دوستان, من با تایید شماره روی دیوار مشکل دارم این برای چیه جدید اضافه شده؟! باعث محدودیت تعداد آگهی هم میشه؟
یه بار اگه تایید کنی فکر نکنم دیگه برای آگهی های بعدیت نیازی باشه.دوستان, من با تایید شماره روی دیوار مشکل دارم این برای چیه جدید اضافه شده؟! باعث محدودیت تعداد آگهی هم میشه؟
تحت هیچ شرایطی کارتون رو به ایشون ندین ، 18 ماه من رو الاف کرد برای یک تیزر بماند که چقدر ضرر زد ، پول بهش دادی دیگه نه اعصاب برات میزاره نه کار رو بهت میده ، کار رو هم تحویل بده روانی شدی دیگه و عملا کار بدردت نمیخوره ، من که ازش شکایت کردم چون پول تیزر برام مهم نیست برام مسخره بازی هایی که ایشون در اورد مهم هست . من خیلی سخت صدام در میاد ببینید این ادم چه کرده صدای من رو دراورده 18 ماه معطل شدن کم چیزی نیست .
برای ما که یه لوگو طراحی کرد خیلی هم سریع تحویل داد البته ماله خیلی وقت پیشه الان دیگه نمیدونمتحت هیچ شرایطی کارتون رو به ایشون ندین ، 18 ماه من رو الاف کرد برای یک تیزر بماند که چقدر ضرر زد ، پول بهش دادی دیگه نه اعصاب برات میزاره نه کار رو بهت میده ، کار رو هم تحویل بده روانی شدی دیگه و عملا کار بدردت نمیخوره ، من که ازش شکایت کردم چون پول تیزر برام مهم نیست برام مسخره بازی هایی که ایشون در اورد مهم هست . من خیلی سخت صدام در میاد ببینید این ادم چه کرده صدای من رو دراورده 18 ماه معطل شدن کم چیزی نیست .
خوب میخوان پول دربیارن الان من یک کانال دارم از این تبادلات فاخر نمی کنم هر روز ریزش دارهکلیپ دختری که مست کرده بدون شلوار میاد مغازه و......
ببین چجوریم رفتار میکنه
بعدش روسریشو برمیداره و میرقصه
رابطه جنسی ۳پسر به دختر۶ساله
در انباری یک تعمیرگاه
همین الان ۵۰ تا سوپر کم حجم گذاشت اووووووووووووووووفــــــــ
بیچاره دختره چه دردی میکشه
️
کلیپ
حاله ادم بهم میخوره میره تو تلگرام اه
همینه که واقعا بعضی از ما ایرانی جنبه های بعضی فضاها رو اصلا نداریم ولی امیدوارم در حد بعضیها بمونه و به کل نکشه ( البته تا حدی کشیده )کلیپ دختری که مست کرده بدون شلوار میاد مغازه و......
ببین چجوریم رفتار میکنه
در انباری یک تعمیرگاه
️
کلیپ
نه! به کجا زنگ بزنم؟!تلفنی زنگ زدی بهشون؟
قسمت تماس با ما..سایت اینترنت. آی آرنه! به کجا زنگ بزنم؟!
کاری به تلگرام نداره کلا همه جا همینطورهکلیپ دختری که مست کرده بدون شلوار میاد مغازه و......
ببین چجوریم رفتار میکنه
در انباری یک تعمیرگاه
️
کلیپ
یعنی فروختن شرکت رو؟یاهو اعلام کرد نامش را به آلتابا (Altaba Inc) تغییر می دهد