انقدر که ما تو نانو و هسته ای پیشرفت کردیم ، همونقدر هندیا تو برنامه نویسی پیشرفت کردن...
ما هر کدوممون یه کانال/سایت تفریحی زدیم... اونا توی codecanyon محصول گذاشتند!
نگران نباشید موقتی هست به خاطر الگوریتم google dance هستشما کلمه " حذف اکانت تلگرام " سرچ بفرما
ببین دو تا سایت شخماتیک:general707: اومدن رتبه ها رو گرفتن:general502:
مخصوصا اون سایته موزیک...والا من موندم اینجا چجوری میان بالا؟؟:general509:
زیر 300 ایران که جنگ بود. توی این کیبورد هم همه میخوان همو تیکه پاره کنن
شرط میبندم اون تلگرام گپ و پونه موزیک توی عمرشون همچین بازدید رو یکجا ندیده بودن:general711:
من که از خیر اون کیبورد گذشتم. دارم کم کم جایگزین میکنم. چون هرکی میاد کلیک میکنه و میره . اینجوری بونس ریتم خیلی رفته بالا. و همین دلیلی شده که بقیه مطالبو گوگل بهش بها نده.نگران نباشید موقتی هست به خاطر الگوریتم google dance هست
اینجا سود داره ولی ادم خودشو می خواد باید کار بلد باشی تو ساماندهی بند پ داشته باشی که اونم بازم از 100تا مشکلات وبمستری یکی ش ف. ی. ل. ترینگ هستشآخه چطور تو چه زمینه ایی ؟ یعنی دیگه اینجا سود نداره ؟
چند تا از مشکلات وبمستری رو میگید؟ من هم تازه کارم.اینجا سود داره ولی ادم خودشو می خواد باید کار بلد باشی تو ساماندهی بند پ داشته باشی که اونم بازم از 100تا مشکلات وبمستری یکی ش ف. ی. ل. ترینگ هستش
دوم اینکه اگه می خوای در این زمینه موفق باشی باید ایده داشته باشی اگه ایده نداشته درصد موفقیت ت بسیار کاهش پیدا م کنه به طور مثال الان بخوای سایتی بزنی در هر زمینه ای نزدیک کم کم 10 تا سایت دارن در اون زمینه فعالیت می کنن مثل سایت های فیلم. تفریحی و...
اگه ایده داشته باشی و بتونی با مشکلات وبمستری کنار بیایید قطعا می تونی به درامد خوبی برسی..
موفق باشی...
سایت دانلود مشکلش چیه؟ دست زیاد شده؟ یا مشکل دیگه ای هست که میگید سمتش نریم؟تقریبا هر موضوعی
بستگی داره بخاید تخصصی ، اختصاصی یا کپی کار کنید
پیشنهاد میکنم سمت سایتای دانلود نرید
مشارکتی هم دنبالش نری بهتره
لاکردار یکی دوتا نیس که.چند تا از مشکلات وبمستری رو میگید؟ من هم تازه کارم.
تحریم دامنه از فیلترین گ هم مهمتره البته دامنه ملی هست که ارزش کار کردن ندارهچند تا از مشکلات وبمستری رو میگید؟ من هم تازه کارم.
درودسایت دانلود مشکلش چیه؟ دست زیاد شده؟ یا مشکل دیگه ای هست که میگید سمتش نریم؟
ممنون
پیدا کردن هاست یا سرور مطمئن برای نگهداری فایل هاتون، مینیموم ۵۰۰ تا ۱ ترا برا یه سایت خیلی خیلی معمولی دانلودسایت دانلود مشکلش چیه؟ دست زیاد شده؟ یا مشکل دیگه ای هست که میگید سمتش نریم؟
ممنون
مفید هست چون ادرس انگلیسی یه برتری های محدودی دارهآیا این وضعیت برای سئو مفید تره؟
توی گوگل تایتلی که برای اون تگ تعریف کردین نمایش داده میشه نه اون انکرتکستی که درست کردینو سوال بعدی اینکه همچین تگی روی گوگل با چه عنوانی نشون داده میشه
اگه منظورتون url انگلیسی هست که خب می تونید تو وردپرس بخش تگ نامک اون تگتون رو انگلیسی وارد کنید ولی عنوان رو فارسی یا بلعکساگر نه چی کار کنم که تگ انگلیسی در نتایج گوگل با عنوان فارسی نشون داده بشه
مثلا لینک زیر در گوگل عنوانش فارسی باشهاگه منظورتون url انگلیسی هست که خب می تونید تو وردپرس بخش تگ نامک اون تگتون رو انگلیسی وارد کنید ولی عنوان رو فارسی یا بلعکس
یه سوالایی میکنی شک میکنم چجوری اون سایتت توی الکسا بالای 1000 تا ریفر دومین داشت :| یه مطلب تا الان ایندکس شده باشه میدونی عنوان کجا میخوره آدرس کجاست دیسکریپشن کجا نمایش داده میشه :|مثلا لینک زیر در گوگل عنوانش فارسی باشه
http://1111111111111.ir/tag/shoes-model
والا ما هم به شما شک میکنیم دی: خب من تا حالا با تگ انگلیسی کار نکردم، کدوم سایتم هزار تا ریفر دامین داشت؟ یادم نیستیه سوالایی میکنی شک میکنم چجوری اون سایتت توی الکسا بالای 1000 تا ریفر دومین داشت :| یه مطلب تا الان ایندکس شده باشه میدونی عنوان کجا میخوره آدرس کجاست دیسکریپشن کجا نمایش داده میشه :|
نمیدونم یه سایت پزشکی بود پدیده ... مال شما نیست ؟والا ما هم به شما شک میکنیم دی: خب من تا حالا با لینک و تگ انگلیسی کار نکردم، کدوم سایتم هزار تا ریفر دامین داشت؟ یادم نیست