من تا شروع همین فصل آخر اصلا اینو آدم حساب نمیکردم و فکر نمیکردم نقش خاصی داشته باشه ولی لامصب داغون کرده. (این چطوری باز جوون شد؟ -با اون معجونه؟- اون پیر شدنش برای چی بود پس؟) = با 90% این سریال نتونستم ارتباط خوبی برقرار کنم و فقط دارم هی مبینم که کی میشه ارتباط مناسبی برقرار کرد.
تازه اون برندون استارک یکمی داره به خودش میاد (اون هودور رو نفهمیدم چرا دیگه نمیتونه مثل قبل حرف بزنه)
اون دختره ی بیرون غار برندون کی بودش؟ (یه دختر وحشی مگه باهاشون نبود؟ این از کجا اومد؟)
اون رمزی اسنو باید عین یه سگ بمیره و تیکه تیکه شو بدن سگا بخورن بی شرف
-----------
امیدوارم جان اسنو خر نشده باشه و مثل قبلش باشه که ایشالله هست :دی
اینم اخر و عاقبت سانسوره دیگه ، اصن پرتی از سریال :|
اون دختره که می گی وحشیه اون اگر اشتباه نکنم بیشتر شبیه به جادوگری چیزی هست ندیدی قدرتش رو داخل فصل 4؟
هودور رو اگر اشتباه نکنم ی ربطی بینش با ند استارک و داستان لیانا خواهر ند استارک و تئوری R+L=J ( یعنی جان اسنو بچه ی ریگار و لیانا هستش ) که فوق العاده هم احتمالش زیاده
حتما هودور چیزی دیده و شاید مثلا ند گفته هیچ وقت نباید حرفی بزنی و شاید ترسونده باشش و دیگه قدرت حرف زدن رو از دستت داده
داخل کتاب گفته شده بچه های لیانا 2 قلو بودن اونایی که کتاب خوندن گفتن خواهر دو قلوی جان اسنو احتمالا زیاد میرا هستش ( همون دختره که پیش برندن استارکه )
اگه یادت باشه دومین کتاب با اسم
نغمه اتش و یخ ، نشون دهنده همین سر گذشت جان اسنو هستش که مادرش از استارک ها ( ویژگی استارک ها اینه که می تونن بدنشون رو تغییر بدن و برن داخل بدن حیون یا انسان همون وارگ شدن ) و سرزمین یخ و برف و ریگار پدرش از سرزمین اژدها و اتش ( ویژگی اینا هم رام کردن اژدها و بی اثر بودن اتش براشون ) !!!
که با احتمال زیاد دو رگه بودن جان باعث پیدا کردن قدرت وارگ ( برندن بعد از افتادن و ناقص شدن وارگ شدنش رو بدست اورد پس احتمال داره جان اسنو هم بعد از دوباره زنده شدن بتونه وارگ کنه و احتمالا با گرگ خودش گوست وارگ بشه ) و بعد ها احتمالا سوار شدن و رام کردن اژدها ...
سعید داداش داستان سریال رو اسپویل نکن
خدایش هرکی طرفداره این سریال باشه قاعدتا باید تا الان دیده باشه دیگه
اگر ندیدی خیالت راحت تو نوشته های من اسپویل نکردم راحت می تونی بخونی