farhadrohi
Registered User
توی گوگل آنالیتیک کدوم قسمت میتونیم ببینیم که تعداد ورودی گوگل افزایش داشته یا کاهش؟؟
یوزر اصلیت هنوز آزاد نشده؟:general705:کلیکس چرا هنگ کرده؟ الان یوزرش شدم ولی وارد نمیشه میگه ایمیل فعال سازی هنوز تایید نشده!! ولی ده بار هم روی لینک فعال سازی کلیک کردم. چرا اینطوریه؟ فقط یه ظاهر خوشگل درست کرده دیگه هیچی نیست
داداش هرچی پست هم صفحه اول داشته باشی تا پینگ 1 نشه و سرچ نداشته باشه ( یعنی مردم زحمت سرچ عبارت رو نکشن ) معلومه ورودی وجود نخواهد داشت پس پنالتی نیست این مورد و نگرانش نباشمیدونم به فایل های js و css اجازه دسترسی ندادم میخوام بدونم این مشکل حساب میشه؟
چون من جدیدا متوجه شدم پنالتی شده سایتم و از اون موقع هر چی پست ارسال میکنم با اینکه صفحه اولم هیچ ورودی ازش ندارم :|
چی شد؟! اشتباه گرفتی، من برای این سوال اومدم اینجا ولی شوربختانه به نتیجه ای نرسیدم شوما SSL رایگان تست شده سراغ نداری؟!دیشب اومدم خونتون نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی:android30::android02:
من گفتم بن دائم نشده
خب مثلا اومدیمو 10 سال بن شده بود....این با دائم چ فرقی دارهمن گفتم بن دائم نشده
ولی نگفتم هفته ی دیگه
بهتر از گوگل نیست دیگه . باید خودتم یه چیزایی بلد باشی که تبدیلش کنی به ترجمه روون .دوستانی که مطالب سایتشون ترجمه هست لطفا یه نرم افزار تست شده و خوب برای ترجمه جملات معرفی کنید ترجمه گوگل برای هر چیزی خوبه بجز انگلیسی به فارسی خیلی نامفهوم ترجمه میکنه
گوگل بهترین ابزارهدوستانی که مطالب سایتشون ترجمه هست لطفا یه نرم افزار تست شده و خوب برای ترجمه جملات معرفی کنید ترجمه گوگل برای هر چیزی خوبه بجز انگلیسی به فارسی خیلی نامفهوم ترجمه میکنه
باید سند تخلف داشته باشی نه دست خالی اگر مبلغش هم مثلا پنجاه تومن باشه هزینه و وقت این کار ها بیشتر از مبلغ کلاه برداری میشهبهترین راه برای شکایت در مورد پس گرفتن پول از طراحی که پروژه را انجام نداده و پاسخگو هم نیست چیه ؟
کسی تجربه ای داره در این زمینه ؟
مبلغ اش هم مهم نیست ، ولی حتما می خوام پیگیری کنم
مدارک و جمع می کنی.بهترین راه برای شکایت در مورد پس گرفتن پول از طراحی که پروژه را انجام نداده و پاسخگو هم نیست چیه ؟
کسی تجربه ای داره در این زمینه ؟
مبلغ اش هم مهم نیست ، ولی حتما می خوام پیگیری کنم
این کار اشتباههمیدونم به فایل های js و css اجازه دسترسی ندادم میخوام بدونم این مشکل حساب میشه؟
چون من جدیدا متوجه شدم پنالتی شده سایتم و از اون موقع هر چی پست ارسال میکنم با اینکه صفحه اولم هیچ ورودی ازش ندارم :|
سپاساین کار اشتباهه
دسترسی گوگل رو به css و js نبند
ببین به صورت کلی بگم با گوگل مثل یک بازدیدکننده رفتار کن. این چیزیه که گوگل می خواد و براش مهمه
https://yoast.com/dont-block-css-and-js-files/
کسی واقعا نمیدونه؟سلام:
این کدهای پاپ آپ که واس کسب درامد از سایت هست اینا واس سایت ضرر داره؟
چون انگار جدیدن میگن گوگل گیر میده و پنالتی میکنه.....
باتشکر
رتبه بانص رو به کلی داغون میکنه بانص برای سئو خیلی مهمه مگه اینکه روی یه دامین موقت فقط برای تبلیغات انجام بدی روی سایت اصلی سئو را خراب تر میکندکسی واقعا نمیدونه؟