کسی نبود یه چیز پی انی ساک.سی چیزی به من کمک کنه؟ :دی
دوستان من فردا میخوام صف اول باشم مشتم به دهن استکبار جهانی برسه به نظرتون ساعت چند برم؟:lol:
دوستان من فردا میخوام صف اول باشم مشتم به دهن استکبار جهانی برسه به نظرتون ساعت چند برم؟:lol:
الان راه بیفت ...
همین امشب باید را بیفتی بری میدون آزادی زیر خشتک برج واسه محمود جایگاه زدن . همونجا میخوابی تا فردا محمود اومد در کنار هم یه مشت به استکبار جهانی بزنی
دوستان کی فتوشاپ خخخخخخخوووووووووب بلده؟! خودم بلدم ها،خیلی خوووووووب بلد نیستم،دنبال یه اکشن خاص میگردم،نیاز به کمک دارم
چی کار میخوای بکنی سید؟
در حد لالیگا بلد نیستما :دی
این مال سایت کتابه :|منم در همون حد خودت بلتم سیّد،البته شما بیشتر بلتی :دی
ببین این کاور های دانلود رو دیدی وطن دانلود و میهن دانلود میسازن؟! اینا اکشن هاش کجا گیر میاد؟! تو ایرانی ها چیز خوب نبود،تو خارجی ها هم نگشتم راستش،سایتی ،چیزی معرفی کنی ممنون میشم،یا اگه داری خودت بده :دی
//
سید اینو پیدا کردم،چطوره؟!
این مال سایت کتابه :|
به جای این کارا یه فکر به حال لوگو بکن:دی
لوگو دیگه نمیزنم بابا،پست های جدید رو ببین،تو یه پست رو 2 تا عکس لوگو میزنم،اونم به صورت حرفه ای و تمیز :دی
پ.ن : سیعد آدم باش از تو آرشیوت یه چیز خوب پیدا کن :|
والا برای سایت عکس اینجور چیزها خوبه ! ولی یه مقدار کارو سخت میکنه :دی . البته کار تروتمیز میشه و بیننده بیشتر خوشش میاد .
مشاهده پیوست 108497
جواد خواستی تو مایه های همین واست بزنم !
والا برای سایت عکس اینجور چیزها خوبه ! ولی یه مقدار کارو سخت میکنه :دی . البته کار تروتمیز میشه و بیننده بیشتر خوشش میاد .
مشاهده پیوست 108497
جواد خواستی تو مایه های همین واست بزنم !
از اونا هم هست ولی دارم میگم من به عنوان یه بازدیدکننده از سایتت این طرح ها رو بیشتر میپسندم !سعید مشکل این عکسا اینه که باید مثلا 8 تا عکس بدی بهش :دی
من میخوام یه عکس بدم،فوقش 2 تا،چون به سختیه کار فکر کنی متوجه میشی،باید از وی پی اس دانلود کنم 8 تا عکس با کیفیت مثلا HD،سخته! اگه چیز تر و تمیز تر داری رو کن،مثله این کتابه،این کتابه انواع و اقسامش رو دارم،ولی همه در مورد کتاب یا کاور سی دی و ایناس،میخوام برای دانلود باشه.
منم در همون حد خودت بلتم سیّد،البته شما بیشتر بلتی :دی
ببین این کاور های دانلود رو دیدی وطن دانلود و میهن دانلود میسازن؟! اینا اکشن هاش کجا گیر میاد؟! تو ایرانی ها چیز خوب نبود،تو خارجی ها هم نگشتم راستش،سایتی ،چیزی معرفی کنی ممنون میشم،یا اگه داری خودت بده :دی
//
سید اینو پیدا کردم،چطوره؟!
من ساده کار میکنم :دی اما سعی میکنم یه کاری کنم خودم خوشم بیاد :دیاین عکسهای مبتذل دیگه چیه!!!
جواد ساده کار کن بهتره!! سنگین و رنگین :دی
سعید 4 تا هم خوبه،من حاضرم تا 4 تا رو دانلود کنم ولی چیز تر و تمیز در بیاد :دی نمونه بده ببینم چند چندی؟ :دیاز اونا هم هست ولی دارم میگم من به عنوان یه بازدیدکننده از سایتت این طرح ها رو بیشتر میپسندم !
میشه مثلا رو 4 تا عکس یه چیز تر وتمیز به دست آورد حالا الان یه نمونه بت بدم ! ببین چطوره ؟
نه ندیدم
چند تا از کاور ها رو بزار اگر بلد بودم میگم چه جوری شبیه اونا بسازی