البته بنظر نمیاد سوتی باشهوای چه ســـوتی بـدی! از توئـیتر و امثال اون بعیده! این سوتـی خیلی ضایع ای توی برنـامه نویـسی هستش که سمت client بیـای validation ای که میخوای بکنی ولی سمـت سـرور نه!
یعنی میخوان به بالا سـری هاشون بگن که ما داریم قـوانـین تحـر یم رو رعایت میکنیم ولی عملا کشک؟!بنظرم بیشتر ظاهر سازی هست که قوانین رو دور بزنن
تقریبا :general609: (البته تحریم بیشتر روی بحث خرید و فروش هست، حالا دقیقا نمیدونم چطور و چه قوانینی شامل این موضوع شده)یعنی میخوان به بالا سـری هاشون بگن که ما داریم قـوانـین تحـر یم رو رعایت میکنیم ولی عملا کشک؟!
کاشکیPPهم همینجوری کشـکی عمل میکـردمیتونستیم دورش بزنـیم :دی
شماره ایران رو همین الان هم داخل پنل میشه وارد کرد و نیازی به دور زدن نیستتقریبا :general609: (البته تحریم بیشتر روی بحث خرید و فروش هست، حالا دقیقا نمیدونم چطور و چه قوانینی شامل این موضوع شده)
ولی خب ممکن هم هست تو قسمت کلاینت کد ایران رو حذف کرده باشند و بعد یادشون رفته که در سمت سرور هم اصلاح کنند(که البته اینطور سهله نگاری واقعا عجیبه)
انجام ندی بهتر هست چون ارور 404 به وجود میاد مگه اینکه بری گوگل وبمستر و دونه دونه fetch کنی.تغییر نامک دسته های سایت از نظر سئو مشکلی داره؟
فارسین میخوام انگلیسیشون کنم
@EmpireWorld
@MR-S
@ms368
@ap3
@amir7310
@MOHAMMAD026_1
@afshin313
@l3est
@nasser_a
و دیگر دوستان عزیز
اگه تعدادشون کمه چیزی نمیشه ، نهایتا چنتا ارور ۴۰۴ میاد برات... اگه تونستی دسته بندی های قبلی رو ریدایرکت کن به جدیدا.تغییر نامک دسته های سایت از نظر سئو مشکلی داره؟
@EmpireWorld
@MR-S
@ms368
@ap3
@amir7310
@MOHAMMAD026_1
@afshin313
@l3est
@nasser_a
و دیگر دوستان عزیز
طبق تجربه :اقا به نظرتون donate برای کاربرای ایرانی جواب میده؟
خودمم همینطور فکر میکردم. ولی مثلا یک شبکه اجتماعی ایرانی که همه چیزش رایگانه و امکانات خوبی هم میده و تبلیغ هم نمیذاره چطور donate میتونه جواب بده؟ تست نکردم.طبق تجربه :
از ایرانی جماعت باید پول رو به زور گرفت و در صورت رایگان قرار دادن چیزی روی سایت 2 حالت پیش میاد :
1 - کاربر با دیدن دکمه دونیت دو تا فحش شیرین نثار وب مستر میکنه و لینک دانلود مستقیم رو کلیک میکنه
2 - چس وب مستر های عزیز 1 الی نهایتا 2 ساعت پس از انتشار مطلب اون رو با تغییر 2 سطر و 1 سطر اخر و عنوان در "سایتشون !" منتشر میکنن
انگلیسی و فارسی فرقی نداره، بهتره تغییر ندیتغییر نامک دسته های سایت از نظر سئو مشکلی داره؟
@EmpireWorld
@MR-S
@ms368
@ap3
@amir7310
@MOHAMMAD026_1
@afshin313
@l3est
@nasser_a
و دیگر دوستان عزیز
سایتت حتی اگه پربازدید هم باشه بعید میدونم حتی یکی یه هزار تومنی هم بزنه!خودمم همینطور فکر میکردم. ولی مثلا یک شبکه اجتماعی ایرانی که همه چیزش رایگانه و امکانات خوبی هم میده و تبلیغ هم نمیذاره چطور donate میتونه جواب بده؟ تست نکردم.
پس همون زور بهتر جواب میده.سایتت حتی اگه پربازدید هم باشه بعید میدونم حتی یکی یه هزار تومنی هم بزنه!
من سال 90 توی یه سایتی که روزی 20 هزارتا بازدید داشت توی سه جای مهمش و توی چشم قرار دادم اما توی یکهفته حتی هزار تومن هم کسی نزد!!!پس همون زور بهتر جواب میده.
شبکه اجتماعی بود؟ چون کاربری سایت فرق میکنه.من سال 90 توی یه سایتی که روزی 20 هزارتا بازدید داشت توی سه جای مهمش و توی چشم قرار دادم اما توی یکهفته حتی هزار تومن هم کسی نزد!!!
نوع سایت هیچ فرقی نمیکنه مهم نوع جنس هست! که همه ایرانی هستن! و ایرانی جماعت هزار تومن بابت این چیزا نمیده.شبکه اجتماعی بود؟ چون کاربری سایت فرق میکنه.
با یه مشکلی روبرو شدم ،از دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
عنوان سایتم که در گوگل ایندکس شده یک کلمه مشترک در انتهای تمام عنوان ها تکرار شده
site:Hotelreklam.com کلمه ریکسوس قونیه تکرار شده ولی عنوان چیز دیگه ای هست،در گوگل وب مستر هم فتچ کردم ولی تاثیری نداره
لطفا راهنمایی کنید