• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دیروز گوگل رو شخم زدم که بتونم یه آموزش درست حسابی پیدا کنم برای اضافه کردن یه سری کنترل به قسمت customize قالب که میشه باهاش کارهای زیادی کرد
از این همه وب سایت آموزشی وردپرس فارسی حتی ۱ آموزش که بخاد حتی مقدمه این کارو بگه پیدا نکردم و همه یه سری پلاگین رو معرفی کرده بودن
حتی کسی اشاره ای هم به مبحث Customization API نکرده بود

یه آموزش تقریبا کارآمد پیدا کردم که میتوید تنظیمات پوسته خودتون رو بدون نیاز به پلاگین به قسمت customize قالب اضافه کنید و به صورت آنلاین تغییراتو روی قالب مشاهده کنید
The Complete Guide to the WordPress Theme Customizer

@amir7310 شما که مقاله هاتو خودتون ترجمه میکنید، زحمت بکش اموزش بالا هم ترجمشو بزار سایتت، هم متنش رونه و هم بازدیدخورش تضمینی :D

این فریمورک هم دقیقا کار بالا رو انجام میده
Whimsy Framework
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

@learndl
دیروز یکی از دوستان یه گروه معرفی کرد،‌رفتم سوال پرسیدم گفتن که همین visual composer برای این کار خیلی خوبه (صفحه ساز)
کار به این صورته که، شما میای چندین هدر و چندین فوتر و چندیدن سایدبار طراحی میکنید و تنظیماتش هم میذارید که کاربر به سلیقه خودش انتخابشون کنه (تنظیماتش با فرمورک یا آموزش بالا)
قسمت های بالا ثابت هستن،‌ بعد با استفاده از یه صفحه ساز مثه visual composer به کاربر اجازه طراحی دلخواه رو میدی
قالب های به ظاهر حرفه ای هم به این صورت هستن
نظرتون چیه؟
اون فریمورکی که گفتی هم نفرستادی، نکنه ignore کردی ؟ :D

تو wht درخواست دادی ؟

احسان کیه، یوزرشو میدی یکم برم با سوالام مزاحمش شم؟ :D
ببین اسمتم نمیدونم چند تا چیزو بگم :
تو خیلی داری اشتباه میزنی
تو هنوز نمیدونی پوسته وردپرس چه قسمت هایی داره و مثلا فلان فایل چیکار میکنه یا شناخت قسمت های مختلف چه مدلیه برای پوسته ای که نصب میشه
توی فریمورک نوع معرفی پوسته از پوسته فرزند و والد شکل میگیره بر خلاف نوع دیگه که اصن ربطی به هم ندارن
وختی میخوای از فریم استفاده کنی دیگه ویژوالو چیکار داری ؟
اول هدفتو مشخص کن که میخوای چه مدلی کار کنی
تو اولش برو با پیش نیازهاش و چیزایی که لازمه آشنا شو وختی آشنا شدی خودت یهو میبینی که همه اینارو بلدی
کارت مث این میمونه که یهو بدون هیچ پیش زمینه ای بری معادله 3 مجهولی ریاضی یا مثلا یهو بپری سر انتگرال و .... !
اینطوری هم چیزی یاد نمیگیری هم گیج میشی هم وختت هدر رفته

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
خل نیس که :|
دقیقا زده به هدف فهمیده تو بچه خوشگلی :general307: کارت داره :(
نشون به این نشون که گفته :

rrrs.jpg

یه موقه مختو نزنه بری اون جای مناسب :( تازه ادامه سخنش کم هم نیس :( میری پیشش فردا سلطان تتلو واست پست میزاره که تقصیر خود امیر بود حجاب نداشت :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
ببین اسمتم نمیدونم چند تا چیزو بگم :
تو خیلی داری اشتباه میزنی
...
مصطفی
اشتباه واسه ۱ دقیقمه :general509:
تو اولش برو با پیش نیازهاش و چیزایی که لازمه آشنا شو وختی آشنا شدی خودت یهو میبینی که همه اینارو بلدی
تازه بعد از چند روز تحقیق و مشورت از کلی آدم و کلنجار رفتن با یه سری کد و فریمورک و پلاگین فکر میکردم حله،‌ داشتم میرفتم سمت آموزش ها و بکوب بشینم یاد بگیرم که میگی داری اشتباه میزنی :D
الان نمیدونم چیو اول باید یاد بگیرم، یکی ویژوالو معرفی میکنه، یکی فریمورک، یکی کد ها، یکی میگه به کل داری اشتباه میزنی
همون چیزهایی که لازمه رو نمیدونم چی هستن که گیج شدم

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خل نیس که :|
دقیقا زده به هدف فهمیده تو بچه خوشگلی :general307: کارت داره :(
نشون به این نشون که گفته :

مشاهده پیوست 1025164

یه موقه مختو نزنه بری اون جای مناسب :( تازه ادامه سخنش کم هم نیس :(
من اگه بچه خوشگل بودم..که الان اینجا نبودم :|

میری پیشش فردا سلطان تتلو واست پست میزاره که تقصیر خود امیر بود حجاب نداشت :دی
@world15 داداش ببین داره پشت سر تتلو حرف رایگان میزنه:general505: چرا دوست دارن بی حجابی فراگیر بشه؟ دلیلش چیه داداش ولرد 15

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
مدیر تلگرام:
حاضریم بازار ایران را از دست بدهیم تا اینکه سر یک بایت از اطلاعات شخصی کاربرانمان معامله کنیم؛ این کار را قبلا در چین هم کرده ایم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
مدیر تلگرام:
حاضریم بازار ایران را از دست بدهیم تا اینکه سر یک بایت از اطلاعات شخصی کاربرانمان معامله کنیم؛ این کار را قبلا در چین هم کرده ایم
فیلمشه
میدونه جاش دیگه محکم شده داره کرکری خونی میکنه, میدونه که تحت هیچ شرایطی فیلترش نمیکنن

ali998

Registered User
لایک‌ها
779

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به نقل از وب داده :
از انتقال دامنه تان به شرکت JOKER که شرکتی آلمانی است خودداری نمایید؛ لذا این ثبت کننده بسیار شرایط بدتری را نسبت به Resello در آینده ایجاد خواهد کرد و ممکن است هیچ گاه دسترسی به دامنه تان نداشته باشید .

همین امروز با انتقال به موقع دامنه خود به رجسترار TUCOWS که وب داده نمایندگی رسمی این شرکت را دارد؛ دامنه های خود را نجات دهید .

به نقل از طلاهاست:
لطفا صبور باشید و دامنه خود را به شرکت دیگری منتقل نکنید.
دیگر شرکت ها از جمله آلمانی ، فرانسوی و ... هم تحت قوانین اتحادیه اروپا عمل میکنند و دیر یا زود ممکن است ایران را تحریم کنند. برای انتقال عجله نکنید و فریب شرکتهای سودجو را نخورید.

آخر کدومش؟
وب داده میگه همین امروز با انتقال به موقع دامنه خود به رجسترار TUCOWS که وب داده نمایندگی رسمی این شرکت را دارد؛ دامنه های خود را نجات دهید .
یا
اما طلا هاست میگه برای انتقال عجله نکنید و فریب شرکتهای سودجو را نخورید.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
طبق اطلاعیه ریسلو یکسال برای انتقال زمان دارین
پس اگر دامنه تون مهلت داره صبر کنین

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا برای این انتقال دامنه های توی اذرانلاین و نت افراز رو خودشون منتقل میکنن یا ما باید اقدام کنیم ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
به نقل از وب داده :
از انتقال دامنه تان به شرکت JOKER که شرکتی آلمانی است خودداری نمایید؛ لذا این ثبت کننده بسیار شرایط بدتری را نسبت به Resello در آینده ایجاد خواهد کرد و ممکن است هیچ گاه دسترسی به دامنه تان نداشته باشید .

همین امروز با انتقال به موقع دامنه خود به رجسترار TUCOWS که وب داده نمایندگی رسمی این شرکت را دارد؛ دامنه های خود را نجات دهید .

به نقل از طلاهاست:
لطفا صبور باشید و دامنه خود را به شرکت دیگری منتقل نکنید.
دیگر شرکت ها از جمله آلمانی ، فرانسوی و ... هم تحت قوانین اتحادیه اروپا عمل میکنند و دیر یا زود ممکن است ایران را تحریم کنند. برای انتقال عجله نکنید و فریب شرکتهای سودجو را نخورید.

آخر کدومش؟
وب داده میگه همین امروز با انتقال به موقع دامنه خود به رجسترار TUCOWS که وب داده نمایندگی رسمی این شرکت را دارد؛ دامنه های خود را نجات دهید .
یا
اما طلا هاست میگه برای انتقال عجله نکنید و فریب شرکتهای سودجو را نخورید.
من الان با وب داده صحبت کردم
میگه توکاس مشکلی با ایرانی ها نداره
تحقیق هم کردم دیدم نوشتن اگه ریسلر مشخصاتش خارجی باشه کاری به دامنه هایی که ایرانی ها داخلش ثبت میکنن نداره
ثبت کننده خیلی خوب و معتبریه ولی خب بالاخره کانادایی هم هست و ریسک داره ولی خب اینجور که میگن بهتر از جوکره

طبق اطلاعیه ریسلو یکسال برای انتقال زمان دارین
پس اگر دامنه تون مهلت داره صبر کنین
اگه دامنه ت برات مهمه و پول انتقالش رو هم داری همین الان منتقلش کنن
این مسئله اصلا ریسک پذیر نیست حتی اگه قول بدن که هیچ مشکلی واسه دامنه ها هم پیش نمیاد

اقا برای این انتقال دامنه های توی اذرانلاین و نت افراز رو خودشون منتقل میکنن یا ما باید اقدام کنیم ؟
اگه میخوای تو همون شرکت بمونی که خودشون پنل جدید از یه رجیسترار دیگه میگیرن و خودشون هم انتقال میدن
ولی اگه میخوای کلا بری یه شرکت دیگه که باید خودت منتقل کنی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من الان با وب داده صحبت کردم
میگه توکاس مشکلی با ایرانی ها نداره
به نام رجیستر دقت نکرده بودم.
الان که دقت کردم..خیلی منشوریه..:D
:p توکاس هم نیست..مترجم گوگل میگه توکو...:general504:
مثل همون داستان کارلوس کیرش که میگن کیروش:confused:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
از اینا که زیاده
رئال سارا گوزا، پاناتینایکوس و ... :general404:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
من از آذرآنلاین دامنه منتقل کردم به نت افراز
دو تا رجیسترار جدا دارن
خودشون همه کار ها رو انجام دادن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اینا رسیلو بودن ؟
نت افراز از رجیستر آنلاین نیک online nic استفاده میکنه / داخل آمریکاست با مدیریت چینی ها.

پ.ن: البته یه سری از دامنه های نت افراز فکر کنم ریسلو باشن..باید از دامنت whois بگیری ببینی مال کجاست

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
شما با این حجب و حیا چجوری کلاس ریاضی رو با cos اش تحمل میکردی ;-)

بالا