مگه نوفالو نیست؟
چرا اینا اینقدر خودشونو جر میدن واسه لینک نوفالو
مگه نوفالو نیست؟
از چه افزونه ای استفاده میکنی؟مطالب جدید رو داخل صفحه اصلی نشون نمی ده
قبلا با همین تنظیمات رو سایت های دیگه افزونه کش فعال بوده اما رو این سایت مشکل پیدا کرده
wp-.*\.php
index\.php
چقدر بود برای شما؟ برای من 20 تومن بود که کدشو برداشتم نزاشتم بیشتر بشه.از لرد پاپ آپ خبری نیست؟ خورد رفت؟![]()
سلاممگه نوفالو نیست؟
هرکی گاوش بیش...گاوداری اش بیشترگاو تو سوراخ نمیرفت به دمش گوساله بست
گاو به گاو میگه روت سیاههرکی گاوش بیش...گاوداری اش بیشتر
بعضی وقتا فک میکنم ارزش نوفالو از فالو بیشترهمگه نوفالو نیست؟
برای من 100 و خورده ای بود. قبلاً هم شده بود یه مدت واریز نکنن ولی میگفتن مشکلمون حل بشه واریز میکنیم ولی این دفعه جواب تیکت هم نمیدن فک کنم خوردن رفتچقدر بود برای شما؟ برای من 20 تومن بود که کدشو برداشتم نزاشتم بیشتر بشه.
من خودم هم یکی دوسال بود باهاشون کار میکردم کلا دیر میریختن. اما نباید به هیشکی اعتماد کرد من تا دیدم مبلغ داره میره بالا کد رو برداشتم گفتم هر موقع این 20 تومن رو ریختن دوباره کدشون رو میزارم.برای من 100 و خورده ای بود. قبلاً هم شده بود یه مدت واریز نکنن ولی میگفتن مشکلمون حل بشه واریز میکنیم ولی این دفعه جواب تیکت هم نمیدن فک کنم خوردن رفت![]()
از افزونه سوپر کش استفاده می کردم ، این مشکل بوجود اومده بود ، افزونه wp rocket هم استفاده کردم بازم همون مشکل بوداز چه افزونه ای استفاده میکنی؟
تو افزونه سوپر کش و w3 total cache، من همچنین آپشنی رو برای جلوگیری از کش صفحه اصلی و sitemap دیدم
و البته رو حالت دیفالت فعاله!
تو w3 مسیرش اینه:
Page Cache > سربرگ Advanced
بعد یه قسمت داره بنام Never cache the following pages، که جلوش یه فیلد حاوی مقدار زیر هست:
کد:wp-.*\.php index\.php
البته ممکنه بخاطر تنظیمات صورت گرفته در قسمت Browser Cache افزونه، صفحه اصلی تو مرورگر برات کش میشه
با زدن F5، همچنان همونطور هست؟ با مرورگر های دیگه هم تست کردی؟(در حالت غیرلاگین)
پس مشکل از سایت یا افزونه نیستاز افزونه سوپر کش استفاده می کردم ، این مشکل بوجود اومده بود ، افزونه wp rocket هم استفاده کردم بازم همون مشکل بود
با وی پی اس و پی سی امتحان کردم ، برا یکی مثلا اخرین پست سایت رو می زدن مثلا 2 هفته پیش برای یکی می زد 3 هفته
هر کدوم کش متفاوت داشتن
با f5 درست می شد اما اگر باز رو صفحه اصلی می رفتم دوباره همون کش قدیمی رو نشون می داد باید دوباره f5 می زدم
پ.ن : اون پ.خ رو هم اگر میشه جواب بده
فقط یه بار در هفته واریز داره ولی هر هفته به موقع شنبه ها تو جیبته ، تو تنظیمات بزن که اتومات درخواست واریز ایجاد شه که نخوای هر هفته دنبال دکمش باشیچطور میشه درخواست واریز از سایت آی آر پاپ آپ داشت؟ نوشته "با کلیک بر روی دکمه درخواست واریز ، درخواست خود را ثبت کنید." اما دکمه ای نداره. یا چون نوشته 5شنبه ها میشه درخواست کرد، دکمهه اون موقع ظاهر میشه؟ : ))
افزونه external nofollow رو نصب کن![]()
اینم یکی از این گاو های سایت ما
میگیرم کامنتشو ویرایش و سپس منتشر مینمایم
تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود![]()
کار هرکس نیست خرمن کوفتن - گاو نر می خواهد و مرد کهن
هرچه گاو پیرتر، گوسالهاش قشنگتر.
گاو به گاو نمیرسد وانگهی دریا شود
گاو تو سوراخ نمیرفت به دمش گوساله بست
هرکی گاوش بیش...گاوداری اش بیشتر
نظر مشدی حسن چون ز اوباما برگشت ... با دوتا گاو خودش جانب صحرا برگشتگاو به گاو میگه روت سیاه
شگفتا:general707:
فقط یه بار در هفته واریز داره ولی هر هفته به موقع شنبه ها تو جیبته ، تو تنظیمات بزن که اتومات درخواست واریز ایجاد شه که نخوای هر هفته دنبال دکمش باشی![]()