• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بهترین cpm که واریزی داره و نرخش خوبه چیه ؟
سیستم پاپ آپ خوب که چرت و پرت نزاره و نرخش متناسب باشه چیه ؟
مثل بعضی از دوستان برای لینک رفرال سریع یه جای مزخرف رو معرفی نکنید :D تحقیق میکنم خوب بود حتی اگر اکانت داشتم بازم با لینک رفرال همون دوستی که معرفی کرده عضو میشم :rolleyes:
طوری کردید که طوری شد که فکر کردم طوری شده o_O همچنان پیشنهادی دارید بگید یا بفرستید پی وی :rolleyes:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
شبکه های تبلیغاتی که تست کردم و جالب نبود:
زنبور
وی کلیک
کانگورو

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
زنبور
وی کلیک
کانگورو
خسته نباشی :D
کلا این سه تا نسبت به بقیه بهترن
بعد دیگه اگه اینا هم جالب نیستن پس کی خوبه؟؟ :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
زنبور
وی کلیک
کانگورو

نمایشی کار میکنن یا کلیکی؟

پیش پرداخت یا درخواست واریزی؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این سایت را ببینید، خود سایت چورنه فقط بجای خرطوم مینویسه Aلت ، چند بار به فیلترینگ گزارش شده
گزارش به کنار این چه جور بند پ کلفتی داره که فیلتر نمیشه؟! خیلی از شما ها برای مطالب ساده اخطار گرفتید فرق این طرف چیه؟
http://goo.gl/gPijHq

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
هر کی آقای اعتصامی فر رو دید ، از طرف من بوسش کنه :D
بگید بهش محمد گفت دمت گرم با این سرویس دهی ... آدم لذت جسمی میبره :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
هر کی آقای اعتصامی فر رو دید ، از طرف من بوسش کنه :D
بگید بهش محمد گفت دمت گرم با این سرویس دهی ... آدم لذت جسمی میبره :D
کی هست اینطرف؟! دیLدو مگه ازش خریدی؟!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
دوستان لطفا یدونه افزونه captcha بصورتی عددی برای WP بهم معرفی کنید...

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
این سایت را ببینید، خود سایت چورنه فقط بجای خرطوم مینویسه Aلت ، چند بار به فیلترینگ گزارش شده
گزارش به کنار این چه جور بند پ کلفتی داره که فیلتر نمیشه؟! خیلی از شما ها برای مطالب ساده اخطار گرفتید فرق این طرف چیه؟
http://goo.gl/gPijHq
من که مطلب مذهبی هم بزارم فیلتر میشم و اخطار میگیرم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اوه اوه چقدر بهت فشار اومده :D
چیکار کردی که اینطوری شدی؟ چند ساعت نشستی؟ با غیض و سختی کاراتو انجام میدی یا از برنامه نویسی و کلا کامپیوتر لذت میبری؟
البته من بعید میدونم همه این مشکلاتت از کامپیوتر و اینا باشه (البته اینم بگم که باید در کنارش یه فعالیت تحرکی داشته باشی حتی شده کف خونه رو هم بسابی باید بسابی تا بدنت خشک نشه)
شاید مشکلاتت بعضا ژنتیکی و ارثی هستن. چون درسته که بی تحرکی خوب نیست ولی دیگه نبایدم اینطوری به آدم فشار بیاره
مورد دیگه هم اینکه مشکلات عصبی بیشترش مربوط میشه به استرس، حرص و عصبانیت. یعنی این سه تا تاثیر خیلی زیادی روی سیستم عصبی میذاره
من در جریان زندگیت نیستم ولی اگه این موارد رو داری سعی کن هرکدومش رو با یه چیزی کمتر کنی و به تعدیل برسونی
مثلا استرس رو با برنامه ریزی های کوتاه و بلند مدت
حرص رو با قناعت و بیشتر لذت بردن از داشته ها
عصبانیت رو هم با بیخیالی و گذشتن از چیزایی که ناراحتت میکنن
به قول معروف همیشه به خودت بگو : من یه نقش مهمی توی این دنیا دارم باید به خاطرش زنده بمونم و بالاخره یه روز خوب میاد
البته بازم میگم من نمیدونم این ها رو داری یا نه و امیدوارم که اصن این خصوصیت ها رو نداشته باشی ولی سعی کن بیشتر به خودت و اعصابت (روحت) مسلط باشی در همه موارد (منظورم کلی هست نه صرفا دعوا نکردن)
حالم خوب نبود که جوابتو بدم، یه تشکر خشکو خالی همون روز زدم که سر وقت بیام جواب بدم
من تازه دانشگام تموم شده بود حدود ۲ ماه پیش (کارشناسی کامپیوتر - نرم افزار)
از ۲ ماه پیش که پروژه دانشگاهو تحویل دادم و خلاص شدم، چسبیدم به کار طراحی با یکی از دوستان
چندتا قالب طراحی کردیم که بعضیا اختصاصی واسه چندتا سایت و بعضیاش هم میذاشتیم تو فروشگاه راست چین، این اواخر هم ۲ تا طرح برا تم فارست زدیم که منتظر تاییدش هستیم چون ۲۵ روز طول میکشه هر طرح
خلاصه اینجوری بگم بهت که شبا تا ساعت ۳ مینشستم پای سیستم و صبحا هم ساعت ۱۰ بیدار میشدم و دوباره شروع میکردم به کار (با علاقه)
من برنامه نویسی نمیکنم، بیشتر طراحی ظاهری یا همون رابط گرافیکی رو انجام میدم (css,html,js) البته قالب وردپرس هم با همین آموزش های تو نت تونستم تبدیل کنم اما بیشتر علاقم همون طراحی ظاهریه و کار تبدیلو اون دوستم انجام میده
من توی این ۲ ماه کلا فعالیتی تو خونه نداشتم، همش پای سیستم، شاید بیشتر فعالیتم توی این ۲ ماه این بوده که بعضی وقتا میرفتم تو حیاط یه آبی به گلا میدادم، البته چاق نیستما :D
مشکل اعصاب هم از بچگی داشتم ولی درمان شده بودم (حمله های پانیک، یه نوع حمله عصبی که ناگهانی سراغت میاد و احساس مرگ بهت دست میده و فکر میکنی همین الان داری میمیری و ضربان قلبت به شدت بالا میره و بعضیا با حمله های قبلی اشتباه میگیرنش ) ولی خودم باعث شدم دوباره این حمله ها بیان سراغم اونم روزانه ۲ تا ۳ بار و در حد مرگ.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلامت باشی :))
شما کلیکی کار می کنید؟
برای من که خیلی کن کلیک مینداختن...

نمایشی کار میکنن یا کلیکی؟

پیش پرداخت یا درخواست واریزی؟
کلیکی.
گفتم برای من خیلی کم مینداختن.
شما کار کردید؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام.
دوستان لطفا یدونه افزونه captcha بصورتی عددی برای WP بهم معرفی کنید...
همون افزونه Captcha نسخه 4.3.5 رو نصب کن بعد برو توی تنظیماتش و Complexity رو بذار روی ارقام

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام دوستان
وقتی ادرس مطالب سایت وردپرسی رو برحسب ای دی تنظیم کنی ای دی مطالب 3 تا 3 تا میره بالا مثلا مطلب اول ای دیش میشه 9 مطلب دوم میشه 12.
میشه کاری کرد که به ترتیب بره؟
سلام، به این خاطر به ترتیب نمیره که از مطالب رونوشت تهیه میشه! این ویژگی رو غیرفعال کنی (با کد یا افزونه) آی‌دی پست‌ها به ترتیب بیشتر خواهد شد.

بالا