اکسیمت و کپچامن بخوام نظر گذاشتن را تو وردپرس برای یه آی پی ببندم باید چیکار کنم ؟ *.14.106.224 هی میاد تبلیغ چینی میزاره تو کامنت بعضی پست ها هر روزم کارشه
کپچا نظر دادن یوزرهای معمولی رو سخت میکنه چون فقط همین آی پیه راه های بهتری باید باشهاکسیمت و کپچا
اگه همین آی پی ه خب ای پی شو بلاک کن . یا با افزونه یا با htaccessکپچا نظر دادن یوزرهای معمولی رو سخت میکنه چون فقط همین آی پیه راه های بهتری باید باشه
منظورتونو از اکسیمت متوجه نشدم
افزوونه یا پلاگین آکیسمت اگه وردپرسیه سایتت استفاده کن دیگه هیچ نظر فیکی نمیاد برات همشونو میشناسهکپچا نظر دادن یوزرهای معمولی رو سخت میکنه چون فقط همین آی پیه راه های بهتری باید باشه
افزونه اکسیمت که وقتی وردپرس رو تازه نصب میکنی همراهش هستکپچا نظر دادن یوزرهای معمولی رو سخت میکنه چون فقط همین آی پیه راه های بهتری باید باشه
ممنون از دوستان تو htacsss برای بلاک کردن چی رو وارد کنم این کداش همش یادم میرهاگه همین آی پی ه خب ای پی شو بلاک کن . یا با افزونه یا با htaccess
آکیسمتو فعال کنی خیالت راحت میشه ، تو هر سایتی استفاده کردم یه دونه نظر چرت و پرت نیومده همشو جلوشو میگیره و میبره قسمت اسپمش، افزونه خوبیهافزونه اکسیمت که وقتی وردپرس رو تازه نصب میکنی همراهش هست
این چینیه اعصاب منم خورد کرده ولی هنوز فرصت نکردم اکسیمت رو فعالسازی کنم
اینم تصاویر شاخص مشکل داره.این افزونه رو تست کن :
http://darswp.com/connect-wordpress-hosting-download/
واسه من بعضی از دیدگاه هایی که اسپم نیست رو هم جفنگ میزنه و اسپم تشخیص میدهآکیسمتو فعال کنی خیالت راحت میشه ، تو هر سایتی استفاده کردم یه دونه نظر چرت و پرت نیومده همشو جلوشو میگیره و میبره قسمت اسپمش، افزونه خوبیه
افزونش رایگانه فعال کردنشم یه یوزر میخواد تو سایت وردپرس بسازی کاره سختی که نیست خوبه رایگانه اگه پولی بود چی میشد...[emoji23]
هاست دانلود نیازی نیست متصل بشه ، کافیه آی پی هاست دانلودتو روی سابدومینت یا دامنه ای ست کنی بعد از لینکاش استفاده کنی دیگهاینم تصاویر شاخص مشکل داره.
کسی اینجا سایت دانلود چیزی نداره؟ چه شکلی هاست دانلود رو متصل به وردپرس کرده؟
@amir7310
اقا برای این ترفندی چیزی تو دست و بالت نداری ؟
تو یکی از سایتام تا الان 1,140,301 کامنت رو جفنگ کرده که از این مقدار 43 تا رو جفنگ نزده و 4 تا اشتباه جفنگ کرده که اون چارتاشونم کامنتاشون بصورت شکلک و بدون متن ارسال کرده بودن ، البته درسته ممکنه خطا هم داشته باشه و هیچ چیز ۱۰۰ درصدی وجود نداره اما در بین این مقدار ، اینقدر خطا واقعا چیزی نیست و بهتر از اینه که بخوای بصورت دستی اسپمشون کنی@واسه من بعضی از دیدگاه هایی که اسپم نیست رو هم جفنگ میزنه و اسپم تشخیص میده
من خودم هاست دانلود را با استفاده از سابدامین و ای پی هاست دانلود متصل کردم@amir7310
بهتدین افزونه در این زمینه : hacklog remote attachmentاینم تصاویر شاخص مشکل داره.
کسی اینجا سایت دانلود چیزی نداره؟ چه شکلی هاست دانلود رو متصل به وردپرس کرده؟
@amir7310
با htaccess رنج آی پی شو بستم ببینم چطور جواب میدهواسه من بعضی از دیدگاه هایی که اسپم نیست رو هم جفنگ میزنه و اسپم تشخیص میده
حتما باید ساب دامین باشه ؟بهتدین افزونه در این زمینه : hacklog remote attachment
به آپدیتشم نیگا نکن که خیلی وخته آپ نشده چون نیازی نداره هم از نظر امنیتی اوکیه هم از توابع که با وردپرس هماهنگه
ممکنه بعضی موقعها چندتا از زیر دستش رد بشه اما کلا خیلی افزونه خوبی هست و اگه نبود همه رو دچار مشکل میکرد.واسه من بعضی از دیدگاه هایی که اسپم نیست رو هم جفنگ میزنه و اسپم تشخیص میده
شدنش که میشه ولی این افزونه پایش با ساب دومینهحتما باید ساب دامین باشه ؟
نمیشه آدرس به همون صورت name.com/upload بمونه ، ولی در هاست دانلود ، اپلود بشه ؟