- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
جواب نمیده اصن دو ساعته منتظر جوابشمفرهاد اکسچنج
جواب نمیده اصن دو ساعته منتظر جوابشمفرهاد اکسچنج
من سایت نمیشناسم اما قبلا با این آدرس ایمیل [email protected] دلار های پی پالم رو می فروختم توی یاهو مسنجر همیشه آن بود دیگه خیلی وقت میشه دلاری نفروختم اخرین بار دیدم یوزر تلگرامشو گذاشته بود توی یاهو مسنجر گفته بود اونجا دیگه هست حالا ایمیل بهش بده شاید جواب دادسایت خرید و فروش paypal زیر 100 دلار قبول کنه معرفی کنید
پیمنت ۲۴ حسابتو وریفای کن هر چقد باشه برات نقد میکنن ، فرهاد اکسچنج هم حسابتو باید وریفای کنی ، اما از نظر سرعت پیمنت ۲۴ عالیه فرهاد افتضاحه ولی هر دو کارشون درسته و پولی بالا کشیده نمیشهسایت خرید و فروش paypal زیر 100 دلار قبول کنه معرفی کنید
متاسفانه پشتیبانی سریع و با کیفیت همیشه در ایران در حد آرزو بوده در همه زمینه ها.جواب نمیده اصن دو ساعته منتظر جوابشم
فرهاد تا قبل از اینکه مشتری پیدا کنه اون اوایلش پشتیبانیش ۲۴ ساعته و همیشه آنلاین بود و سریع چنج میکرد اما از زمانی که مشتریاش زیاد شده دیگه خیالشم نیست ، متاسفانه اکثر افراد اینطورین تا زمانی که مشتری ندارن یا کم دارن پشتیبانی بیست اما تا اینکه به یه جایی میرسن که دیگه نیازی ندارن میگن پشتیبانی کیلو چنده این یکی مشتری بپره اون یکی دیگه مجبوره و نمیره[emoji23]متاسفانه پشتیبانی سریع و با کیفیت همیشه در ایران در حد آرزو بوده در همه زمینه ها.
ادتیوب رو اطلاعی ندارمدوستان ادتیوب بهتره یا نکس وان نتورک؟؟
از لحاظ شمارش + واریز داشتن
از نکس وان استفاده میکنم تا حالا راضی بودم ولی الان گیر دادن به ctr
خیلی مسخرست،این دیگه چطور میشه بر اساس نمایش؟! :|
ادتیوب رو اطلاعی ندارم
اما نکست وان نتورک رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم
بهتره با سایت های اصلی تبلیغات کلیکی، مثل صباویژن، اینتورک، کلیک یاب و... همکاری کنید جای این سایت های واسطه گر
تعجب نداره! ببنید امریکا داره همه مدالهارو درو میکنه! اونجا از همون اول ابتدایی که میرن مدرسه آموزش شنا اجباریه آموزش موسیقی اجباریه مثل ریاضی که باید نمره قبولی بگیرین اینهارو هم باید نمره قبولی بگیرین. امکانات قابل مقایسه نیست. چه توقعی دارین شما؟ تا الانم اگه ایران مدالی گرفته فقط روی استعداد شخصی بوده وگرنه اینجا امکانات زیر صفره.واقعا نمیدونم کاروان ایران چش شده همه دارن گند میزنن ، اینم عاشورزاده :general208::general208::general208::general208:
آخه کسی مثل عاشورزاده فرق داره ، کسی که قهرمان جهانه و این همه استعداد داره واقعا سخته باورش که مدال نگیره ولی برای سوریان میگن سن مشکل بود برای این یکی که سنش پایین بود !!! ( دقیقا مثل اینه که فلپس مدال طلا نمی گرفت تو المپیک ) البته ناداوری هم حد نداشت تو این دوره انگار گفتن بودن فقط ایران طلا نگیره هر کشوری شد عیب نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تعجب نداره! ببنید امریکا داره همه مدالهارو درو میکنه! اونجا از همون اول ابتدایی که میرن مدرسه آموزش شنا اجباریه آموزش موسیقی اجباریه مثل ریاضی که باید نمره قبولی بگیرین اینهارو هم باید نمره قبولی بگیرین. امکانات قابل مقایسه نیست. چه توقعی دارین شما؟ تا الانم اگه ایران مدالی گرفته فقط روی استعداد شخصی بوده وگرنه اینجا امکانات زیر صفره.
برای کبوتر بزن ببین گرفتن یا نهاومدم دامین کفتر را ثبت کنم اشغال بود! کفتر باز و کفتر بازی هم اشغال بودند!! با کمی فشار ایده طوقی به ذهنم رسید! نامردا به همین هم رحم نکردن دامین طوقی هم اشغال بود!! کسی ایده ای داره برای من؟!
دامین kabutar.ir هم صاحب داره!برای کبوتر بزن ببین گرفتن یا نه
اومدم دامین کفتر را ثبت کنم اشغال بود! کفتر باز و کفتر بازی هم اشغال بودند!! با کمی فشار ایده طوقی به ذهنم رسید! نامردا به همین هم رحم نکردن دامین طوقی هم اشغال بود!! کسی ایده ای داره برای من؟!
kabotarbazi با این نگارش کام و ای ار بازهدامین kabutar.ir هم صاحب داره!