AhangCity.CoM
Registered User
بنر زیر هدر سایز 949 * 95 سایت فیلم با 5 هزار ای پی
ماهی 50 تومن
ماهی 50 تومن
شرط میبندم نصف وبمستر های تاپیک نصب کردن :|یک نفر هم تو ایران این تولبار مسخره را نصب نکرده.
منو دیوونه کردیچرا اینقدر گیج میزنی؟فید را کلا ببندیم بهتر نیست؟!
شنیدم سایت سوسکی راه انداختی پلیس فتا بهت زنگ زده@Business plan یعنی اگه گیر بچه های این تاپیک بیوفتی...بهت گروهی سوکس میکنن
یعنی یک سایت در این زمینه بخواد سالم کار کنه، نمیتونه درآمد خوبه داشته باشه؟:-هیچی دیگه از اون ور تبلیغ دهنده رو تیغ میزنن از این ور ام نمایش دهنده رو
چطور نمیتونه, با بالا کشیدن پول وبمستریعنی یک سایت در این زمینه بخواد سالم کار کنه، نمیتونه درآمد خوبه داشته باشه؟:-
تو فکرش بودم...لایف تایم بخرم
ولی موشکول اینجاست من با ویندوز خیلی کار میکنم..رجیستری، گروپ پولیسی، سرویس،حذف نرم افزار، ویروسی شدن و.../
خلاصه اینکه هر یکماه باید ویندوز جدیدی نصب کنم.
و اون لایسنس ب فنا میره:general507:
اصلا هرکاریش میکنم/میفهمه لامصب:general208:
نمیتونم..
یه مدت IDA استفاده میکردم...ولی چون به idm عادت داشتم نمیتونستم تحملش کنم.
با مرورگر کروم هم نمیتونم کار کنم..فقط فایرفاکس
با گوشی های فارسی نمیتونم کار کنم..ببینم گوشی طرف فارسیه میگم بگیر گوشیتو:general506:
یعنی اگر بخواد سایتی در این زمینه موفق بشه حتما باید دزدی کنهچطور نمیتونه, با بالا کشیدن پول وبمستر
پرداخت نمیکنن میکن آمار کلیک زیاده!
سایت سالم گوگل اد هست که تحریمه!یعنی اگر بخواد سایتی در این زمینه موفق بشه حتما باید دزدی کنه
نمیشه یه سایت سالم که دزدی نکنه در این زمینه به درآمد خیلی خوبی برسه؟:general208:
مثل yjc که از @amir7310 کپی میکنه و میاد بالا ترچرا بیتوته و برترین ها دقیقا یه مطلب رو از یه سایت دیگه کپی میکنن و جفتشون میشن رتبه اول و دوم گوگل ؟
پیشنهاد میکنم برید قسمت تولبار الکسا و نصبش کنیدالکسا چه جوری به پهنای باند همه جا دسترسی داره میفهمه طرف چقدر بازدید داره؟! آمارگیرش اون قسمت که زن و مرد و... نشون میده از همه مضحک تره قابل درک نیست الکسا بفهمه چه تعداد از کاربرای فلان سایت زن هستند یا مرد، از اینترنت دانشگاه، خانگی و اداری وارد شدن! این قسمتش دیگه دروغه مگه نه؟!
من هر دو رو تست کردم فرقی نداره دیگه مثل قبل نیست گوگل به چیزای حاشیه ای زیاد اهمیت نمیدهتوی وردپرس برای نامک از کلمات فارسی استفاده کنیم یا انگلیسی یا فرقی نداره ؟
از نظر گوگل منظورم هست
البته حاجی ترفند که انگلیسی می زنه
من از همون چند سال پیش که این داستان پیش اومده همه دامنه هام رو با آدرس خارج ثبت می کنم خیال خودمو راحت کردمچه خر تو خری شده تو وب فارسی
قبلا همینطوریش همه چیز بهم ریخته بود حالا دیگه بحث تحریم هم وارد ماجرا شده
پیشنهاد میکنم کسانی که دامنه بین المللی دارن این تاپیک رو دنبال کنن
https://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-بین-وبمسترها.440895/page-8385