احساس میکنم تلگرام هم به زودی به تاریخ میپیونده . همونجایی که لاین و واتس آپ و وایبر و.... رفتند.اونقدری که 4جوک از تلگرام ضربه خورد مشهدیه از برنده شدن سفر به مشهد ضربه نخورد.
نصف شد بازدیدش :android30:
احساس میکنم تلگرام هم به زودی به تاریخ میپیونده . همونجایی که لاین و واتس آپ و وایبر و.... رفتند.اونقدری که 4جوک از تلگرام ضربه خورد مشهدیه از برنده شدن سفر به مشهد ضربه نخورد.
نصف شد بازدیدش :android30:
view-source:http://www.zprinter3d.com
گفتم کهخب اگه درآمد و بازدید سایت نسبت به ماهای قبل افت کرده باشه چطوری میشه ؟
بعضیا هم با CSS میبندنکد صفحه یا مطلب؟!
کافیه جاوا اسکریپت رو در مرورگر برای لحظاتی خاموش کنی!
تو کروم یه افزونه هست: Quick Javascript Switcher
با یک کلیک میتونی جاوا اسکریپت رو برای اون سایت خاص خاموش یا روشن کنید
(معمولا کلیک راست رو با جاوا اسکریپت میبندن)
به این سایت ها میگن pin مثل همین www.pinterest.comدوستان عزیز ، سایتی مثل بالاترین ولی غیر فارسی کسی سراغ داره؟ برای بازدید منظورمه نه لینک و بک لینک و...
انگلیسی ، عربی و...
نمونه دیگه ای هم دارید؟به این سایت ها میگن pin مثل همین www.pinterest.com
بزرگترین سایت در این زمینه Reddit هست ، گستردگی این سایت فوق العاده است ، گستردگی موضوعات شا همین رو بگم که از مباحثی مثل RealGirls هست تا مباحثی مثل فیزیک کوانتوم ! به طرز عجیبی هم اکثر ساب رددیت هاش فعال هستن .دوستان عزیز ، سایتی مثل بالاترین ولی غیر فارسی کسی سراغ داره؟ برای بازدید منظورمه نه لینک و بک لینک و...
انگلیسی ، عربی و...
سایت پینترست که سایت اشتراک گذاری لینک نیست ، یک سایت اشتراک گذاری تصاویر هست.به این سایت ها میگن pin مثل همین www.pinterest.com
منظورشون رو اشتباه متوجه شدمسایت پینترست که سایت اشتراک گذاری لینک نیست ، یک سایت اشتراک گذاری تصاویر هست.
این ادتیوب جریانش چیه؟یعنی به ازای هر 1000 نمایش 50 تومن می ده؟
یعنی تو روز 2 هزار ای پی باشه میشه 100 تک تومن؟
فرق جایگاه معمولی و جایگاه ثابت داخل قسمت تولید کد چیه؟
ده تا بنر با بازدید 50هزار ، 25 هزار تومن ؟؟به ازای هر 1000 نمایش 50 تومن میده..
مثلا اگه 10 تا بنر بذاری و 50K هم بازدید از صفحات داشته باشی ..درآمدت میشه : 25 هزار تومن در روز
پولش هم پیش پرداخت کرد به من
جایگاه معمولی همون بنر ها هستش
جایگاه ثابت هم بنر شناوره
نمیدونم دقیقفقط آیپی ایران رو حساب میکنن ؟
والا من 7 تا بنر آی نتورک رو گذاشتم..روزی 4 تومن درآمد میدادده تا بنر با بازدید 50هزار ، 25 هزار تومن ؟؟
اصلن نمیصرفه ! ضرره ضرر !!
ای نتورک خیلی داغونهنمیدونم دقیق
والا من 7 تا بنر آی نتورک رو گذاشتم..روزی 4 تومن درآمد میداد
پرشین تولز تو فرومش 43 تا بک لینک گذاشته که 5 تاش برا خودش هست
یعنی 38 لینک ماهی 300 تومن
یعنی فقط از تبلیغ متنی ماهی 11.5 در میاره :|
من جای احسان بودم زیر BMW i8 ماشین سوار نمی شدم
پ.ن : تازه 9 تا بنر و درامد اون هاست های فوق العاده گرونش به کنار:general112: