EmpireWorld
همکار بازنشسته
از منم تا عصر کریوم وصل میشد ولی صفحه باز نمیشد
ولی از عصر تا حالا درسته
نسخه وب تلگرامم درسته
ولی از عصر تا حالا درسته
نسخه وب تلگرامم درسته
نه kریو و نه sایفون و ... کلا کار نمیکنناز منم تا عصر کریوم وصل میشد ولی صفحه باز نمیشد
ولی از عصر تا حالا درسته
نسخه وب تلگرامم درسته
فایر فاکس Anonymox ش خوبهنه kریو و نه sایفون و ... کلا کار نمیکنن
اعصابم خورد شده میخوام یه چیزی تست کنم
مشکل اینجاست خیلی سایت های دیگه فیلترم نیستن باز نمیشن
به من بود کلا میگفتم اینترنت رو قطع کنن ملت برن بشینن سر خونه زندگیشونفردا اینترنت قطع باید گردد حرف اضافه هم نباشد
آقا برو تو گوگل سرچ کن استفاده از هارد به جای رم ، مخصوصا اگه هاردت اس اس دی باشه یه حال اساسی بهت میده.تاحالا پیش اومده براتون که وقتی سیستمتون رم کم میاره شروع میکنه به بستن برنامه ها ؟ راه حلی هست براش؟ برای من حتی وقتی رم روی 70% هم هست میبنده برنامه هارو.
enrique - forgivnessآقا دیدین بعضی وقت ها دارین پست میذارین حوصلتون سر میره؟
بعد یه آهنگ میزارین؟
یکی دو تا از اینا رو معرفی کنید
برای بنده که مثل ساعت کار می کنه چه دیروز چه امروز چه هر روزبه نظرم هیچ چیلترشکنی کار نمیکنه
هیچ وقت از ساعت شانس نیاوردم!برای بنده که مثل ساعت کار می کنه چه دیروز چه امروز چه هر روز
آقا برو تو گوگل سرچ کن استفاده از هارد به جای رم ، مخصوصا اگه هاردت اس اس دی باشه یه حال اساسی بهت میده.
پ.ن : من خودم فکر میکردم فقط از فلش میشه جای رم استفاده کرد.
برای من کار میکنه و مشکلی نداره.به نظرم هیچ چیلترشکنی کار نمیکنه
علت ش اینه که علت خاصی ندارهکسی علت این مورد رو می دونه :
شما این جمله رو سرچ می کنید مثلا :
دانلود فیلم The Forest 2016
اما داخل نتایج گوگل به جای این مطلب این مطلب مثلا میاد بالا
دانلود فیلم Fathers and Daughters 2015
چرا این جوری هست؟گاهی اوقات 5 نتیجه اول برا من هست اما هیچ کدوم از اون 5 لینک اول اون مطلب مورد نظر نیست
@EmpireWorld
@aalireza439
و بقیه دوستان
والا اینو چک نکردم اما داخل گوگل که تو قسمت توضیحات زیر هر لینک اسم اون مطلب دیگه هستفکر میکنم اگه روی لینک کلیک کنی و مطلب رو کامل ببینی کلمه The Forest 2016 داخلش پیدا میشه. خیلیا برچسب های نامربوط میزنن به مطلب
اخه مطلب جدید سرچ می کنم مطلب قدیمی میاد بالا ولی بازدید اون مطلب جدید هم خودش بالاست موندم پ اینا از کجا میانعلت ش اینه که علت خاصی نداره
اون سرچ هایی که 4 5 تا نتیجه ش ماله سایت توئه به خاطر کراول زیادیه که ربات ها تو اون ساعت توی سایت تو کردن و صفحه های زیادی رو ایندکس کردن. یه حالتی مثه جوگیر شدن
ولی خب بعد از چند ساعت تا چند روز هم درست میشه
الان آی پی و بازدید ت چقدره؟اخه مطلب جدید سرچ می کنم مطلب قدیمی میاد بالا ولی بازدید اون مطلب جدید هم خودش بالاست موندم پ اینا از کجا میان
400 ای پی بازدید 800الان آی پی و بازدید ت چقدره؟
زحمت کشیدی مهندسآقا برو تو گوگل سرچ کن استفاده از هارد به جای رم ، مخصوصا اگه هاردت اس اس دی باشه یه حال اساسی بهت میده.
پ.ن : من خودم فکر میکردم فقط از فلش میشه جای رم استفاده کرد.
این کاری که واردش شدی دست کمی از موزیک و فیلم نداره400 ای پی بازدید 800
قفل شده
اصن بالا نمیره