راه مقابلش چ نوع هاستی هست؟اینا خسته نمیشن از بس اتک میزنن :|:general511:
فک کنم باید انلاک کنی@javadth میگم این مودم 4G ایرنسل چه آنتن دهی عالی داره..
تو روستا بودم چند روز..گوشی خودم روی حالت 3g آنتن نداشت
ولی مودم 3 خط آنتن داشت..
بنظرت سیمکارت همراه اول هم ساپورت میکنه؟
نمیدونم..سایتم روی هاست دی ال هست/ حتما سخت افزار و نرم افزار های مقابله با حمله اینجوری رو دارن..راه مقابلش چ نوع هاستی هست؟
بستگی داره حالش اونروز چجوری باشه..یا هاست میده یا نمیده!هاست دی ال چه سایت هایی رو قبول میکنه حتما باید رتبه سایت زیر 1000 باشه؟
شوما کار داری، من پ.خ بدم؟ :general408: حالا دیگه اونقدر بزرگ شدی که خودت پ.خ نمیدی به کسی؟حالا دیگه اونقدر بزرگ شدی که میگم پیام خصوصی بده نمیدی ؟
شوما کار داری، من پ.خ بدم؟ :general408: حالا دیگه اونقدر بزرگ شدی که خودت پ.خ نمیدی به کسی؟
آره داریممنظورت از سایت مپ ایمیج چیه مگه برا عکس سایت مپ جداگانه داریم؟
ترجیحا نزدیکای شروع ماه میلادی جدید بهشون پیام بدی شانس اینکه بهت سرویس بدن بالاترههاست دی ال چه سایت هایی رو قبول میکنه حتما باید رتبه سایت زیر 1000 باشه؟
یکی معروفترینشو بی زحمت میگی؟آره داریم
یه چند تایی پلاگین هم توی مخزن وردپرس برای این کار وجود داره
من خودم از این استفاده میکنمیکی معروفترینشو بی زحمت میگی؟
آره اگه اضافه کنی بهترهفک کنم بعد اینکه با افزونه نقشه ساختیم باید تو robot.txt ادرس هر دو سایت مپو قرار بدیم
ممنونمن خودم از این استفاده میکنم
Google XML Sitemap for Images
فقط هر چند وقت یه بار باید دستی ریجنریت (بازتولید ) بشه تا عکس های جدید رو هم تو خودش ثبت کنه
هر کلیک 40 تومن میده anetwork شغال شمارشش از این بهتره :|دوستان کسی با http://adscamp.ir کار کرده؟ انگار زیر مجموعه irpopup هستش!!
تو سایتش اینو زده:
قابل توجه نمایش دهندگان و تبلیغ دهندگان : بخش پست ثابت و تبلیغات بنری به سیستم جدید تبلیغات تصویری متعلق به مجموعه irpopup.ir انتقال یافت.جهت فعالیت در این بخش ها به سایت زیر مراجعه فرمایید
AdsCamp.ir