این قسمت رو چطور میشه حذف کرد؟
قبلا اینطوری نبودها
از نحوه نمایش هم نیست، یه قسمت با همون خطی که کشیدم اضافه شده و کادر جدا ایجاد شده
نوار view
کلید preview pane
تصویر محلشون رو ضمیمه کردم
قبلا اینطوری نبودها
از نحوه نمایش هم نیست، یه قسمت با همون خطی که کشیدم اضافه شده و کادر جدا ایجاد شده
قبلا اینطوری نبودها
والا ما از isp هم شانس نیاوردیم :|مگه یوتیوب باز نیست؟ :-D
دو ماهی میشه ...
قدیما که حس کتاب خوندن بود یه کتابی خوندم در مورد موفقیت. بعد از یه سرمایه دار پرسیده بودن که چرا وقتی اینقدر بیزینس شما معروف و موفق هست بازم این همه برای تبلیغات هزینه میکنیداین دیجی کالا هر چی در میاره خرج تبلیغات میکنه؟:general609:
چیه سایته
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
شمام باور کردین:general304::general307:
منظورش اینه از کجا معلوم که داخلی ها(یا هر کس دیگه ای) نزده باشن :|
دقیقا همینه که سیا گفتعوارض روزه هست:general206::general206::general206::general206:
مارو بدجور گرفته:general210::general310::general310:
سرور ها و کانکشن های مختلفی دارهخریدم ازش
یوتیوب کند باز میکنه
الان دوستمون گفت دیدم یوتیوب برای های وب باز می شه بدون چیلتر شکنوالا ما از isp هم شانس نیاوردیم :|
دی ان اس ست میکنیم..4 ساعت بعد روی همه isp ها تغییر میکنه و بالا میاد سایت..واسه های وب 24 ساعت طول میکشه
منم اول همینجوری برداشت اشتباه کردم :-D
بین افطار و سحر رو گفتن (نه برعکسش) - میشه ایران خودمون - 20:40 تا 4 صبح که میشه 7 ساعت و 20 دقیقه
@mohebali
نمایندگی هاست ویندوزتون لوکیشنش کجاست؟
من یکبار سرویس(لینوکس) از پردیس گرفتم - گزینه بک آپ (خارجی) مسدود بود و پشتیبانی هم گفت برای امنیت خودتونه ! - هنوزم این مورد صدق میکنه؟
دوستان یه سوال دارم چند وقته با ترس بهش فکر میکنم.
اینکه الان سایت هایی که دارن محتوای متنی تولید میکنن یا مثلا ترجمه میکنند، از روشون کپی میشه ؟ نمیشه ؟ مشکلاتشون چیه ؟
این سایت ها حتما باید بک لینک بگیرند؟ مثلا سایت هایی معروفی که الان هستند و تولید محتوا میکنند ، بک لینک از جایی خریدند؟!
این دیجی کالا هر چی در میاره خرج تبلیغات میکنه؟:general609:
https://wordpress.org/mobile/اپلیچیشنی برای اپدیت وردمرس با موبایل نداریم ؟
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
نوار view
کلید preview pane
تصویر محلشون رو ضمیمه کردم
عموما خیلی ها راه کسب و کار رو بلد نیستن، همونطور که از اسمش پیداست کسب درآمد همراه با کارقدیما که حس کتاب خوندن بود یه کتابی خوندم در مورد موفقیت. بعد از یه سرمایه دار پرسیده بودن که چرا وقتی اینقدر بیزینس شما معروف و موفق هست بازم این همه برای تبلیغات هزینه میکنید
سرمایه دار برای اینکه اهمیت تبلیغات رو خوب توصیف کنه توضیح داد وقتی که هیچی نداشتم و با جیب خالی شروع کردم به کار از هر 10 دلاری که سود میکردم 9 دلار رو صرف تبلیغات میکردم و بخاطر همین امروز به اینجا رسیدم
کسی آمارگیر با پدر مادر سراغ نداره ؟
این histat طرف یک ربع هست رفته همچنان داره تایم میندازه افراد انلاین .... نفر !!
بله بک لینک میخرن ولی مقدارش فرق داره.
تکلیفمون با گوگل هم مشخص نیست.
اینا دنبال فروش صرف نیستند دیگه ، میخوان بشن یه عضوی از زندگی مردم. مثلا آپارات تبلیغاتش تو بنرهای کنار زمین فوتبال چه تاثیری داره؟ چند نفر رفتن با دیدن اون بنر کنار زمین فوتبال 4 تا فایل آپلود کنن؟ من و شما میگیم همون پول چند ده میلیونی رو میدم 100 تا کاربر استخدام می کنم میشینن فایل آپلود می کنند تا گوگل بازدید بیاره واسم یا هر بازدید دیگه. ولی اینا دنبال اینن به معنای واقعی کلمه بشن یک برند.
الان کدشون رو نگاه کردم ، هر دو از آیفریم استفاده میکنن ، اولی که خودش آيفریم هست ، اون اسکریپت هم وقتی اجرا میشه یک تگ آيفریم تو DOM ایجاد میکنه .دوستان کدوم کد آپارات (از نظر سرعت و سئو) بهتره ؟
iframe و javascript داره.
مهم اینکه مفهوم رو برسونم :android06:یعنی آیفریم رو بزارم چند میلی ثانیه زودتر لود میشه درسته ؟
ضرب المثل هم اشتباه گفتی چش نیست ترشیه
15 روز سرویس رایگان هاست دانلود تقدیمتون میشه. بدون پیش و پس شرطی :دییه جا معرفی کنید هاست دانلود با کیفیت و پشتیبانی خوبی داشته باشه