این سایت با الگوریتم خاص خودش، حجم تصاویر رو بدون افت کیفیت یا...، بشدت کاهش میده:دوستان
یه تصویر pattern برا تصویر پس زمینه قالبم دارم که بعد از تبدیل بهpng-24 حجمش تا نزدیک ۵۰۰ کیلو رفته
چطور بعضیا کم حجم میکنن که حجم میاد رو ۲۰ کیلوبایت؟ دقیقا نمونه همون طرح ۲۰ کیلوبایته
یه تصویر سیاه و سفید خیلی کم رنگه که opacity رو گذاشتم رو ۵۰درصد
مشاهده پیوست 1028785
اینقدری مهم هست که به شخصه هروقت آخرین نسخه هر برنامه ای رو میخوام فقط توی آدرس بار تایپ میکنم soft98.ir و مطمئنم که دارهمگه بروز بودن چه قدر می تونه بهسایت کمک کنه؟
بروز بودن و آپدیت منظم سایت یکی از فاکتورهای مهم هم برای گوگل و هم برای بازدیدکننده ثابت سایته.مگه بروز بودن چه قدر می تونه بهسایت کمک کنه؟
شما داخل ایران در این مورد،متاسفانه از لحاظ قانونی هیچ کاری نمیتونی بکنی. ما که شرکت ثبت شده داریم کاری نتونستیم برای این مورد انجام بدیم.بعد یه مدت که از انتشار مطالب میگذره..کم کم به دلیل رقابت و فاکتور های دیگه..مطلب میاد پایین تو گوگل.
برای اینکه همیشه مطالبت بالا باشه..باید بروزشون کنی هر چند وقت یه بار..
من بیچاره که دارم اون مطالب پربازدیدی که yjc، نمناک و عصر ایران و سایر لاشخور ها کپی کردن رو پیدا میکنم و بروز و ویرایش میکنم تا دوباره بیان بالا.
پارسال مشکل این بود که مثلا yjc کپی میکرد..بعد پشت سرش اون لاشخورهای دسته دوم کپی کننده باز از yjc مطلبمو کپی میکردن منبع هم میزدن باشگاه کپی کاران جوان/ یعنی دزد میاد از یه دزد دیگه میزنه:general106:
عجب داستانی داشتیم ما با اینا.
دیگه الان تو فوتر نوشتم کپی تحت هر شرایطی ممنوع و پیگرد قانونی دارد.. تصمیم دارم یه شرکت ثبت کنم. و از این پس هرکی کپی زد قانونی برخورد کنم. من از همون بچگی همیشه باید میدوییدم دنبال اونایی که حقمو میخورن..نمیدونم چرا دیوار کوتاه تر از من پیدا نمیکنن:general401:
تا حالا شکایت کردی که به نتیجه هم برسه؟ با اون سایتی که تمام سایت حتی قالب رو هم کپی زده بود چکار کردی؟ همونی که مثل پارک دامین شده بودبعد یه مدت که از انتشار مطالب میگذره..کم کم به دلیل رقابت و فاکتور های دیگه..مطلب میاد پایین تو گوگل.
برای اینکه همیشه مطالبت بالا باشه..باید بروزشون کنی هر چند وقت یه بار..
من بیچاره که دارم اون مطالب پربازدیدی که yjc، نمناک و عصر ایران و سایر لاشخور ها کپی کردن رو پیدا میکنم و بروز و ویرایش میکنم تا دوباره بیان بالا.
پارسال مشکل این بود که مثلا yjc کپی میکرد..بعد پشت سرش اون لاشخورهای دسته دوم کپی کننده باز از yjc مطلبمو کپی میکردن منبع هم میزدن باشگاه کپی کاران جوان/ یعنی دزد میاد از یه دزد دیگه میزنه:general106:
عجب داستانی داشتیم ما با اینا.
دیگه الان تو فوتر نوشتم کپی تحت هر شرایطی ممنوع و پیگرد قانونی دارد.. تصمیم دارم یه شرکت ثبت کنم. و از این پس هرکی کپی زد قانونی برخورد کنم. من از همون بچگی همیشه باید میدوییدم دنبال اونایی که حقمو میخورن..نمیدونم چرا دیوار کوتاه تر از من پیدا نمیکنن:general401:
بچه های تاپیک یه کد دادن..اوکی شد..ریدایرکت میشه به سایت خودمتا حالا شکایت کردی که به نتیجه هم برسه؟ با اون سایتی که تمام سایت حتی قالب رو هم کپی زده بود چکار کردی؟ همونی که مثل پارک دامین شده بود
بچه های تاپیک یه کد دادن..اوکی شد..ریدایرکت میشه به سایت خودم
دستشون درد نکنه:general504:
من نگفتم کلا فیک هست.میگم رتبه ها کمی اشتباس اونم به دلیل آنالیز نشدن و عدم شمارش همه بازدید کننده ها مخصوصا موبایلیرتبه های الکسا فیک نیست و کاملا واقعیه و با پنل خریدن هم چیزی عوض نمیشه.
باید صبر کنید
اگر یک سایت پنل بخرد رتبش منفجر می کنه و رشد چشمگیری می کنه.رتبه های الکسا فیک نیست و کاملا واقعیه و با پنل خریدن هم چیزی عوض نمیشه.
باید صبر کنید
اسم عکس قبلی رو عینا کپی کن و بعد نام فایل عکس جدید رو به نام عکس قبلی، تغییر بدهداخل عکس های وردپرس میخوام یه عکس بجای حذف کامل، حذفش کنم بعد جایگزین براش بزارم یعنی تمام مطالبی که از عکس قبلی استفاده میکردن از عکس جدید استفاده کنن بدون ویرایش هر مطلب
الکسا برای پردازش کل سایت های اینترنت و رتبه دهی، به منابع و سرور های زیاد و قدرتمندی نیاز داره و قطعا هزینه سرسام آوری خواهد داشتاگر یک سایت پنل بخرد رتبش منفجر می کنه و رشد چشمگیری می کنه.
این خیلی مسخره و بی ارزش است.
چرا؟
چون اگر همه سایت ها پنل بخرن این فرد اول که پنل خریده رتبش همین قدر بالا باقی می مونه؟
جواب خیر است.
چون اون ها رتبشون منفجر می شه و رشد می کنه...
در نتیجه فرد اول رتبه سایتش بر می گرده به جای اولش، یعنی قبل خرید پنل.
چون همه که پنل دارن، مثلا!!! رتبشون واقعی می شه و ایشون حالا تنها فردی نیست که رتبش واقعی شده!!! همه رتبشون واقعی شده!!! و دیگه جایی تو رتبه های بالا نخواهد داشت! پس بر می گرده به جای اولش...
در نتیجه یعنی باید پول بدی تا رتبت رو الکسا ببره بالا...
چون اگر پول ندی خیلی از بازدیدکننده هات و الکسا حساب نمی کنه... باید پول بدی تا حساب کنه...
رنبه دادن فیک یعنی همین.
داداش این مورد که سایت کسی رو که بهش پول داده بهتر پردازش می کنه درست. خیلی هم خوب است...الکسا برای پردازش کل سایت های اینترنت و رتبه دهی، به منابع و سرور های زیاد و قدرتمندی نیاز داره و قطعا هزینه سرسام آوری خواهد داشت
در واقع شما به الکسا پول میدید تا منابع پردازشی بیشتری در اختیارتون بزاره و اطلاعات بیشتر و دقیقتری از سایت شما آنالیز کنه
پس طبیعتا شما بر اساس بازدیدتون، رتبه مناسب و منصفانه رو دریافت میکنید. رتبه فیک ای در کار نیست
از طرفی الکسا عمدتا بازدید سایت هارو از طریق تولبارش در مرورگر pc بدست میاره. پس طبیعتا هر کسی تولبار رو نصب نداشته باشه، توسط الکسا شمارش نمیشه و با توجه به وضعیت فعلی ک اکثر بازدیدا از سمت موبایل میاد، شمارش این نوع کاربران از طرف الکسا، غیرممکن هست (مگر اینکه پلن پولی بخرید و کدشو بزارید تو سایت)