learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
ببین اسمتم نمیدونم چند تا چیزو بگم :دیروز گوگل رو شخم زدم که بتونم یه آموزش درست حسابی پیدا کنم برای اضافه کردن یه سری کنترل به قسمت customize قالب که میشه باهاش کارهای زیادی کرد
از این همه وب سایت آموزشی وردپرس فارسی حتی ۱ آموزش که بخاد حتی مقدمه این کارو بگه پیدا نکردم و همه یه سری پلاگین رو معرفی کرده بودن
حتی کسی اشاره ای هم به مبحث Customization API نکرده بود
یه آموزش تقریبا کارآمد پیدا کردم که میتوید تنظیمات پوسته خودتون رو بدون نیاز به پلاگین به قسمت customize قالب اضافه کنید و به صورت آنلاین تغییراتو روی قالب مشاهده کنید
The Complete Guide to the WordPress Theme Customizer
@amir7310 شما که مقاله هاتو خودتون ترجمه میکنید، زحمت بکش اموزش بالا هم ترجمشو بزار سایتت، هم متنش رونه و هم بازدیدخورش تضمینی
این فریمورک هم دقیقا کار بالا رو انجام میده
Whimsy Framework
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@learndl
دیروز یکی از دوستان یه گروه معرفی کرد،رفتم سوال پرسیدم گفتن که همین visual composer برای این کار خیلی خوبه (صفحه ساز)
کار به این صورته که، شما میای چندین هدر و چندین فوتر و چندیدن سایدبار طراحی میکنید و تنظیماتش هم میذارید که کاربر به سلیقه خودش انتخابشون کنه (تنظیماتش با فرمورک یا آموزش بالا)
قسمت های بالا ثابت هستن، بعد با استفاده از یه صفحه ساز مثه visual composer به کاربر اجازه طراحی دلخواه رو میدی
قالب های به ظاهر حرفه ای هم به این صورت هستن
نظرتون چیه؟
اون فریمورکی که گفتی هم نفرستادی، نکنه ignore کردی ؟
تو wht درخواست دادی ؟
احسان کیه، یوزرشو میدی یکم برم با سوالام مزاحمش شم؟
تو خیلی داری اشتباه میزنی
تو هنوز نمیدونی پوسته وردپرس چه قسمت هایی داره و مثلا فلان فایل چیکار میکنه یا شناخت قسمت های مختلف چه مدلیه برای پوسته ای که نصب میشه
توی فریمورک نوع معرفی پوسته از پوسته فرزند و والد شکل میگیره بر خلاف نوع دیگه که اصن ربطی به هم ندارن
وختی میخوای از فریم استفاده کنی دیگه ویژوالو چیکار داری ؟
اول هدفتو مشخص کن که میخوای چه مدلی کار کنی
تو اولش برو با پیش نیازهاش و چیزایی که لازمه آشنا شو وختی آشنا شدی خودت یهو میبینی که همه اینارو بلدی
کارت مث این میمونه که یهو بدون هیچ پیش زمینه ای بری معادله 3 مجهولی ریاضی یا مثلا یهو بپری سر انتگرال و .... !
اینطوری هم چیزی یاد نمیگیری هم گیج میشی هم وختت هدر رفته