کی یا کِی ؟کی رفع فیلتر کرد؟:general210:
دوستان، تکلیف این فیلتر شدن درگاه های پرداخت چی میشه به نظرتون؟
دو بار از روی تصمیم کبری ، یکبار هم از روی وبمستر فداکار.
جفتش:android30:کی یا کِی ؟![]()
این بخشی که می گه هدف از دادن درگاه ، استفاده اطلاعاتی از فروشنده های وی پی ان هست یعنی چی؟باسلام و تبریک سال نو به همه عزیران
صحبت های زیادی در مورد پولشویی و ... انجام شده که واقعیت نداره. ندیدم کاربری اینجا از پولشویی حرفی بزنه اما تعریف درست و قانونی از اون ارائه کنه.
ابتدا باید مواردی عرض بشه که یک مقدار شفاف سازی بشه در مورد ماهیت این اتفاق.
ببینید متاسفانه ما هنوز نمیدونیم مسئول اداره کردن وب فارسی در ایران کیه و ما با کدوم نهاد طرفیم!
قانون گذار کیه و ما باید به حرف کی گوش کنیم؟
پلیس فتا، پلیس امنیت اخلاقی، وزارت اطلاعات، بسیج، مرکز توسعه تجارت الکترونیک، اماکن و نیروی انتظامی، بانک مرکزی، کمیته فیلترینگ، دادستانی کل کشور یا ... ما بالاخره با چه ارگانی باید در تعامل باشیم ؟
یک روز اماکن برای پلمپ شرکت ما میاد به دلایل کاملا نامربوط، یکروز خود بنده رو نیرو انتظامی دستگیر میکنه و با دستبند و زنجیر به پا ! از دفتر کار مارو بیرون میبرند به خاطر اینکه شرکت ما مطلع از یک پرونده هست و نه متهم ! و آبروی ما هم اصلا مهم نیست و انگار نه انگار که ما بخش حقوقی و وکیل داریم و احضاریه هم برای ما نفرستادن.
یکروز احضار میشیم به فلان ارگان، روز دیگه باید قربانی کشمکش های درون سازمانی بین دو سازمان دیگه باشیم.
یکروز از پلیس اگاهی بنده رو بازجویی میکنن و به صورت فیزیکی هم مورد عنایت قرار میگیریم.
دوستانی که میفرمایند به سایت های وی پی ان فروش درگاه ارائه میشه و غیرقانونی عمل میشه، اول بفرمایند طبق کدوم قانون ؟
خب اگر قانونی هم وجود داشته باشه که بگه به وی پی ان فروش درگاه ندهید، با فلان سازمان چه کنیم که اصرار داره به وی پی ان فروش ها درگاه بدهیم چون استفاده اطلاعاتی از اونها میشه ؟
دوستان عزیز ارائه درگاه به وی پی ان فروش در سایت پی لاین، با هماهنگی کامل و در بعضی جاها بالجبار انجام شده نه به اختیار.
خیلی مسائل هست که مطرح کردن اون اصلا جایز نیست.
امیدواریم، امیدواریم که این مشکلات برطرف بشه و بدونیم بالاخره تکلیف ما چیه وگرنه برای ما هیچ مشکلی وجود نداره که ایده ها و طرح هامون رو به خارج از ایران ببریم و در اونجا شروع به کار کنیم که هم زمینه کار فراهم تره و هم قانونمندی بیشتری وجود داره و میدونیم بالاخره راه مون چیه. سرمایه گذار بهتر پیدا میشه، رانت خواری کمتره، بستر تکنولوژیک مناسب تره و خیلی موفق ترم هستیم چون مسائل حاشیه ای انرژی مارو نمیگیره.
درحال حاضر هم دلیل فیلترینگ مشخص نیست تا بعد از ایام نوروز و تعطیلات پیگیری کنیم و نامه قضایی رو دریافت کنیم که دلیل در اون احتمالا ذکر شده.
اغلب لپ تاپ های یک میانبر برای منوی بوت دارن ،اکثرا هم کلید F12 هست . (اینو بزن دیگه نیازی نیست وارد ستاپ بشی ، برای نصب هم به جای DVD از فلش استفاده کن ، سرعت اش بیشتره)@l3est فکر کنم بیشتر وارد باشی تو این موارد و بقیه دوستان.
من یه لپتاپ دارم پسورد بایوسش رو ندارم و چون بوت اولیه با هارد هست نمیتونم از روی دی وی دی ویندوز نصب کنم.
این لپتاپ یه پارتیشن بیشتر هم نداره ، ویندوز فعلیم سونه چطوری هشت نصب کنم؟
بخوام دوتا پارتیشن بسازم اطلاعاتم نمیپره؟ از روی هارد میشه ویندوز نصب کرد ، بدون بوت؟
گرفتنشون که کاری نداره ، اینکه بعضی سایت ها فروش *** فیلتر نمیشن به این دلیل هست از خودشون هست ،اینطوری هم یک پولی به جیب میزنن ، هم آمار ملت رو هم میگیرن.این بخشی که می گه هدف از دادن درگاه ، استفاده اطلاعاتی از فروشنده های وی پی ان هست یعنی چی؟
یعنی فروشنده های وی پی ان به اینا امار ما رو می دن؟
یا اول درگاه می دن بعدش می رن می گیرننشون؟:|
اکثر اینایی که به اینکار مشغولند نوجوون هستند و خیلی راحت گیر می افتند این درگاه واسط هم برای جمع آوری مدرک و شناسایی راحت تر هستشاین بخشی که می گه هدف از دادن درگاه ، استفاده اطلاعاتی از فروشنده های وی پی ان هست یعنی چی؟
احتمالا سید نداره و یا اگه داشته باشه پورت تورنت بسته هست و نمیتونید با آی پی که دارید وصل شیدمیخوام از تورنت چنتا فایل دانلود کنم..بعضیاش میشه بعضیاش همون اول که میزنه connecting to peers دیگه میمونه حرکت نمیکنه
با برنامه mini tools partition magic امتحان کن من چند بار باهاش پارتیشن هاردو چند تیکه کردم.
داخل دی وی دی یه فایل Setup.exe داشت اونو اجرا کردم از داخل وین سون ویندوز جدید نصب شد :|اغلب لپ تاپ های یک میانبر برای منوی بوت دارن ،اکثرا هم کلید F12 هست . (اینو بزن دیگه نیازی نیست وارد ستاپ بشی ، برای نصب هم به جای DVD از فلش استفاده کن ، سرعت اش بیشتره)
گرفتنشون که کاری نداره ، اینکه بعضی سایت ها فروش *** فیلتر نمیشن به این دلیل هست از خودشون هست ،اینطوری هم یک پولی به جیب میزنن ، هم آمار ملت رو هم میگیرن.
پ.ن : هدف دولت تو سال جدید این هست ، اگر مردم بگوزن هم آمارشو داشته باشه ! (ترجیحا یک مالیاتی هم بابت اش بگیرن)
این بخشی که می گه هدف از دادن درگاه ، استفاده اطلاعاتی از فروشنده های وی پی ان هست یعنی چی؟
گرفتنشون که کاری نداره ، اینکه بعضی سایت ها فروش *** فیلتر نمیشن به این دلیل هست از خودشون هست ،اینطوری هم یک پولی به جیب میزنن ، هم آمار ملت رو هم میگیرن.
پ.ن : هدف دولت تو سال جدید این هست ، اگر مردم بگوزن هم آمارشو داشته باشه ! (ترجیحا یک مالیاتی هم بابت اش بگیرن)
آره همینهاکثر اینایی که به اینکار مشغولند نوجوون هستند و خیلی راحت گیر می افتند این درگاه واسط هم برای جمع آوری مدرک و شناسایی راحت تر هستش
اونایی هم که بدون نگرانی تو اینکار فعالیت می کنند تکلیفشون معلومه
با سرور مجازیاحتمالا سید نداره و یا اگه داشته باشه پورت تورنت بسته هست و نمیتونید با آی پی که دارید وصل شید
با چی داری دانلود میکنی؟ یا سیدباکس یا سرور مجازی هست؟ یا سیستم شخصی؟
باسلام و تبریک سال نو به همه عزیران
صحبت های زیادی در مورد پولشویی و ... انجام شده که واقعیت نداره. ندیدم کاربری اینجا از پولشویی حرفی بزنه اما تعریف درست و قانونی از اون ارائه کنه.
ابتدا باید مواردی عرض بشه که یک مقدار شفاف سازی بشه در مورد ماهیت این اتفاق.
ببینید متاسفانه ما هنوز نمیدونیم مسئول اداره کردن وب فارسی در ایران کیه و ما با کدوم نهاد طرفیم!
قانون گذار کیه و ما باید به حرف کی گوش کنیم؟
پلیس فتا، پلیس امنیت اخلاقی، وزارت اطلاعات، بسیج، مرکز توسعه تجارت الکترونیک، اماکن و نیروی انتظامی، بانک مرکزی، کمیته فیلترینگ، دادستانی کل کشور یا ... ما بالاخره با چه ارگانی باید در تعامل باشیم ؟
یک روز اماکن برای پلمپ شرکت ما میاد به دلایل کاملا نامربوط، یکروز خود بنده رو نیرو انتظامی دستگیر میکنه و با دستبند و زنجیر به پا ! از دفتر کار مارو بیرون میبرند به خاطر اینکه شرکت ما مطلع از یک پرونده هست و نه متهم ! و آبروی ما هم اصلا مهم نیست و انگار نه انگار که ما بخش حقوقی و وکیل داریم و احضاریه هم برای ما نفرستادن.
یکروز احضار میشیم به فلان ارگان، روز دیگه باید قربانی کشمکش های درون سازمانی بین دو سازمان دیگه باشیم.
یکروز از پلیس اگاهی بنده رو بازجویی میکنن و به صورت فیزیکی هم مورد عنایت قرار میگیریم.
دوستانی که میفرمایند به سایت های وی پی ان فروش درگاه ارائه میشه و غیرقانونی عمل میشه، اول بفرمایند طبق کدوم قانون ؟
خب اگر قانونی هم وجود داشته باشه که بگه به وی پی ان فروش درگاه ندهید، با فلان سازمان چه کنیم که اصرار داره به وی پی ان فروش ها درگاه بدهیم چون استفاده اطلاعاتی از اونها میشه ؟
دوستان عزیز ارائه درگاه به وی پی ان فروش در سایت پی لاین، با هماهنگی کامل و در بعضی جاها بالجبار انجام شده نه به اختیار.
خیلی مسائل هست که مطرح کردن اون اصلا جایز نیست.
امیدواریم، امیدواریم که این مشکلات برطرف بشه و بدونیم بالاخره تکلیف ما چیه وگرنه برای ما هیچ مشکلی وجود نداره که ایده ها و طرح هامون رو به خارج از ایران ببریم و در اونجا شروع به کار کنیم که هم زمینه کار فراهم تره و هم قانونمندی بیشتری وجود داره و میدونیم بالاخره راه مون چیه. سرمایه گذار بهتر پیدا میشه، رانت خواری کمتره، بستر تکنولوژیک مناسب تره و خیلی موفق ترم هستیم چون مسائل حاشیه ای انرژی مارو نمیگیره.
درحال حاضر هم دلیل فیلترینگ مشخص نیست تا بعد از ایام نوروز و تعطیلات پیگیری کنیم و نامه قضایی رو دریافت کنیم که دلیل در اون احتمالا ذکر شده.
سلام.دوستان عید را به همه تان تبریک می گویم .
امیدوارم سال خوبی داشته باشید. و در این سال به تمامی ارزو هایتان برسید.
سلام به تمام دوستان قدیمی و جدید
اول هر ماه موجودی رو به اکانتت واریز میکنن ، درخواست بدی حدودا تا 24 ساعت بعد واریز میشه .دوستانی که با تبلیغ ایرانی کار میکنن چقد طول میکشه واریز کنن؟
امیر تو کلا چند تا وبلاگدهی داری؟سلام.
داداش کجایی خبری ازت نیست!
من کار اصلیم وبلاگدهی هست . بالای 5 ساله توی اینکارم و هی با اسکریپتای مختلف ور میرم و یه چیز جدید میدم بیرون!امیر تو کلا چند تا وبلاگدهی داری؟
فک کنم به جای سایت هی میری وبلاگدهی میزنیا :general404: