ولی ایرانی جماعت را اسیر میکنن تا بمیرهالان خيلي از افغانيها در استراليا مشغول به كار هستند و درآمدهاي خيلي خوبي هم دارند.
http://www.rokna.ir/بخش-اخبار-23/73832-صحنه-خودسوزی-مهاجر-ایرانی-در-اردوگاه-استرالیا-فیلم
ولی ایرانی جماعت را اسیر میکنن تا بمیرهالان خيلي از افغانيها در استراليا مشغول به كار هستند و درآمدهاي خيلي خوبي هم دارند.
اون هیجانی که من از قسمت ۴ گرفتم رو نتونستم از این قسمت بگیرمامان از دست این هکرای ...
قسمت 6 گیم آف ترونز رو پخش کردن توی نت
یکی از بهترین قسمت های این سریاله
اصلا دارن به آب میبندنابن دو فصل اخر توسط تیم نوسندگی گات نوشته شده ببین از رو کتاب بود چی میبود کلا سرعت داستانو بالا بردن که زود سرو تهشو هم بیارن . این قسمتم که دیگه یه چیز دیگه بود صحنه های اخر جان و کالیسی
اونم تعداد قسمت هاش کمترهWoW
من که یه بار دیگه این قسمتو روز دوشنبه میبینم شایدم چند بار دیگه مخصوصا 20 دقیقه آخرشو
ولی چی بود !!!!!!! من هنوز اینطوریم
خدا رو شکر من 1080 گرفتم کیفیت و صداش خوب بود و تو مایه های 576p بود
فقط از الان دارم به این فکر میکنم که چطوری تا 2 سال دیگه صبر کنیم؟؟؟؟؟
فصل های قبلی سریال خیلی جذاب و کند ، پیش میرفت متاسفانه الان اینطور نیست و جذابیت فصل های قبلی رو نداره قرار بود ده فصل باشه کردنش 8 فصل تازه 7 قسمتی :general607:اون هیجانی که من از قسمت ۴ گرفتم رو نتونستم از این قسمت بگیرم
اصلا دارن به آب میبندن
اونم تعداد قسمت هاش کمتره
یه چیزایی شنیدم در رابطه با اینکه آخرین قسمت فصل هشت نزدیک ۲ ساعت باید باشه ( یا ۸۰ دقیقه؟)
چقدر شماها سریال میبینینفقط از الان دارم به این فکر میکنم که چطوری تا 2 سال دیگه صبر کنیم؟؟؟؟؟
کاش میشد به عقب برگردیم و دوباره گیم آو ترونز رو برای بار اول ببینیمچقدر شماها سریال میبینین
دوباره باید برگردم به گذشته یکم game و سریال و موسیقی بزنم تا ازین حال و هوای مضخرفی که دارم در بیام :general311:
کار مداوم ادمو داغان میکنه یکمم تفریح لازمه .
چقدر یوزر شما ۲ تا شبیه همهکاش میشد به عقب برگردیم و دوباره گیم آو ترونز رو برای بار اول ببینیم
تازه الان فصل سریال هم نیستچقدر شماها سریال میبینین
دوباره باید برگردم به گذشته یکم game و سریال و موسیقی بزنم تا ازین حال و هوای مضخرفی که دارم در بیام :general311:
تقریبا یک سال بعد جیمزباند به پی تی پیوستهچقدر یوزر شما ۲ تا شبیه همه
واقعا خدا رو شکر که نمیتونیم بسازیماگه گیم تو ایران میساختن قسمت اخرش این بود
نگو که فیلترشکن نداری !30nama.us ترکیده دوستان سایت جامع سریال/فیلم اگه سراغ دارید بفرستید.
دقیقااگه گیم تو ایران میساختن قسمت اخرش این بود
از دیجی کالا مگ گرفتندیدم بعضی ها بکلینک از دیجی کالا گرفتن!!! چه جوری شده؟!
آره. از دیجی کالا بکلینک گرفتن! وارد که میشم چیزی نمیبینم ولی تو بکلینک های الکسا لحاظ شده!!از دیجی کالا مگ گرفتن
Digikala Magآره. از دیجی کالا بکلینک گرفتن! وارد که میشم چیزی نمیبینم ولی تو بکلینک های الکسا لحاظ شده!!
کسی میدونه چه جوری؟
منظورم مجلش بودآره. از دیجی کالا بکلینک گرفتن! وارد که میشم چیزی نمیبینم ولی تو بکلینک های الکسا لحاظ شده!!
کسی میدونه چه جوری؟
بله لینک ها رو برداشتن دیگهDigikala Mag
تو مجله اش میشد نظر داد ، منم گرفته بودم ولی الان فک کنم لینک رو حذف میکنن .