Ehsan_king99
Registered User
منظورت اینه همه نرم افزارها به جز idm ؟سلام
دوستان راهی برای دانلود از سایت نماوا میشناسید؟ خیلی از نرم افزارها رو تست کردم نشد
راهی هست؟
اگه idm رو سیستم نصب باشه خودش میپرسه میخوای دانلود کنی یا نه
منظورت اینه همه نرم افزارها به جز idm ؟سلام
دوستان راهی برای دانلود از سایت نماوا میشناسید؟ خیلی از نرم افزارها رو تست کردم نشد
راهی هست؟
خب اونوقت به نظرت آدمای بی حوصله و کم سوادی مثل ایرانی ها شرط رو قبول میکنن و امتیاز هم میدن؟سو استفاده از امکاناتی که گوگل در اختیارمون میذاره
مشاهده پیوست 1000079
موندم چرا هیچ وقت نتونستیم از امکانات رایگان به درستی استفاده کنیم
وبسایت هایی به این عظمت خیلی راحت میتونن از طریق کاربرانی که دارن امتیاز بالایی جمع کنن، حتی میتونن دانلود رو شرطی کنن که قبلش حتما امتیاز دهی انجام شه، دیگه چه نیازی به جعل کردن امتیاز دارن خدا میدونه.
سوال و کامنت طرف جواب میدی..خب اونوقت به نظرت آدمای بی حوصله و کم سوادی مثل ایرانی ها شرط رو قبول میکنن و امتیاز هم میدن؟
یارو تا میبینه اینطوریه سریع لفت میده میره یه سایت دیگه تو تلگرام میاد سوال میکنه بعد تا جوابشو میگیره بلاک میکنه
میگم دیگه چرا بلاک میکنی؟ همینطوری چتو ببند و برو پی کارت. میگه خب دیگه کاری باهات ندارم
مگه ندیدی نظرات بعضی از سایت ها رو؟ طرف میگه لینک دانلود رو برام ایمیل کنید
تازه از خوده این جمله هزار تا نکته میتونی در بیاری. اولیش تبنلی دومیش بی عقلی و سومیش هم کم سوادی
مشکل اینجاس که idm لینک رو نمیگیره برای دانلودمنظورت اینه همه نرم افزارها به جز idm ؟
اگه idm رو سیستم نصب باشه خودش میپرسه میخوای دانلود کنی یا نه
تشکربرای تک دانلود که نیازی به این چیزانیست
ولی اگر برای چند تا و ... میخوای تحت وب با php انجام بده و لینک رو بگیر و دانلود کن ( مثل روشایی که واس اینستاگرام استفاده میشه)
این ها زود از بین میره ستاره هاشونسو استفاده از امکاناتی که گوگل در اختیارمون میذاره
مشاهده پیوست 1000079
موندم چرا هیچ وقت نتونستیم از امکانات رایگان به درستی استفاده کنیم
وبسایت هایی به این عظمت خیلی راحت میتونن از طریق کاربرانی که دارن امتیاز بالایی جمع کنن، حتی میتونن دانلود رو شرطی کنن که قبلش حتما امتیاز دهی انجام شه، دیگه چه نیازی به جعل کردن امتیاز دارن خدا میدونه.
والا راس میگی ، الان ساده ترین پروژه ی وب رو بخوایی استارت بزنی حداقل 10 میلیون تومن پول میخواد وگرنه بعد از چند ماه باید تعطیلش کنی ، یا باید تبلیغات گسترده انجام بدی یا سئو و لینک سازی خوب و یا هر دو باهموب ایران به طور کامل اشباع شده
لامصب نمی دونم این وب انگلیسی تو چ موضوعی سایتا رقابت می کنن ، اینکه فارسیه دیگه پر شده انگلیسی که دیگه ... :|
p30دانلود سال هاست داره از این روش استفاده میکنه و هر روز هم گردنش کلفت تراین ها زود از بین میره ستاره هاشون
نمونش برترین ها و تابناک که یک ماه نشده گوگل ستاره هاشون رو برداشت.
اینا آمار پیج ویو رو میزارن بجای امتیار که اینقدر نجومی میره بالا
برو پیج ویوش رو نگاه کن . با تعداد آرا مقایسه کنp30دانلود سال هاست داره از این روش استفاده میکنه و هر روز هم گردنش کلفت تر
آمار پیچ ویو نیست
اینا به صورت دستی هست
بعضی هاشون هم یه سری محاسبات واسش تعریف شده، مثلا به ازای هر ۲۴ ساعت یه چیزی بهش اضاف میشه و ذخیره میشه
خودم قبلا کار کردم خیلی راحته خیلی راحت میشه هرچیزی واسش تعریف کرد
با بمب گذاری میشه ترکوندش:general712:راهی هست که بشه یه پیج اینستاگرام (مال یکی دیگه س.توش فعالیتی نداره) رو ترکوند بعد بتونم ثبتش کنم؟:general705:
به اندازه انسان ها راه هست برای ثبت پیجراهی هست که بشه یه پیج اینستاگرام (مال یکی دیگه س.توش فعالیتی نداره) رو ترکوند بعد بتونم ثبتش کنم؟:general705:
بفرما مهندسپیج آیتوریتی ها آپدیت نشد؟