behnam69.x
Registered User
- نوشتهها
- 132
- لایکها
- 439
سحر خیز باشید تا کامروا شوید :general206:
سلام دوستان عزیز عیدتون مبارک یه شرکت زدم شرکت تبلیغاتی اسمش هم سپهر پلاس هست دو تا لوگو براش طراحی کردم کدومش خوبه؟؟
به نظر من هم دومی بهترهسلام دوستان عزیز عیدتون مبارک یه شرکت زدم شرکت تبلیغاتی اسمش هم سپهر پلاس هست دو تا لوگو براش طراحی کردم کدومش خوبه؟؟
پلن رایگان دارهدوستان من چک کردم خیلی از سایت های پربازدید ایرانی رو این سرور هستند
https://www.cloudflare.com/
و سایت خارجی هستش
چطوری پرداخت میکنن و اینا؟
با بقیه دوستان موافقم، دومی طرح بهتریهسلام دوستان عزیز عیدتون مبارک یه شرکت زدم شرکت تبلیغاتی اسمش هم سپهر پلاس هست دو تا لوگو براش طراحی کردم کدومش خوبه؟؟
eduse رو نصب کن (یه خوره سنگینه اگر سیستم ضعیف داری)مرسی از راهنماییت
حالا به نظر خودت کدومش راحت ترینه؟
چون تو هیچ کدوم دانش قبلی ندارم و مثلا وقت اونطوری هم ندارم که بخوام بزارم براش
دومی خیلی بهترهسلام دوستان عزیز عیدتون مبارک یه شرکت زدم شرکت تبلیغاتی اسمش هم سپهر پلاس هست دو تا لوگو براش طراحی کردم کدومش خوبه؟؟
برو توی AWstats سی پنلت ببین کذوم صفحت امروز بیشتر مورد بازدید قرار گرقته و ببین آیا آی پی و یا رنج آیپی ها یکی بوده.دوستان فکر کنم دارم دیداس میشم !! از کجا میتونم مطمئن بشم ؟ و چیکار کنم ؟
دیروز بازدیدم نصف حالت معمول بود (این چند روز تعطیلیه دیگه) حالا امروز با اینکه تعطیلیه و... بازدیدم حدود 3 برابر معمول شده یهو :|
فکر نکنم دیداس باشهدوستان فکر کنم دارم دیداس میشم !! از کجا میتونم مطمئن بشم ؟ و چیکار کنم ؟
دیروز بازدیدم نصف حالت معمول بود (این چند روز تعطیلیه دیگه) حالا امروز با اینکه تعطیلیه و... بازدیدم حدود 3 برابر معمول شده یهو :|
برو توی AWstats سی پنلت ببین کذوم صفحت امروز بیشتر مورد بازدید قرار گرقته و ببین آیا آی پی و یا رنج آیپی ها یکی بوده.
فکر نکنم دیداس باشه
گوگل خوش اخلاق شده
توی دایرکت ادمین فکر نکنم داشته باشه.مرسی داداش ولی این معادلش تو دایرکت ادمین چیه ؟ اصلا هست ؟
اگه آمارگیر های استیت داری برو تو اون قسمتی که کشور های بازدیدکننده ها رو زدهیعنی برای شمام همین شده ؟ الان کلا همه سایتا اینجوری شدن ؟
مرسی داداش ولی این معادلش تو دایرکت ادمین چیه ؟ اصلا هست ؟
تو دایرکت ادمین یکی از دو آمارگیر webalizer یا awstats هستتوی دایرکت ادمین فکر نکنم داشته باشه.
بد نبود یه نگاهی هم به ما میکردید :|سلام و درود
دوستان پنلی برای دیداس سایتی ارائه میده؟
اصلا همچین چیزی هست ؟:|