alexer.ir فکر کنم کارت رو راه بندازه!سلام دوستان
با توجه به اینکه الکسا مشاهده 500 سایت پربازدید را مشروط به ایجاد حساب و شارژ حساب کرده ، ابزار یا امکان مشابه دیگری وجود داره که بشه باهاش لیستی از 500 سایت پربازدید ایران تهیه کرد ؟
ممنون
alexer.ir فکر کنم کارت رو راه بندازه!سلام دوستان
با توجه به اینکه الکسا مشاهده 500 سایت پربازدید را مشروط به ایجاد حساب و شارژ حساب کرده ، ابزار یا امکان مشابه دیگری وجود داره که بشه باهاش لیستی از 500 سایت پربازدید ایران تهیه کرد ؟
ممنون
زمان ما لیسانسه ها آموزشیشون فرق داشت و همشون با هم یه جا بودن، احترامشون هم خیلی بیشتر از دیپلمه ها بودمنم دفترچه رو پست کنم میشم 26!!
باید برم با بچه 19 ساله خدمت کنم:general509::general509::general509:
سلام دوستان
یه نفر می خواد دامنه how2.ir رو از من بخره داخل قیمتش موندم . به نظرتون نهایتا چه قیمتی بهش بدم؟
last-updated: 2017-04-27
expire-date: 2017-05-07
سلام
این دامنه هنوز تایید نشده چجوری مشتری هم پیدا کرده
به نظر من ارزش ثبت کردن نداره
مزایده، داخل بازارچه تاپیک بزن ببین کی بیشتر قیمت میدهسلام دوستان
یه نفر می خواد دامنه how2.ir رو از من بخره داخل قیمتش موندم . به نظرتون نهایتا چه قیمتی بهش بدم؟
داخل بازارچه زدم . سایت های خارجی هم که تو کار خرید و فروش دامنه هستن دامنه ir هم میخرن یا نه ؟اگر میخرن میشه آدرسشونو بدید . ممنونمزایده، داخل بازارچه تاپیک بزن ببین کی بیشتر قیمت میده
اونا آی آر نمیخرن.داخل بازارچه زدم . سایت های خارجی هم که تو کار خرید و فروش دامنه هستن دامنه ir هم میخرن یا نه ؟اگر میخرن میشه آدرسشونو بدید . ممنون
وصله:general601:دوستان های وبی تلگرامتون مشکلی نداره؟
برا من وصل نمیشه یه ساعته رو connecting... مونده.
با چیلتر شکن تست کردم وصل میشه.
:general609: چرا من
مشاهده پیوست 1009063
اولش روو connecting میمونه که باید فیلترشکن زد. بعدش درست میشه و بدون فیلترشکن میشه استفاده کرد. مثل اینکه در ورودی رو زدن : )) البته من مخابراتم.دوستان های وبی تلگرامتون مشکلی نداره؟
برا من وصل نمیشه یه ساعته رو connecting... مونده.
با چیلتر شکن تست کردم وصل میشه.
چند روز پیش زد ۴ تا از پرفروش ترین و حجیم ترین بسته هاشو حذف کردسلام
امروز ايرانسل انگار بازم بسته هاشو تغيير داده و چندتا از بسته هاي خوبشو كلا پاك كرده
دوستان كسي اطلاع داره بسته هاي اينترنت چند كاربره از لحاظ سرعتو اينا تفاوت نداره ؟
هزینش که انگار نسبت به بسته های الانش بهترهچند روز پیش زد ۴ تا از پرفروش ترین و حجیم ترین بسته هاشو حذف کرد
سیاست کثیفشونه، میخان کاربرا رو سوق بدن LTE
چند کاربره چطوره؟ هزینه هاش ؟
هزینش که انگار نسبت به بسته های الانش بهتره
20 گیگ 50تومن
ولی یه راهی داره که اونایی که بسته های قبلیو دارن که حذف شده همونو تمدید کنن باید برن برنامه ایرانسل من اونجا که حجم بسته رو نشون میده یه جیزی داره خرید مجدد همین بسته
کسی تونسته تمدید کنه ؟؟هزینش که انگار نسبت به بسته های الانش بهتره
20 گیگ 50تومن
ولی یه راهی داره که اونایی که بسته های قبلیو دارن که حذف شده همونو تمدید کنن باید برن برنامه ایرانسل من اونجا که حجم بسته رو نشون میده یه جیزی داره خرید مجدد همین بسته