خیر..اگر عکس های سایت آپلود از جای دیگه باشن باز هم افزونه های بهینه کننده عکس کارایی دارن یا حتما آپلود باید داخل وردپرس باشه؟ من عکس کم حجم آپلود از جای دیگه دارم ولی تو آنالیز سایت ارور بهینه سازی عکس میاد
حرفه ای ها با Adobe Flash بنر میزنن.آپ ...
ميتوني از افزونه آپلود خودكار تصاوير استفاده كني. عكس از هرسايت ديگه باشه خودش اتوماتيك توي وردپرس آپلودش ميكنه و سايزبندي ميكنه برات.اگر عکس های سایت آپلود از جای دیگه باشن باز هم افزونه های بهینه کننده عکس کارایی دارن یا حتما آپلود باید داخل وردپرس باشه؟ من عکس کم حجم آپلود از جای دیگه دارم ولی تو آنالیز سایت ارور بهینه سازی عکس میاد
تا چند روز دیگه تلگرام و اینستا هم ترکش میخورنرگباری دارن فیلتر میکنن
سایتارا خدا به خیر بگذرونه
از 28 اسفند تا الان 4 تا واریزیم تو انتظار هستن.صباویژن واریزی هارو انجام داد:general307::general307:
از 28 اسفند تا الان 4 تا واریزیم تو انتظار هستن.
می گه تو صف هست برای واریز!
برای شما چند تا صورتحساب رو واریز کرد؟
سه تا 320x2502 تا صورتحساب یکجا واریز کردن//
شما چند تا بنر تو سایتتون گذاشتید؟
افزونه ip banلطفا یه کدی بدید که بشه یه آی پی خاص رو مسدود کرد تا نتونه به سایت وارد بشه؟!
افزونه ip ban
من 4 تا درخواست داشتم، هنوز نزده :general509:صباویژن واریزی هارو انجام داد:general307::general307:
ازین تکه کد در داخل .htaccess میتونید استفاده کنید:لطفا یه کدی بدید که بشه یه آی پی خاص رو مسدود کرد تا نتونه به سایت وارد بشه؟!
order allow,deny
deny from 1.2.3.4
allow from all
از طريق خود سي پنل ميتونين ببنديد و يا از طريق فايل htaccessلطفا یه کدی بدید که بشه یه آی پی خاص رو مسدود کرد تا نتونه به سایت وارد بشه؟!
یه کد هست باید بزاری داخل htaccessبرای یه آی پی نمی صرفه افزونه نصبید