منظورم اینه این تعداد بک لینک برای یک دامنه آزاد دلیل خوبی هست که بخوایم ناون دامنه رو ثبت کنیم ؟
@l3est در مورد سوالتون توضیح داد.این قسمت رو بیشتر توضیح میدین ؟ برای سایتی که اطلاعات از کاربر میگره و اطلاعات میفرسته هم کاربرد داره ؟ در سرعت دریافت اطلاعات از کاربر و ارسال نتیجه به کاربر هم تاثیر داره ؟
تفاوت فاحشی نداره ، الان همه ISP ها از شرکت زیرساخت اینترنت میگیرن ، فاصله ها هم خیلی کم هست ، بعدش هم تو ایران اینترنت رو از هزارتا صافی رد میکنن ، اگه دیتاسنتر در خونتون هم باشه ، باز هم پینگ اش بالای 40-50 هست.برای داخل یه کشور کاربرد نداره ؟ مثلا یکی که تهرانه از سرور تهران لود بشه، یکی مشهده از مشهد لود بشه و....
دو تا سرور لازم هست(بیشتر هم میشه) یکی که برای میزبانی سایت یکی برای پروکسی.
منظور @aalireza439 این بود که Reverse proxy ایران باشه و origin server یا origin server ها خارج. اینجوری میشه اطلاعات رو رو سرور ایران cache کرد که سرعت لود هم بیاد بالا. (دیگه نیازی نیست کاربر منتظر باشه که کوئری های دیتابیس اجرا بشن و نتیجه رو ببینه)
یه همچین چیزی :
وردپرسدوستان یه سوالی داشتم، فروش فایل در اپن کارت سریع و آسونتر هست یا در وردپرس
آسونی در خرید واسه مشتری را میگم
در کدومش مشتری سریع و سر راست تر میتونه خرید کنه؟
شرمنده دخالت میکنم اما متاسفانه cdn بد جا افتاده فقط از این جهت که گفتی بهش نگاه میکننCDN برای زمانی که یک وب سایتی داری که میخواهی تو محدودهای جغرافیایی مختلف بدون تاخیر در دسترس باشه ، مناسبه ، در غیر اونصورت ضرورتی نداره.
شما اگر سایت فارسی زبان داری ، سایت ات رو سرور ایرانی بیاری کافیه ، یا اگر هم که سایت ات رو سرور خارجی بود ، میتونی یک سرور ایرانی بگیری و به عنوان پروکسی روی سایت استفاده کنی.
شرمنده دخالت میکنم اما متاسفانه cdn بد جا افتاده فقط از این جهت که گفتی بهش نگاه میکننCDN برای زمانی که یک وب سایتی داری که میخواهی تو محدودهای جغرافیایی مختلف بدون تاخیر در دسترس باشه ، مناسبه ، در غیر اونصورت ضرورتی نداره.
شما اگر سایت فارسی زبان داری ، سایت ات رو سرور ایرانی بیاری کافیه ، یا اگر هم که سایت ات رو سرور خارجی بود ، میتونی یک سرور ایرانی بگیری و به عنوان پروکسی روی سایت استفاده کنی.
اقدام کردی ببینی برای چی هست ؟بنده دارم. اما فعلا که پست اکثر فروشگاههای اینترنتی رو تعلیق کرده.
به ما گفتن به خاطر فروش سی دی و دی وی دی هست.اقدام کردی ببینی برای چی هست ؟
واس من که هرکی یه جواب میده آخرین جواب هم گفتن واس رجیستر کردن گوشی ها هست همین طرح جلوگیری از قاچاق :|
آره چند نفر تو شاپکیپر گفتن واس همین بوده واس منم قسم میخورم خودشون نمیدونن هرکی یه جواب میده :|به ما گفتن به خاطر فروش سی دی و دی وی دی هست.
شما درست میفرمایید ، استفاده از CDN برای فایل های استاتیک روی لود سرعت سایت تاثیر زیادی داره ، دلیل اش رو هم که خودتون توضیح دادید.شرمنده دخالت میکنم اما متاسفانه cdn بد جا افتاده فقط از این جهت که گفتی بهش نگاه میکنن
خیلی خلاصه بگم :
مهمترین کاربرد cdn کاهش پینگ و سرعت دادن به درخواست های لود یک سایت هست
به طور معمول توی مرورگر در یک زمان 6 درخواست ( دقیق نمیدونم محدودیت isp هاست یا مرورگر و ... ) به دامین ارسال میشه که برای مثال تو یه سایت تفریحی معمولی ممکنه بالای 5000 درخواست باشه
حالا برای کاهش این زمان درخواست از cdn استفاده میشه
برای مثال شما به یه آدرس site.ir میتونی 6 تا درخواست بدی تا اون درخواست ها تموم نشدن نمیتونه بره سراغ درخواست بعدی
برای همین وقتی از cdn که دقت کرده باشی از ساب دامین استفاده میشه به جای 6 تا درخواست میشه بی نهایت درخواست رو اجرا کرد
سی دی ان فوق العادست مخصوصا وقتی بتونی از تمام قسمت هاش استفاده کنی ( سایتی که به طور معمول 50 ثانیه لودش میکشرو میشه با سی دی ان تا 4 ثانیه هم کاهش داد )
پ.ن : 2 ساعت نوشتم و توضیح کامل دادم ولی ارسال نشد ( با گوشی ) مجبور شدم دفعه بعد خلاصه بنویسم شرمنده
واسه منم فرستادن .فقط جهت اطلاع رسانیهسلام . من سایتم رو چند ماه پیش تو سایت جدید ساماندهی ثبت کردم و تو بخش جستجو هم میگه سایت شناس است اما تو این چند روزه 2 بار اس ام اس دادن که آقای فلان لطفاً سایتتون رو در سایت جدید ثبت کنید و اطلاعات از سایت قدیم قابل انتقال نیست. میخواستم بدونم واسه شما هم این اس ام اس اومده ؟ باید دوباره ثبت کنم یا نه این اس ام اس به همه فرستاده شده ؟
دوست عزیز به هیچ عنوان برای سایتی که یک روزه راه افتاده بک لینک نگیرین که از همون اول سایتتون رو گوگل بلاک میکنه.سلام
برا یه وب سایتی که یه روزه راه افتاده موضوعشم شبیه سایت نمناکه کی بک لینک بگیرم ؟ الآن یا یک ماه دیگه فرقی داره ؟
+
بک لینک خوب چه بک لینکیه ؟
و این که بک لینک این دو تا سایت خوبه ؟
http://www.saberfun.ir
http://www.par30dl.com
تشکز
من عکس این گفته رو شنیدمدوست عزیز به هیچ عنوان برای سایتی که یک روزه راه افتاده بک لینک نگیرین که از همون اول سایتتون رو گوگل بلاک میکنه.
حداقل یکماه گذشته باشه و از بک لینکهای ملو و کم کم شروع کنید.
اوکی اگه رسما دوست داری خودتو به خاک سیاه بنشونی . بسم الله.من عکس این گفته رو شنیدم
حتی یکی که چندساله توی این کاره بهم گفته بود یک ماه قبل از بالا آوردن سایت چندتا بک لینک و رپورتاژ آگهی بگیر
فکر کنم تجربی باشه٬ واسه بعضی ها جواب میده و بعضی ها رو به خاک سیا میکشه
Why so seriousاوکی اگه رسما دوست داری خودتو به خاک سیاه بنشونی . بسم الله.