افزونه یوست رو نصب کردم...اطلاعات هم انتقال دادم از all in one به اوناحتمالا باید یه قسمتی مثل افزونه یوست داشته باشه
چون این قسمت خیلی مهمه و خیلی هم کارامده
بگرد داخل تنظیماتش یا سرچ کن توی نت حتما پیداش میکنی
افزونه یوست رو نصب کردم...اطلاعات هم انتقال دادم از all in one به اوناحتمالا باید یه قسمتی مثل افزونه یوست داشته باشه
چون این قسمت خیلی مهمه و خیلی هم کارامده
بگرد داخل تنظیماتش یا سرچ کن توی نت حتما پیداش میکنی
چند سال غيبت داري؟سلام
نه بابا..کارت پایان خدمت ندارم..تا مشهد هم راهمون نمیدن
میخواستم برم کربلا که دیگه امام رضا نطلبید
یه سوال این غیبت یعنی چی؟چند سال غيبت داري؟
بالاي 5 سال باشي ميتوني بخري.
غیبت ندارم...چند سال غيبت داري؟
بالاي 5 سال باشي ميتوني بخري.
از موقعي كه مشمول حساب ميشي اگه نري خدمت غيبت حساب ميشه. فراريها هم از موقعي كه فرار ميكنن غيبت حساب ميشه.یه سوال این غیبت یعنی چی؟
مثلا من الان دیگه باید برم سربازی اگه مراجعه نکنم +10 غیبت حساب میشه یا وقتی سربازیم شروع شد و فرار کردم از این به بعد غیبت حساب میشه؟
مشمول حساب میشی یعنی چی؟از موقعي كه مشمول حساب ميشي اگه نري خدمت غيبت حساب ميشه. فراريها هم از موقعي كه فرار ميكنن غيبت حساب ميشه.
مشمول يعني 19 سال تمام يا موقعي كه درست در دانشگاه تموم ميشه.مشمول حساب میشی یعنی چی؟
کد خوبیه ولی موقتیهاین کدو بذار تو قالب( header.php) ببین چی میشه؟:general609:
کد:<script> var site=document.location.hostname; if(site !="tarfandha.net") { window.location.href = 'http://tarfandha.net/'; } </script>
:general710:
چیکار کردی؟ الان دیگه کلا سایته بالا نمیاد ارور میدهایول اینم کار کرد..فکر کنم هرکی اینکارو کنه ریدایرکت میکنه
یه قانونی قرار بود تصویب بشه که به ازای هر ماه جبهه یه ماه از سربازی کم بشه . اگه اینجور بش خیلی خوبهغیبت ندارم...
دانشجوام..
بخوام بخرم مدرکم میشه فوق لیسانس قیمتش میاد روی 50-60 میلیون ))
به قول یکی از دوستام..میگفت تنها جایی که بی سوادی بدردم خورد همین خدمت بود..10 ت داد خرید..حالا ما:general206:
من بابام 3 سال جنگ بوده...الان قانون جدید اومده...میتونم 5 تومن بدم خدمتم رو بخرم...یا اینکه نصفش میره
من کلا افزونه سئو نصب نمیکردم چون نیاز نداشتم
الان بعد از بوقی اومدم yoast رو برای یکی نصب کردم میبینم نصف امکانات رایگانی که قبلا داشت پریده و فکر کنم با خرید نسخه premium آزاد میشه
اونایی که مدام از این افزونه استفاده کردن، امکاناتش نسبت به چند ماه پیش کاهش پیدا کرده یا نه؟
نهمن کلا افزونه سئو نصب نمیکردم چون نیاز نداشتم
الان بعد از بوقی اومدم yoast رو برای یکی نصب کردم میبینم نصف امکانات رایگانی که قبلا داشت پریده و فکر کنم با خرید نسخه premium آزاد میشه
اونایی که مدام از این افزونه استفاده کردن، امکاناتش نسبت به چند ماه پیش کاهش پیدا کرده یا نه؟
برو توی ویرایش مطلب مورد نظرتپ ن : غیرفعال کردن بخش نظرات برای یک مطلب خاص چه جوریه؟
من کلا افزونه سئو نصب نمیکردم چون نیاز نداشتم