سعی کن ازش لذت ببری :|اشتباه بجای شارژ 10 هزاری 100 هزار تومن گرفتم.چه خاکی تو سرم کنم؟؟
مشاهده پیوست 930618
همراه اول پس نمیگیره شارژو؟؟؟:general111:
اگه مال خودم بود مسئله ای نبود.سعی کن ازش لذت ببری :|
حواست کجاست اخه :|اشتباه بجای شارژ 10 هزاری 100 هزار تومن گرفتم.چه خاکی تو سرم کنم؟؟
مشاهده پیوست 930618
اوه اوه چه بدشانسی بزرگیاگه مال خودم بود مسئله ای نبود.
از کارت بابام گرفتم:|خبر نداره رمز دوم کارتشو گرفتم
پر پرم میکنه:general505:
یه پارک خوب پیدا کنم شب بخوابم توش
دیگه الان صرفه نداره برای این کارا شارژ بخریحواست کجاست اخه :|
بفرست برا زیدت اگر نداری هم دیگه داخل بازار چه پرشین تولز بفروش یکم از پولت زنده شه
برو تو این قسمت یک تاپیک بزن و حداکثر با تخفیف 15درصد برای فروش بذار! تاپیک رو بالا نگه داری فکر کنم بتونی 2 روزه بفروشیاشتباه بجای شارژ 10 هزاری 100 هزار تومن گرفتم.چه خاکی تو سرم کنم؟؟
مشاهده پیوست 930618
منم تا چند ماه پیش فکر میکردم این مورد تو نویسنده ها هست ولی به تازگی کشف کردم تو خون برخی افراد هست و ربطی به نویسنده یا مدیر بودن نداره :دیبعضی نویسنده ها آدم و دیوونه میکنن :| طرف دو هفته اس دارم بش میگم چطوری پست بزار باز کار خودشو میکنه :|
واقعا سایت و باید خودت براش دل بسوزونی ، نویسنده ها ب چپشونم نیست
اوه اوه چه بدشانسی بزرگی
برو تاپیک بزن با 80 90 درصد تخفیف بفروش رو هوا میخرن ازت
حیف همراه اوله وگرنه یه 5 تومن یا 10 تومن ازت میخریدم
سقف انتقال داره همراه اولبرو تو این قسمت یک تاپیک بزن و حداکثر با تخفیف 15درصد برای فروش بذار! تاپیک رو بالا نگه داری فکر کنم بتونی 2 روزه بفروشی
http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-سیم-کارت-،-شارژ-و-خدمات-اس-ام-اس.274/
اره هم کمدی میبینه و هم روحش صیقل میخوره.همینی که @EmpireWorld گفت اکشن خوبیه.
فیلم کمدی زیاد نمیبینم.
this means war بد نبود.
فیلم اکشن، بهترین مورد هایی که دیدم : the raid redemption و the raid 2
سریال کمدی : بیگ بنگ تئوری و فرندز
سریال The Blacklist خوبه.
person of interest هم تازه دارم دانلود میکنم به نظر خوب میاد.
تورنت 720 x265 (فصل یک 23 قسمت = 4 گیگ)
https://kickass.unblockmy.party/per...mplete-720p-bluray-x265-haxxor-t11823266.html
تورنت 480 x265 (فصل یک 23 قسمت = 2.2 گیگ)
https://kickass.unblockmy.party/per...mplete-480p-bluray-x265-haxxor-t11742941.html
نیکی میناژ ؟ سیریریِسلی ؟
ir نمیشه وصل کنی بهش قبول نمیکنه.فقط دامین بین المللیسلام من میخواستم یک وبلاگ در بلاگ اسپات گوگل ایجاد کنم و یک دامنه.ir بهش متصل کنم ایا مشکل فیل تریش حل میشه یا ای پی اش فیله و موضوع وبلاگ مجازه لطفا راهنمایی کنید ممنون
اره از شانس بدش دوره شارژ ایرانسل گذشته دیگه الان تلگرام و ... هستندیگه الان صرفه نداره برای این کارا شارژ بخری
راحت میری یه برنامه نصب میکنی از طریق نت با همدیگه حرف میزنین
دو ساعت حرف بزنین میشه 100 مگ نهایتش که با قیمت مخابرات میشه حدود 300 تومن
با ایرانسل هم میشه حدود 400 500 تومن
نیکی می ناژ که خیلی شخمیه حال ادم بهم می خوره صیقل روح کجا بود اخهاره هم کمدی میبینه و هم روحش صیقل میخوره.
ممنون از پاسختوناره هم کمدی میبینه و هم روحش صیقل میخوره.
تصحیح شدناتالی پورتمن کی تو دزدان دریایی کارائیب بازی کرده؟
keira knightley نبود مگه
سقف انتقال؟! پس این کاربرهای بخش فروش شارژ چطور این محدودیت رو دور زدن؟ (با اونها حرف بزن ببین چی میگن)سقف انتقال داره همراه اول
روزی ده هزار تومن ماهی 50 هزار تومن بیشتر نمیشه منتقل کرد
اگه سر برج بود و تازه حقوق گرفته بود میشد ماست مالیش کرد
بدبختی اخر برج هم هست جیبا خالی :|
آخه من نمیفهمم ریال چیه تومن چیه
خب مثل ادم تو سایتتون بنویسید ده هزار تومن ادم قاطی نکنه دیگه اه
اون وقت 10 تومنی و نمی فهمه ؟ بابا من 1000 هم کم بشه ، زنگ میزنه بانک پی شو میگیره از کجا بوده چه بوده کجا رفته :|اگه مال خودم بود مسئله ای نبود.
از کارت بابام گرفتم:|خبر نداره رمز دوم کارتشو گرفتم
پر پرم میکنه:general505:
یه پارک خوب پیدا کنم شب بخوابم توش
فکر نکنم بشه چون کلا فیلتره.سلام من میخواستم یک وبلاگ در بلاگ اسپات گوگل ایجاد کنم و یک دامنه.ir بهش متصل کنم ایا مشکل فیل تریش حل میشه یا ای پی اش فیله و موضوع وبلاگ مجازه لطفا راهنمایی کنید ممنون