• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
سیستم اینجا دیکتاتوری است .. اواتورمان را چرا حذف کردند ;)

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
آقا این روحی ولگردمان چرا بند شده ؟ :D:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان من فردا میخوام صف اول باشم مشتم به دهن استکبار جهانی برسه به نظرتون ساعت چند برم؟:lol:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان من فردا میخوام صف اول باشم مشتم به دهن استکبار جهانی برسه به نظرتون ساعت چند برم؟:lol:

همین امشب باید را بیفتی بری میدون آزادی زیر خشتک برج واسه محمود جایگاه زدن . همونجا میخوابی تا فردا محمود اومد در کنار هم یه مشت به استکبار جهانی بزنی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
الان راه بیفت ...

الان میترسم دیر باشه دستم به استکبار جهانی نرسه
biggrinsmiley.gif

همین امشب باید را بیفتی بری میدون آزادی زیر خشتک برج واسه محمود جایگاه زدن . همونجا میخوابی تا فردا محمود اومد در کنار هم یه مشت به استکبار جهانی بزنی

آقا فکر نکنم دستم برسه اگر بشه من یه مشت بخاطر تمامی دردسر های این چند وقت نثار محمودی بکنم بعد اون بده بقلی برسه به استکبار جهانی:lol:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوستان کی فتوشاپ خخخخخخخوووووووووب بلده؟! خودم بلدم ها،خیلی خوووووووب بلد نیستم،دنبال یه اکشن خاص میگردم،نیاز به کمک دارم :)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان کی فتوشاپ خخخخخخخوووووووووب بلده؟! خودم بلدم ها،خیلی خوووووووب بلد نیستم،دنبال یه اکشن خاص میگردم،نیاز به کمک دارم :)

چی کار میخوای بکنی سید؟
در حد لالیگا بلد نیستما :دی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
چی کار میخوای بکنی سید؟
در حد لالیگا بلد نیستما :دی

منم در همون حد خودت بلتم سیّد،البته شما بیشتر بلتی :دی

ببین این کاور های دانلود رو دیدی وطن دانلود و میهن دانلود میسازن؟! اینا اکشن هاش کجا گیر میاد؟! تو ایرانی ها چیز خوب نبود،تو خارجی ها هم نگشتم راستش،سایتی ،چیزی معرفی کنی ممنون میشم،یا اگه داری خودت بده :دی

//

سید اینو پیدا کردم،چطوره؟!

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230

ببین این کاور های دانلود رو دیدی وطن دانلود و میهن دانلود میسازن؟! اینا اکشن هاش کجا گیر میاد؟! تو ایرانی ها چیز خوب نبود،تو خارجی ها هم نگشتم راستش،سایتی ،چیزی معرفی کنی ممنون میشم،یا اگه داری خودت بده :دی

//

این مال سایت کتابه :|

به جای این کارا یه فکر به حال لوگو بکن:دی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
این مال سایت کتابه :|

به جای این کارا یه فکر به حال لوگو بکن:دی

لوگو دیگه نمیزنم بابا،پست های جدید رو ببین،تو یه پست رو 2 تا عکس لوگو میزنم،اونم به صورت حرفه ای و تمیز :دی

پ.ن : سیعد آدم باش از تو آرشیوت یه چیز خوب پیدا کن :|

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
لوگو دیگه نمیزنم بابا،پست های جدید رو ببین،تو یه پست رو 2 تا عکس لوگو میزنم،اونم به صورت حرفه ای و تمیز :دی

پ.ن : سیعد آدم باش از تو آرشیوت یه چیز خوب پیدا کن :|

والا برای سایت عکس اینجور چیزها خوبه ! ولی یه مقدار کارو سخت میکنه :دی . البته کار تروتمیز میشه و بیننده بیشتر خوشش میاد .

98946253431770388771.jpg
جواد خواستی تو مایه های همین واست بزنم !

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
والا برای سایت عکس اینجور چیزها خوبه ! ولی یه مقدار کارو سخت میکنه :دی . البته کار تروتمیز میشه و بیننده بیشتر خوشش میاد .

مشاهده پیوست 108497

سعید مشکل این عکسا اینه که باید مثلا 8 تا عکس بدی بهش :دی
من میخوام یه عکس بدم،فوقش 2 تا،چون به سختیه کار فکر کنی متوجه میشی،باید از وی پی اس دانلود کنم 8 تا عکس با کیفیت مثلا HD،سخته! اگه چیز تر و تمیز تر داری رو کن،مثله این کتابه،این کتابه انواع و اقسامش رو دارم،ولی همه در مورد کتاب یا کاور سی دی و ایناس،میخوام برای دانلود باشه.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

مشاهده پیوست 108497

این عکسهای مبتذل دیگه چیه!!! :D

جواد ساده کار کن بهتره!! سنگین و رنگین :دی

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
سعید مشکل این عکسا اینه که باید مثلا 8 تا عکس بدی بهش :دی
من میخوام یه عکس بدم،فوقش 2 تا،چون به سختیه کار فکر کنی متوجه میشی،باید از وی پی اس دانلود کنم 8 تا عکس با کیفیت مثلا HD،سخته! اگه چیز تر و تمیز تر داری رو کن،مثله این کتابه،این کتابه انواع و اقسامش رو دارم،ولی همه در مورد کتاب یا کاور سی دی و ایناس،میخوام برای دانلود باشه.
از اونا هم هست ولی دارم میگم من به عنوان یه بازدیدکننده از سایتت این طرح ها رو بیشتر میپسندم !

میشه مثلا رو 4 تا عکس یه چیز تر وتمیز به دست آورد حالا الان یه نمونه بت بدم ! ببین چطوره ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

//

نه ندیدم :D
چند تا از کاور ها رو بزار اگر بلد بودم میگم چه جوری شبیه اونا بسازی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
این عکسهای مبتذل دیگه چیه!!! :D

جواد ساده کار کن بهتره!! سنگین و رنگین :دی
من ساده کار میکنم :دی اما سعی میکنم یه کاری کنم خودم خوشم بیاد :دی
از اونا هم هست ولی دارم میگم من به عنوان یه بازدیدکننده از سایتت این طرح ها رو بیشتر میپسندم !

میشه مثلا رو 4 تا عکس یه چیز تر وتمیز به دست آورد حالا الان یه نمونه بت بدم ! ببین چطوره ؟
سعید 4 تا هم خوبه،من حاضرم تا 4 تا رو دانلود کنم ولی چیز تر و تمیز در بیاد :دی نمونه بده ببینم چند چندی؟ :دی
نه ندیدم :D
چند تا از کاور ها رو بزار اگر بلد بودم میگم چه جوری شبیه اونا بسازی

سیّد بذار این سعید دست و بالش پُره فهمید چی میخوام،بذار ببینم اوکی میشه؟! اگه نشد میام چیز بوسی :دی

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
n3wtjo7qcw7zokvrnqrs.jpg

این به نظر من میتونه جالب باشه ! البته این فقط یه نمونه از طرحشه که الکی الکی درست کردم ! و طرح نهایی خیلی قشنگ میشه با رنگ بندی و افکت و ... :دی

ولی اگه بتونی 4 تارو بزاری یعنی 4 تا بالا و یکی از این بزرگا ! که در مجموع میشه 5 تا ولی اون عکس بزرگ , گلچین یکی از 4 تا عکس بالا باشه ! گرفتی دیگه ؟

اگه تو این مایه ها میخوایی بگو

بالا