AhangCity.CoM
Registered User
فیلترینگ نمی تونه متوجه شهاگه روی هاستینگ ایرانی باشه
فیلترینگ به هاست پیام میده که سرویس رو قطع کن
چون شما دی ان اس و ای پی اختصاصی داری و اصلا هیچ اسمی از شرکت هاستینگ نیست
فیلترینگ نمی تونه متوجه شهاگه روی هاستینگ ایرانی باشه
فیلترینگ به هاست پیام میده که سرویس رو قطع کن
بدان و اگاه باش که با وجود تلگرام و گروه هاش نیازی به چت روم نیستچرا همه ی چت روم ها قیلترن ؟
قضیه چیه هر کی میخواد سایت بفروشه یا میخواد بره سربازی یا به خاطر کار بیرونش وقت رسیدگی بهش رو نداره؟:angrybirds7::angrybirds8:
teleposter.ir دلیل فروشش این نیست. با اطمینان کامل خرید کنید![]()
داداش اگه همین امکانات رو در قالب ربات دستیار مدیر میاوردی بهتر نتیجه میگرفتی .
اومده ولی مترجم هاش معروف نیستن@EmpireWorld
ژیرنویس قسمت 13 the 100 نمیخواد بیاد؟ همیشه اینقدر دیر میاد؟
زیرنویس گیم آو ترونز هنوز نیومده ملت میریزن سرش و ترجمه میکنن، اینو چرا اینقدر دیر به دیر میزنن ترجمه شو؟ :دی
گیم آو ترونز کلا یه چیز دیگه ست، مترجم هاشم یه چیز دیگه ن.اومده ولی مترجم هاش معروف نیستن
اکثرا تا عصر و شب و اینا میاد دیگه ولی خب مسلما هیچ سریالی مثه گیم نیس که همون کله ی صبح 60 تا زیرنویس براش بیاد
این دفعه که دیگه هرکسی از اقصا نقاط ایران یه ترجمه برای این سریال منتشر کرد
این بلک لیست رو دانلود کردم، قسمت یک رو هم دیدم (دوبله) ولی زیاد خوشم نیومد چون هیجان زیادی نداشت (تو دوبله ، صدای دوبله اون دختره خیلی خوب نبود ، دختره با جون و دل داره داد میزنه ولی مترجم خیلی ریللللکس :دی)برای blacklist s03e20 زیرنویس نیومده ؟
چرا اینقدر می ترسی از فیلم صحنه داراین بلک لیست رو دانلود کردم، قسمت یک رو هم دیدم (دوبله) ولی زیاد خوشم نیومد چون هیجان زیادی نداشت (تو دوبله ، صدای دوبله اون دختره خیلی خوب نبود ، دختره با جون و دل داره داد میزنه ولی مترجم خیلی ریللللکس :دی)
بحث ترس نیست، فکر کنم قبلا هم گفتم که فیلم ها و ... رو فقط با تلویزیون میبینم و خوب به طبع تلویزیون وسط خونه ست. ما هم از اون خانواده هاش نیستیم که تفاوتی برامون نداشته باشه فیلم صحنه دار با بی صحنه . یهو میبینی وسط فیلم میپرن به هم (حالا بیا درستش کن :دی).چرا اینقدر می ترسی از فیلم صحنه دار
پی سی تو وسط خونه گذاشته؟
نهایت رد کن جلو فیلم رو
فیلم دوبله هم کیفیت ضعیف تره هم حجم بالاتره
نه نشنیدم ، از بس محو چهره ش شدم :دیصدای james spader رو شنیدی و دوبله دانلود کردی ؟![]()
خوب رو پی سی نگا کن چ کاریهبحث ترس نیست، فکر کنم قبلا هم گفتم که فیلم ها و ... رو فقط با تلویزیون میبینم و خوب به طبع تلویزیون وسط خونه ست. ما هم از اون خانواده هاش نیستیم که تفاوتی برامون نداشته باشه فیلم صحنه دار با بی صحنه . یهو میبینی وسط فیلم میپرن به هم (حالا بیا درستش کن :دی).
دوبله رو عموما دانلود میکنم برای پدر محترم که انگلیسی رو نمیتونه متوجه بشه و زیرنویس هم میگه زود زود رد میشه نمیتونم بخونم.
نه بابا پی سی هم مانیتورش کوچیکه هم صداش کمهخوب رو پی سی نگا کن چ کاریه
ما هم وقتی صحنه باشه کسی کنار مون باشه باید بزنیم جلو
ولی واقعا حیفه بخوای صدا اصلی رو ول کنی دوبله رو نگا کنی
اره تو تاینی کامنت ها هم گفته بودن که خسرو شکیباییه :دیصدای خسرو شکیبایی رو شنیدی ؟ James Spader ورژن آمریکاییش هست![]()
بحث ترس نیست، فکر کنم قبلا هم گفتم که فیلم ها و ... رو فقط با تلویزیون میبینم و خوب به طبع تلویزیون وسط خونه ست. ما هم از اون خانواده هاش نیستیم که تفاوتی برامون نداشته باشه فیلم صحنه دار با بی صحنه . یهو میبینی وسط فیلم میپرن به هم (حالا بیا درستش کن :دی).
دوبله رو عموما دانلود میکنم برای پدر محترم که انگلیسی رو نمیتونه متوجه بشه و زیرنویس هم میگه زود زود رد میشه نمیتونم بخونم.
اینقدر فیلم علمی تخیلی دیدم که اگه طرف متلاشی هم بشه برام هیجان چندانی نداره (فکر کنم به مرض ارضای هیجانی رسیدم :دی)تو این سریال تنها چیزی که فراوونه هیجانه!
اگه منظورت هیجان تخیلی مثل avengers هست همچین چیزی نداره. ولی اتفاقات واقعی با هیجان بالا زیاد داره.
لو نمیدم که چی میشه ولی آخرای فصل سه یه اتفاقی میفته که هنگ میکنی :general601:
بلک لیست واقعا قشنگهاینقدر فیلم علمی تخیلی دیدم که اگه طرف متلاشی هم بشه برام هیجان چندانی نداره (فکر کنم به مرض ارضای هیجانی رسیدم :دی)
فعلا که قسمت یک رو دیدم و پس بقیه قسمت ها رو زبان اصلی میگیرم و میبینم ببینم چی میشه :دی
--------------
اون روز رفتم تاینی موویز و بخش سریال ها و (بر اساس بازدید)
اون سریال های بالا رو همه شو فقط یه ناخونک زدم
واکینگ دید ، فلش ، ارو و ... (تا اول آخرین فصلی که اومده)
بریکینگ بد (تا دو فصل اول)= این یکی رو خیلی ها تعریف میکنن ولی زیاد توش چیز خاصی ندیدم و زیادی خوشم نیومد (سبک مورد علاقه م فیلم های ماجراجویی و علمی تخیلی هستش)
کلا وقتی بیدار میشیم 3 تا کار میکنم.باز سعید موضوع پیدا نکرد داره سریال نقد میکنه
اینجا کسی ssl ارزون میفروخت؟
موضوع بحث:ssl رایگان کلودفیر چطوری فعال میشه؟:general408:کلا وقتی بیدار میشیم 3 تا کار میکنم.
یا میرم مقاله ترجمه میکنم
یا میرم فیلم میبینم (یا موزیک گوش میدم)
یا میام اینجا در رابطه با سریال با دوستان بحث میکنیم (بالاخره تاپیک باید یه خورده بالا باشه دیگه)
-------------
موضوع بده ما بحث و گفتگوی وبمستری کنیم :general211: :android33: