طراح حرفه ای میخوام
سیبا وب رو هم نگاه بنداز
طراح حرفه ای میخوام
نمونه کارهاتونو دیدم ولی با عرض معذرت خیلی گرافیک قوی و نوآوری توشون ندیدم
//
"اساتید" گرامی نظری ندارن?
طراح حرفه ای میخوام
واسه سئو میگن خوب نیس امیرجواد واسه بک گراندش آرم خود سایت رو استافاده کن
بعد اپاسیتی عکسا رو با سی اس اس کم کن و واسه وقتی با موس روش میرن اپاسیتی رو 100 درصد کن
این طوری قشنگ میشه
بابا یابو آن نمیشه دلم لک زده برایSend To ALLجواد ؟ از تو بعیده باید اینجا پیدات کنن ؟ این بود اون آرمانها ؟
آواتار خودت شبیهه چیزه :دیشبیه چیزه
: )) سیّد نابودم کرد :دیدست و چشماش سفیده اونم از ابتداش ...
سرعت هم که داره , هی وای :دی
سیّد بالا هم گفتم یه مدت این کارو کردم،گفتن برای سئو ضرر داره بیخیال شدم :دیبرعکسش بهتره ها , 100باشه میری روش 70 بشه
چون سایت عکس هست اون جوری بی روح میشه ...
نه اینم اون چیزی نیست که من میخوام ولی ممنون به هر حالسیبا وب رو هم نگاه بنداز
خوب هزینه که باید کرد ولی در حد معقول اگه بخوام 600-700 هزینه کنم میدم wedesign برام میزنهکار خوب می خواید باید هزینه کنید
یاهوو بالا نمیاد صحبت کنیم
ولی فعلا منو ادد کنید:
[email protected]
نمونه کارهاتونو دیدم ولی با عرض معذرت خیلی گرافیک قوی و نوآوری توشون ندیدم
//
"اساتید" گرامی نظری ندارن?
طراح حرفه ای میخوام
نه اینم اون چیزی نیست که من میخوام ولی ممنون به هر حال
خوب هزینه که باید کرد ولی در حد معقول اگه بخوام 600-700 هزینه کنم میدم wedesign برام میزنه
نمونه کار بدید
اگه کاری متفاوت می خوای اول باید به فکر psd ات باشی و دنبال یک گرافیست حرفه ای باشی که با سلیقه ات سازگاری داشته باشه.
درود!
به نظرتون بهترین سیستم تبلیغاتی چی هستش؟
منم واسه همین اینجا پست دادم که طراح خوب پیدا کنم که سلیقش با من بخونهنظر شخصی خوتون هست نیازی به عذرخواهی نیست. در ضمن گرافیک 100 درصد یک چیز سلیقه ای هست تمامی گرافیست ها هم روی این تاکید دارن.!
دومآ کار من در اصل برنامه نویسی هست و درصورتی که خود مشتری بخواد طرح رو هم خودم میزنم.
طراح حرفه ای می خواید باید یک گرافیست که با سلیقه شما هم خوانی داشته باشه پیدا کنید و psd که براتون زد بعد دنبال برنامه نویس باشید که اونو واستون پیاده سازی کنه.!
پسر خوب کارهای امین تبریزی رو دیدی اصلا؟ :دی
قالب هاش رو 100 درصد برنامه نویسیش رو قبول دارم و مسلمآ یک سر و گردن از بقیه بالاتر هست ولی خوب دقت کنی کارهای امین هم گرافیک چندانی ندارند و تقریبآ شبیه به هم هستند...
الان قالب ها تقریبآ همه شبیه هم دیگه هستند و امین تبریزی هم با اون قیمت ها از این قاعده مستثنی نیست.!
اگه کاری متفاوت می خوای اول باید به فکر psd ات باشی و دنبال یک گرافیست حرفه ای باشی که با سلیقه ات سازگاری داشته باشه.
ممنون کاراشون خوشگله! ولی من دنبال چیز ساده هستم مثل کارای سیاوش کشمیریگرافیست حرفه ای فقط امیر حسین شاملو و دیگر هیچ!!!
اینم سایتش هست!
A.H.S. Design • Creative Arts
زحمت طراحی قالب ما رو هم ایشون کشیدن!
گرافیست حرفه ای فقط امیر حسین شاملو و دیگر هیچ!!!
اینم سایتش هست!
A.H.S. Design • Creative Arts
زحمت طراحی قالب ما رو هم ایشون کشیدن!
کاراش خوشگله،مخصوصا ایده های لوگو ها خیلی خوشم اومد :دی
قیمت لوگوش چنده؟!؟
کاراش خوشگله،مخصوصا ایده های لوگو ها خیلی خوشم اومد :دی
قیمت لوگوش چنده؟!؟
15 چوق !
بچه ها كسي از امير خبري نداره ؟ (ادز سنتر )
يه هفتست منتظر تاييد هستيم واسه آگهي ...........
بکس این وبگذر آمار کلمات سرچ شده رو چرا نشون نمیده؟!!!!
ورودی گوگل هم خیلی هاشو اینطوری میزنه: Google :wacko:
بکس این وبگذر آمار کلمات سرچ شده رو چرا نشون نمیده؟!!!!
ورودی گوگل هم خیلی هاشو اینطوری میزنه: Google :wacko: