معافیت دائم نمیدن, مادامیکه اون خانم(معلول) همسرت باشه معاف محسوب میشی اما اگر جدا بشید معافیتت باطل میشهدوستانی که سایت همسریابی دارن، یه زن معلول میخوام برا معافی سربازی، کجا گیر میاد؟!
معافیت دائم نمیدن, مادامیکه اون خانم(معلول) همسرت باشه معاف محسوب میشی اما اگر جدا بشید معافیتت باطل میشهدوستانی که سایت همسریابی دارن، یه زن معلول میخوام برا معافی سربازی، کجا گیر میاد؟!
بري خودتو به جنون بزني و كارت قرمز بگيري بهتر از اين كاره.دوستانی که سایت همسریابی دارن، یه زن معلول میخوام برا معافی سربازی، کجا گیر میاد؟!
من سه تا زن معلول رو میشناسم. یکیش همسر همکارمه که از پا مشکل داره و روی صندلیه. اون دوتا رو بیشتر اینترنتی باهاشون در تماسم. یکیشون یه دختر 19 ساله هست که مشکل آب سیاه چشم داره و نمی تونه فاصله دورتر از یه متری رو ببینه. اون یکی هم یه دختر 23 ساله هست که دست راست نداره.حالا کی گفت فریب بده یا حتما زندگی کنن . میتونه با پول یکی رو راضی میکنه
البته اگه مثل فیلمها از اداره مهاجرت نیان برای بازدید سرزده :دی
برای سربازی و معافیت بهترین کار صحبت کردن با اونایی هست که الان سرباز هستن، بخصوص سربازهایی که توی نیروی انسانی پادگانشون کار می کنن و از بخشنامه های جدید خبر دارن.کجا میتونم راجب سربازی و معافی و اینا اطلاعات جمع کنم ؟
والا اگه دیگه زن سالمی داشته باشیم! یکی از دانشجوهام الان ترم آخره. از تابستون با یه دختری که 5-4 سال بود میشناختش نامزد شدن و قرار شد بعد از فارغ التحصیلی پسره و کنکور دختره (که این تابستونه) عقد کنن. حالا این دختره اول پاییز به اسم دارم درس میخونم به پسره گفت دیگه سراغش نره و بهش زنگ نزنه و ارتباطش رو کرد در حد هفته ای دو روز صحبت با تلگرام. از 10 روز مونده به شب یلدا هم پسره رو بلاک کرده! طفلی پسره دو سه صفحه قبل هم گفتم تازه بعد از 4 ماه فهمیده که بلاک شده!الان با زن سالمش نمیشه 4-5 سال زندگی کرد :|
me 2هییییییی. یکی هم پیدا نمیشه باهاش برم بیرون...پوسیدم تو خونه:general507::general107:
من تنهایی رو ترجیح میدمهییییییی. یکی هم پیدا نمیشه باهاش برم بیرون...پوسیدم تو خونه:general507::general107:
این مسئله دو تا علت دارهمن تنهایی رو ترجیح میدم
روحیاتم خیلی داغونه به قول معروف یخم دیر آب میشه نمیتونم کسیو تحمل کنم :general507:
چندوقتیه هر ۵شنبه تنهایی ماشینو برمیدارم و حدود ۱۰۰ کیلومتر تو کمربندی با سرعت ملایم میرونم و موسیقی گوش میکنم به کارایی که دوست دارم انجام بدم فکر میکنم
میون راه هم یه کبابیه که شده پاتوقم میزنم کنار و غذا میخورم
در کل تنهایی برام لذت بخش تره :general601:
100 کیلومتر سرعت یا 100 کیلومتر مسافت؟من تنهایی رو ترجیح میدم
روحیاتم خیلی داغونه به قول معروف یخم دیر آب میشه نمیتونم کسیو تحمل کنم :general507:
چندوقتیه هر ۵شنبه تنهایی ماشینو برمیدارم و حدود ۱۰۰ کیلومتر تو کمربندی با سرعت ملایم میرونم و موسیقی گوش میکنم به کارایی که دوست دارم انجام بدم فکر میکنم
یه سایت بدید بشه همزمان چند تا سایتو از لحاظ Domain Authority و Page Authority چک کرد.
خبری از اولویت ندارم ولی برای من پیش نیومده که الکسا سایت هایی که چک می کنم بیشتر از 72 ساعت ثابت مونده باشه!بنظرتون الکسا روی آپدیت کردنش اولویت قائل میشه یا سایت کم بازدید و پر بازدید براش فرقی نداره؟! برای من که دو ماهه آپدیت نشده!
نوشته که با سرعت ملایم100 کیلومتر سرعت یا 100 کیلومتر مسافت؟
100 تا که سرعت نیستمن زانتیا دستم بود شبا 200 تا گوله میکردم:general509::general509:الان این 206 لعنتی 160 تا بیشتر نمیره:general503::general503:
من سرعت زیادم همون ۸۰تاست، از این پیرمردهای اعصاب خورد کنه وسط جاده هم کمتر میرم :general507:100 کیلومتر سرعت یا 100 کیلومتر مسافت؟
100 تا که سرعت نیستمن زانتیا دستم بود شبا 200 تا گوله میکردم:general509::general509:الان این 206 لعنتی 160 تا بیشتر نمیره:general503::general503:
چ قدر بد ! که جون بقیه مردم هم برای شما مهم نیست .100 کیلومتر سرعت یا 100 کیلومتر مسافت؟
می تو . بیا باهم بریمهییییییی. یکی هم پیدا نمیشه باهاش برم بیرون...پوسیدم تو خونه:general507::general107:
منم یخم دیر آب میشه و در تنهایی میزنم به جاده موسیقی گوش میدم :| ( البته روحیه م داغون نیست شادم همیشه:general707: )من تنهایی رو ترجیح میدم
مورد دوم بیشتره . آدم این فیلمای خارجی رو میبینه چقد حسرت میخوره که چرا فرهنگ ما اینگونه نیستاین مسئله دو تا علت داره
یا اینکه کلا تنهایی رو دوست داری
یا اینکه از ترس ایجاد رابطه با یه نفر دیگه به تنهایی پناه بردی
حالا دیگه خودت باید جوابش رو پیدا کنی
ولی یه نکته ای هم که هست اینه که خیلی از مشکلات جامعه ما باعث میشه ناخدآگاه ما مورد دوم برامون پیش بیاد و همینطور هم که پیش میره کم کم به یه عادت برامون تبدیل میشه
هییییییی. یکی هم پیدا نمیشه باهاش برم بیرون...پوسیدم تو خونه:general507::general107:
من تنهایی رو ترجیح میدم
آقا روزی 10 ساعت وقت آزاد دارم
یه کاری پیشنهاد بدید انجام بدم..
حوصله م سر میره...
اهل فیلمم نیستم...