نمیدونم چرا ولی شوربختانه دیگه نمیاد اینجاچرا ديگه نمياد؟ نكنه به جاي خودت فرستاديش سربازي؟!
یادش گرامی
نمیدونم چرا ولی شوربختانه دیگه نمیاد اینجاچرا ديگه نمياد؟ نكنه به جاي خودت فرستاديش سربازي؟!
مالی:android30:از چ لحاظ
بله اسمش هاب usb هستشتعداد پورت usb من محدود هست, چند راهی برق را در نظر بگیرید, وصل میشه به یه پریز تبدیل میشه به چندین پریز برق, برای یو اس بی یه همچین چیزی هست؟ چه جوری تعداد پورت usb را زیاد کنم؟
https://www.digikala.com/Search/Category-usb-hubتعداد پورت usb من محدود هست, چند راهی برق را در نظر بگیرید, وصل میشه به یه پریز تبدیل میشه به چندین پریز برق, برای یو اس بی یه همچین چیزی هست؟ چه جوری تعداد پورت usb را زیاد کنم؟
من استفاده می کنم ولی فکر نکنم تاثیر چندانی داشته باشهدوستان کسی عینکی چیزی محافظی چیزی سراغ نداره که مظرات کامیپوتر رو کاهش بده برای چشمم می ترسم؟
واقعا چرا معافت نکردن؟تعداد پورت usb من محدود هست, چند راهی برق را در نظر بگیرید, وصل میشه به یه پریز تبدیل میشه به چندین پریز برق, برای یو اس بی یه همچین چیزی هست؟ چه جوری تعداد پورت usb را زیاد کنم؟
جوکر شنیدم زیاد جالب نیستدوستان وبمستر، اگر دامنه شما در ریسلو بوده و مجبور به انتقال شدید، شرکت ما از سایت جوکر آلمان ریسلر گرفته، اگر کسی خواست پیام بده تا دامنهاش را منتقل کنیم براش به این سایت...
فکر نمیکنم زمان زیادی برای انتقال وجود داشته باشه، هر کسی خواست اطلاع بده
مشکل چیه که جالب نیست؟
از سخت افزار هیچی نمیفهمم, یه کارت شبکه بیسیم گرفتم که به گوشی اینترنت بدم ولی وای فای اسکن میکنم پیدا نمیشه هاست اسپات مسخره بازیه نرم افزار Virtual.Router.Plus.3.3.0 هم اسکن میکنم یه لحظه میاد دوباره غیبش میزنه الان من چه قلطی بکنم برای این لعنتی؟ شما بلدی؟!واقعا چرا معافت نکردن؟
تو wht خوندم یه چیزاییمشکل چیه که جالب نیست؟
از نظر پشتیبانی یا مورد دیگهای؟
چرا یه روتر نخریدی جای کارت شبکه خب ؟از سخت افزار هیچی نمیفهمم, یه کارت شبکه بیسیم گرفتم که به گوشی اینترنت بدم ولی وای فای اسکن میکنم پیدا نمیشه هاست اسپات مسخره بازیه نرم افزار Virtual.Router.Plus.3.3.0 هم اسکن میکنم یه لحظه میاد دوباره غیبش میزنه الان من چه قلطی بکنم برای این لعنتی؟ شما بلدی؟!
اشتراک گذاری سیمی باید روت باشه بیسیم هم اینجا نوشته باید روت بشه
http://blog.lnet.ir/how-to-share-internet-on-windows-7/
گوشی لعنتی روت شده نیست برای این کار های ساده هم نمیتونم روت کنم
الان چه جوری از کامپیوتر به گوشی نت بدم؟
چیز بدی نوشته نشده در موردش...
قیمت انتقال .net و .com رو چقدر میدید؟چیز بدی نوشته نشده در موردش...
فقط گفته شده شرکت با مسئولیت محدود هست که خوب خیلی از شرکتهای دیگه هم اینجوری هستن
در هر صورت ما که فعلا اونجاییم... ببینیم چی پیش میاد
گوشی قدیمی هست روت کردنش مشکل ساز نیست فقط من میخوام قطعا وصل بشه سرکاری نباشهچرا یه روتر نخریدی جای کارت شبکه خب ؟
اگه گوشیت گارانتی نداره روتش کن مشکلی پیش نمیاد که
از همون تنظیمات هم میتونی یه شبکه بسازی ولی روتر بهترین راهه
تاحالا ازین زاویه ب اسپانسر نگاه نکرده بودم :general707:مالی:android30:
البته من نه رقیب کسی هستم و نه رفیق، فقط شرکت میخواست دامنههای خودش رو مدیریت کنه، از اینجا ریسلر گرفتیم... به نظر نمیاد هم مشکلی داشته باشنقیمت انتقال .net و .com رو چقدر میدید؟
جوکر رو به این خاطر میگن شرکت خوبی نیس که میگن تعداد دامنه هایی که توش ثبت میشه توی این چند ماهه اخیر خیلی افت کرده و تقریبا داره از دور خارج میشه
البته نمیدونم این مورد درسته یا نه ولی احتمال میدم یه مقدار زیادیش شایعه شرکت هایی باشه که با رجیسترارهای رقیب قرارداد بستن
نت افراز که از آنانیک استفاده میکنه دامین با هر پسوندی را 39 تومن حساب میکنه اطمینانش هم بیشترهالبته من نه رقیب کسی هستم و نه رفیق، فقط شرکت میخواست دامنههای خودش رو مدیریت کنه، از اینجا ریسلر گرفتیم... به نظر نمیاد هم مشکلی داشته باشن
خوبیش اینه که دامنه هر جا که باشه تحت اختیار ICANN هست و مشکلی نداره... در هر صورت منم فکر میکنم این صحبتها به دلیل رقابت ایجاد شده سر همین موضوع باشه
هزینه انتقال هم داخل پیام خصوصی بهتون میدم
برو عینک سازی بگو عینک کامپیوتر یا انتی UV میخوام خوبش شیشه عینک میشه حدودا 140 تومن اما خدایی خیلی خوبهدوستان کسی عینکی چیزی محافظی چیزی سراغ نداره که مظرات کامیپوتر رو کاهش بده برای چشمم می ترسم؟