Ehsan_king99
Registered User
دانلود مستقیم از گوگل پلیبا کامپیوتر چه جوری از گوگل پلی دانلود میکنن؟
اسکریپتشو هم خواستی پیام بده
دانلود مستقیم از گوگل پلیبا کامپیوتر چه جوری از گوگل پلی دانلود میکنن؟
طوری کردید که طوری شد که فکر کردم طوری شده همچنان پیشنهادی دارید بگید یا بفرستید پی ویبهترین cpm که واریزی داره و نرخش خوبه چیه ؟
سیستم پاپ آپ خوب که چرت و پرت نزاره و نرخش متناسب باشه چیه ؟
مثل بعضی از دوستان برای لینک رفرال سریع یه جای مزخرف رو معرفی نکنید تحقیق میکنم خوب بود حتی اگر اکانت داشتم بازم با لینک رفرال همون دوستی که معرفی کرده عضو میشم
راهی هست که بشه به هویز مخفی شده دسترسی پیدا کرد؟
خسته نباشیشبکه های تبلیغاتی که تست کردم و جالب نبود:
زنبور
وی کلیک
کانگورو
شبکه های تبلیغاتی که تست کردم و جالب نبود:
زنبور
وی کلیک
کانگورو
خسته نباشی
کلا این سه تا نسبت به بقیه بهترن
بعد دیگه اگه اینا هم جالب نیستن پس کی خوبه؟؟
کی هست اینطرف؟! دیLدو مگه ازش خریدی؟!هر کی آقای اعتصامی فر رو دید ، از طرف من بوسش کنه
بگید بهش محمد گفت دمت گرم با این سرویس دهی ... آدم لذت جسمی میبره
من که مطلب مذهبی هم بزارم فیلتر میشم و اخطار میگیرماین سایت را ببینید، خود سایت چورنه فقط بجای خرطوم مینویسه Aلت ، چند بار به فیلترینگ گزارش شده
گزارش به کنار این چه جور بند پ کلفتی داره که فیلتر نمیشه؟! خیلی از شما ها برای مطالب ساده اخطار گرفتید فرق این طرف چیه؟
http://goo.gl/gPijHq
حالم خوب نبود که جوابتو بدم، یه تشکر خشکو خالی همون روز زدم که سر وقت بیام جواب بدماوه اوه چقدر بهت فشار اومده
چیکار کردی که اینطوری شدی؟ چند ساعت نشستی؟ با غیض و سختی کاراتو انجام میدی یا از برنامه نویسی و کلا کامپیوتر لذت میبری؟
البته من بعید میدونم همه این مشکلاتت از کامپیوتر و اینا باشه (البته اینم بگم که باید در کنارش یه فعالیت تحرکی داشته باشی حتی شده کف خونه رو هم بسابی باید بسابی تا بدنت خشک نشه)
شاید مشکلاتت بعضا ژنتیکی و ارثی هستن. چون درسته که بی تحرکی خوب نیست ولی دیگه نبایدم اینطوری به آدم فشار بیاره
مورد دیگه هم اینکه مشکلات عصبی بیشترش مربوط میشه به استرس، حرص و عصبانیت. یعنی این سه تا تاثیر خیلی زیادی روی سیستم عصبی میذاره
من در جریان زندگیت نیستم ولی اگه این موارد رو داری سعی کن هرکدومش رو با یه چیزی کمتر کنی و به تعدیل برسونی
مثلا استرس رو با برنامه ریزی های کوتاه و بلند مدت
حرص رو با قناعت و بیشتر لذت بردن از داشته ها
عصبانیت رو هم با بیخیالی و گذشتن از چیزایی که ناراحتت میکنن
به قول معروف همیشه به خودت بگو : من یه نقش مهمی توی این دنیا دارم باید به خاطرش زنده بمونم و بالاخره یه روز خوب میاد
البته بازم میگم من نمیدونم این ها رو داری یا نه و امیدوارم که اصن این خصوصیت ها رو نداشته باشی ولی سعی کن بیشتر به خودت و اعصابت (روحت) مسلط باشی در همه موارد (منظورم کلی هست نه صرفا دعوا نکردن)
سلامت باشی )خسته نباشی
کلا این سه تا نسبت به بقیه بهترن
بعد دیگه اگه اینا هم جالب نیستن پس کی خوبه؟؟
کلیکی.نمایشی کار میکنن یا کلیکی؟
پیش پرداخت یا درخواست واریزی؟
همون افزونه Captcha نسخه 4.3.5 رو نصب کن بعد برو توی تنظیماتش و Complexity رو بذار روی ارقامسلام.
دوستان لطفا یدونه افزونه captcha بصورتی عددی برای WP بهم معرفی کنید...
نمایشی کار میکنن یا کلیکی؟
پیش پرداخت یا درخواست واریزی؟
من اصن سایت ندارمسلامت باشی )
شما کلیکی کار می کنید؟
برای من که خیلی کن کلیک مینداختن...
پس مدیر کدوم یکی هستید؟ :general703:من اصن سایت ندارم
سلام، به این خاطر به ترتیب نمیره که از مطالب رونوشت تهیه میشه! این ویژگی رو غیرفعال کنی (با کد یا افزونه) آیدی پستها به ترتیب بیشتر خواهد شد.سلام دوستان
وقتی ادرس مطالب سایت وردپرسی رو برحسب ای دی تنظیم کنی ای دی مطالب 3 تا 3 تا میره بالا مثلا مطلب اول ای دیش میشه 9 مطلب دوم میشه 12.
میشه کاری کرد که به ترتیب بره؟