film-dl
Registered User
فک کنم این خوب باشه www.1varzesh.com سایت ورزش 3 که بازدهی نداره واقعا پر از تبلیغاته:general210:بچه ها یه سایت ورزشی که بشه توش تبلیغات کرد معرفی کنید
البته بستگی به تبلیغاتم داره که چی باشه و قبول کنن یا نه
فک کنم این خوب باشه www.1varzesh.com سایت ورزش 3 که بازدهی نداره واقعا پر از تبلیغاته:general210:بچه ها یه سایت ورزشی که بشه توش تبلیغات کرد معرفی کنید
فک کنم این خوب باشه www.1varzesh.com سایت ورزش 3 که بازدهی نداره واقعا پر از تبلیغاته:general210:
البته بستگی به تبلیغاتم داره که چی باشه و قبول کنن یا نه
محصول شما هم یه جور ربط داره به ورزش و سایت های ورزشی شاخ هم تو کشور دوتا بیشتر نیستن یکی ورزش 3 و یکی هم یک ورزش یک(شاید غیر از اینا هم باشن) که ادرس دادم 80 درصد مردم این سایت ها رو بررسی میکنند
طرفداری هم هستمحصول شما هم یه جور ربط داره به ورزش و سایت های ورزشی شاخ هم تو کشور دوتا بیشتر نیستن یکی ورزش 3 و یکی هم یک ورزش یک(شاید غیر از اینا هم باشن) که ادرس دادم 80 درصد مردم این سایت ها رو بررسی میکنند
تبلیغ تو بقیه سایت های ورزشی فقط پولو حروم کردنه چون بازدهی ندارن
این محصولی که میخوای بفروشی فوتبالی یا غیر فوتبالی نداره خیلی ها دوچرخه سواری میکنن
یه زمانی تاثییر داشت الان که دیگه فراگیر شده فک میکنن داری مسخره میکنی چون هر سایتی میری همین عکس با افکت های دیگه رو گذاشتن سریع فیلترت میکنن...ما که گذاشتیم فرقی به حالمون نکرد
3 سال پیش من یه همچین چیزی رو گذاشته بودم فک نکنم تاثیر چندانی داشته باشه !
نکس وان این تاثیرشو از یه چیزه دیگه میگیرهبرای این نکس1 که ظاهرا تاثیر داشته
گفتم که با کله گنده ها و سایت های بزرگ معمولا کاری ندارن اونم از ترس اینه که اگر یه وقت زیاد اذیت شون کنن یه وقت کلا روند سایت هاشون رو بکشونن به غیر مجاز و دیگه همین کاور و پوستر مطلب رو هم رعایت نکننمعلوم نیست کدوم آدم ----- ریپورت سایت آهنگ منو میکنه
احتمالا هم اینجا هست
جالبیش اینجاست ، الان به آهنگ آخر مسیح و آرش ap گیر دادن که مجازه !
موسیقی ما هم خبر مجوزش رو زده و آهنگشو گذاشته :
http://www.musicema.com/node/256214
امیر تتلو هم گفتن حذف کنم !
اینا رو سایت های معروف تر هم میزارن و مشکلی ندارن ، فقط به سایت من گیر میدن
خدا لعنتش کنه هرکسی ریپورت الکی میده
جز ----الی کار دیگه هم بلدی ؟
شماره 8 رو زده ماهی 30 میلیون تومن؟!!!!اوه اوه
سایت طرفداری
مگه جنگه؟؟؟
شماره 8 رو زده ماهی 30 میلیون تومن؟!!!!
این خو رتبش از نکس وان پایین تره :|چی فک کردن موندم
این خو رتبش از نکس وان پایین تره :|
اونایی که علاقه به ورزش داشته باشن دستگاه شما رو نمی خرن چون خودشون ورزش می کنن
شما باید جایی تبلیغ کنی که کاربراش یه نمه گ / شاد باشن که حال نداشته باشن برن دوچرخه سواری
مثلا همین پرشین تولز خوبه ، چون اکثرا یه مشت ادم بیکار علاف ضد اجتماع هستن