نمیشه بهت پیام داددوستانی که سایتشون ورودی بیشترش از موبایل ( اندروید + آی او اس ) هست ممنون میشم تعرفه تبلیغاتشون رو برام بفرستن .
نمیشه بهت پیام داددوستانی که سایتشون ورودی بیشترش از موبایل ( اندروید + آی او اس ) هست ممنون میشم تعرفه تبلیغاتشون رو برام بفرستن .
ممنون از توضیح کامل.سلام
تبلیغ ریپورتاژ یعنی کسی که تبلیغ میده یه متنی که درباره تبلیغ هست با سه کلمه کلیدی لینک دار به شما میده و شما اون رو در دسته بندی با عنوان ریپورتاژ آگهی که در سایت خودتون دارید میذارید با ارسال پست پست تبلیغی ریپورتاژ به صحات بعدی منتقل میشه اما هرگز نباید اونو از سایت حذف کنید تقریبا میشه گفت مثل یه پست عادی از سایت شما فقط با این تفاوت که سه کلمه لینک دار توی اون نوشته وجود داره درباره قیمتم باید خودتون تعیین کنید
الان درست شد ....نمیشه بهت پیام داد
یادم رفت اصلا واسه چی میخواستم پیام بدمالان درست شد ....
من مسواک برقی گرفتم خیلی تخفیف خوبی روش بوداز دوستان پارسال کسی توی جشنواره یلدای شگفت انگیز دی جی کالا خرید خوبی داشت؟
ما که پارسال هیچی نصیبمون نشد امسال اگه گوشی با تخفیف خوب بذاره باید بگیرم
سایت با آی پی موبایل و...یادم رفت اصلا واسه چی میخواستم پیام بدم
به هیچ وجه!ایا رتبه گوگل به الکسا ربط داره و ایا گوگل سایتهارو برا اساس رتبه الکسا میچینه پشت هم؟
اکثرا خودشون بررسی می کنن ، نوع سایت رو تشخیص میدن. اینطوری نیست شما مثلا برای سایت فروشگاه بزنید ، وبلاگ و... یا خبری رو بزنید فروشگاهی و.... مثال زدم.دوستان تو ساماندهی نوع سایت رو باید چی بزنم که لوگو نخواد؟اولین بار زدم نشریه الکترونیک الان میخوام حذف کنم دوباره ثبت کنم
من سایتم در مورد موتورسیکلت به نظر شما کدومو بزنم مناسب باشه؟اکثرا خودشون بررسی می کنن ، نوع سایت رو تشخیص میدن. اینطوری نیست شما مثلا برای سایت فروشگاه بزنید ، وبلاگ و... یا خبری رو بزنید فروشگاهی و.... مثال زدم.
فروش موتور سیکلت؟ بزن فروشگاهمن سایتم در مورد موتورسیکلت به نظر شما کدومو بزنم مناسب باشه؟
اگر مدیر پی لاین باشند ، چه تصمیمی میگیرید؟درود
دوستان ایمیلی با متن زیر ارسال شده برای ما؛
با سلام و احترام
بنده محسن سلطانی هستم یکی از شرکا، مدیر فنی و عضو هیات مدیره پی لاین(payline.ir)
همانطور که در کانال تلگرام هم منتشر کردیم، به همراه آقای مجتبی سلطانی دیگر عضو هیات مدیره پی لاین، سایت جدید bitpay.ir را راه اندازی و هسته این سایت را هم مشابه پی لاین برنامه ریزی کردیم.
جهت اطمینان می تونید با ایمیل فوق و یا ایمیل ([email protected]) با بنده در ارتباط باشید.
در این سایت امکانات خوبی درنظر گرفتیم که همگی آنها رو اینبار با شرایط فوق العاده در اختیارتون میزاریم.
در صورتیکه تمایل دارید خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.
ضمنا در صورتی که نیاز به نصب و راه اندازی درگاه داشتید تیم فنی در خدمتتون هستند. به صورت رایگان براتون انجام میدن و یا قدم به قدم راهنماییتون خواهند کرد.
با تجدید احترام
سلطانی
اطلاع دارین از صحت موضوع؟ واقعا مدیران پی لاینه؟
باشون کار میکنم.اگر مدیر پی لاین باشند ، چه تصمیمی میگیرید؟