بلافاصله بعد از درخواست تسویه، واریز انجام میده.سلام . لطفا سیستم پاپ اپ مطمئن ( از نظر پرداخت ) معرفی کنید .
ممنون پاپ مستر رو دارم . غیر از این
سلام . لطفا سیستم پاپ اپ مطمئن ( از نظر پرداخت ) معرفی کنید .
من برای یه سایتی میخواستم بگیرم که گفت باید اسکن جواز اون صنف رو برامون بفرستی و منم چون نداشتم کلا بیخیالش شدمبا سلام دوستان کسی لوگو ساماندهی گرفته؟ لوگوی طلایی؟
من تو قسمت ارسال مدارکش گیر کردم..500 تا مدرک باید اسکن کنم
@l3est @ap3 @learndl @starshop @MOHAMMAD026_1
@javadth @Ehsan_king99 @EmpireWorld
و بقیه اساتید:general504:
کلا مراحلش چجوریه؟
یکی از بچه ها میگفت مدارک که اسکن و ارسال کنی تازه 7 خوان رستم شروع میشه؟؟؟چجوریاست؟
از روی مثالی که خودتون زدید بگم
همین ووکامرس خودش رایگان هست ولی در کنارش کلی افزونه پولی هست : https://woocommerce.com/product-category/woocommerce-extensions/
همچنین برای ووکامرس هزاران قالب پولی هست ...
برای پشتیبانی تخصصی هزینه دریافت میکنند
نه تنها نویسندگان این افزونه ها دارند کسب درآمد میکنند بلکه در کنارش هزاران نفر هم در سراسر دنیا دارند کسب درآمد میکنند
واسه من اینا رو میخواد:من برای یه سایتی میخواستم بگیرم که گفت باید اسکن جواز اون صنف رو برامون بفرستی و منم چون نداشتم کلا بیخیالش شدم
کلا خیلی پیچیدست و گرفتنش خیلی سخته چون خیلی مدرک میخواد ارائه بدی منم موندم توشبا سلام دوستان کسی لوگو ساماندهی گرفته؟ لوگوی طلایی؟
کلا مراحلش چجوریه؟
یکی از بچه ها میگفت مدارک که اسکن و ارسال کنی تازه 7 خوان رستم شروع میشه؟؟؟چجوریاست؟
والا بهعنوان شخص حقوقی فقط گرفتم که کلا 2 تا مدرک میخواست یکی اساسنامه شرکت ویکی دیگه روزنامه رسمیبا سلام دوستان کسی لوگو ساماندهی گرفته؟ لوگوی طلایی؟
کلا مراحلش چجوریه؟
یه مثال خیلی ساده :سلام
ممنون دوست عزیز
خب افزونه ها و قالب های پولی که افرادی مثل من و شما مینویسیم چه ربطی به سازندگان وردپرس داره اونا که پولی گیرشون نمیاد اکثر افزونه های پولی هم تو سایت envato به فروش میره و پورسانتشم اون میگیره
در کل میخوام ببینیم یه سی ام اس مثل وردپرس چجوری کسب درامد میکنه
در مورد پیشتیبانی تخصصی اکثر کسایی که میخوان حرفه ای کار کنند میرن و سایت رو سفارشی میارن بالا و اونایی هم که میان سمت وردپرس خودشون کار رو بلدن فکر نکنم با پشتیبانی بشه درامد زیادی کسب کرد با توجه به هزینه زیادی که میکنند
والا بهعنوان شخص حقوقی فقط گرفتم که کلا 2 تا مدرک میخواست یکی اساسنامه شرکت ویکی دیگه روزنامه رسمی
البته بعدش به یه چیزی گیر دادن که یه نامه فرستادن pdf گفتن اینو پرینت و مهر شرکتو بزن اسکن کن بفرست
زمانش هم یادمه حدود 10 روزی کشید
آره مخصوصا اون قسمت سوپیشینه که اگه شرکت باشی دیگه نیاز نیستیعنی مدارکو آپلود کنی تمومه؟
مجوز میدن؟
سلام
ممنون دوست عزیز
خب افزونه ها و قالب های پولی که افرادی مثل من و شما مینویسیم چه ربطی به سازندگان وردپرس داره اونا که پولی گیرشون نمیاد اکثر افزونه های پولی هم تو سایت envato به فروش میره و پورسانتشم اون میگیره
در کل میخوام ببینیم یه سی ام اس مثل وردپرس چجوری کسب درامد میکنه
در مورد پیشتیبانی تخصصی اکثر کسایی که میخوان حرفه ای کار کنند میرن و سایت رو سفارشی میارن بالا و اونایی هم که میان سمت وردپرس خودشون کار رو بلدن فکر نکنم با پشتیبانی بشه درامد زیادی کسب کرد با توجه به هزینه زیادی که میکنند
Valid SSL باشه مشکلی نداره. مثل Let's Encryptدوستای گل .
سایت روی https درست توی گوگل صفحات یک و دو نمیاد .
ssl رایگانه البته . نمیدونم گوگل باهاش مشکل داره یانه ؟
نمیدونم والا:general609:با سلام دوستان کسی لوگو ساماندهی گرفته؟ لوگوی طلایی؟
کلا مراحلش چجوریه؟
نت افراز بگیر خیال خودتو راحت کنامروز هر چی سایت روی آذرآنلاین بود باز نشد... کلا باز نشدن! این هم از پیامشون
کاربر گرامی در راستای رفع مشکل سرویس هاست تنظیمات فنی درحال انجام میباشد
توجه داشته باشید که این اختلال موقتی میباشد ضمن عرض پوزش پیشاپیش از شکیبایی شما تا پایان یافتن عملیات سپاسگذاریم