خب چرا این شغل ادامه نمیدی؟من خودن یه زمان اینکاره بودم با نرم افزار وبکم فیک میزاشتم فکر میکنی که دیگه نیست یه سری به سایت های چت بزن با اسم دختر وارد شو ببین هر دقیقه چند تا مشتری میاد دی
درآمدش از وبمستری هم بیشتره
Last edited:
خب چرا این شغل ادامه نمیدی؟من خودن یه زمان اینکاره بودم با نرم افزار وبکم فیک میزاشتم فکر میکنی که دیگه نیست یه سری به سایت های چت بزن با اسم دختر وارد شو ببین هر دقیقه چند تا مشتری میاد دی
مقاومتت در مقابل فیل.تر شکن ستودنیه !! ولی چه بخوای چه نه یکی از ملزومات زندگی در ایرانه و یه روزی بالاخره یقه تو میگیره.نامردا آپدیت این را هم تحریم کردن!
کارت گرافیک چه جوری آپدیت کنم وقتی تحریمه؟ بجز چیزشکن دیگه چه راه حلی داره؟
والا از اون روزی که شایعه کردن پلیس فتا حواسش به همه چیز هست شغل شریف وب م مه را گذاشتم کنارخب چرا این شغل ادامه نمیدی؟
درآمدش از وبمستری هم بیشتره
يعني واقعا كسي پيدا ميشه يه خاطر يك وبكم بياد شارژ مجاني بده؟!!! خوب يارو ميره توي اينترنت فيلم سو پ.... نگاه ميكنه براش مجاني هم در مياد!!!من خودن یه زمان اینکاره بودم با نرم افزار وبکم فیک میزاشتم فکر میکنی که دیگه نیست یه سری به سایت های چت بزن با اسم دختر وارد شو ببین هر دقیقه چند تا مشتری میاد دی
برو تو یه سایت چت روم اسم آیدی را بزار وب م مه یا اسم های مشابهيعني واقعا كسي پيدا ميشه يه خاطر يك وبكم بياد شارژ مجاني بده؟!!! خوب يارو ميره توي اينترنت فيلم سو پ.... نگاه ميكنه براش مجاني هم در مياد!!!
اعتراض وارد است دی:اعتراض دارم آقا...ببه تو وب مستری نمی گنجه :|
مگه ادم انقدر بلانسبت خ ر هم پيدا ميشه كه چيزيو كه نديده و معلوم نيست رو بياد شارژ مجاني بده؟برو تو یه سایت چت روم اسم آیدی را بزار وب م مه یا اسم های مشابه
هر دقیقه یه نفر بهت پیام میده
نفری دو تومن کافیه
زمان یاهو مسنجر مگه یادت رفت چه خبر بود! اینقدر بهش فشار آوردن که یاهو چت روم از مسنجر برداشت
آره خ ر زیاد پیدا میشه نشنیدی میگن خر از قبرص میارن, یعنی خودمون خیلی خ ر دارم... بعضی هاشون هم کمتر خنگ هستن مثلا میگن با انگشتت دو نشون بده یا بلند شو .... که برای همه اینا فیلم آماده پیدا میشهمگه ادم انقدر بلانسبت خ ر هم پيدا ميشه كه چيزيو كه نديده و معلوم نيست رو بياد شارژ مجاني بده؟
من واقعا درك نميكنم خوب چرا يارو نميره توي گوگل اون چيزي كه ميخواد رو بزنه و هر مدل و سايزيش رو ميخواد براش گوگل مجاني نشون ميده!
مشکلت در مورد قالب حل شد؟
خیردوستان, صفحه کاربری/پروفایل ویکی پدیا ویرایش بشه, مثل مطالب عادی بعدا مدیر نگاه میکنه که تایید یا حذف بشن؟!
ولی ایندکس میشه...خیر
صفحه پروفایل برای هر شخصی شخصی هستش و کسی حق تغییر اون رو نداره مگر اینکه مطالبی خلاف قوانین ویکی پدیا باشه ( مثل نژادپرستی و توهین به اشخاص و ...)
مشکلت در مورد قالب حل شد؟
طبق تجربه ای که داشتم گذاشتن درصد بالاتر از 10 فقط برای عضو گیری هست. و بعد از مدتی که سایت گرفت درصد را میارن پایینکدوم پاپ آپ برای زیرمجموعه بالای 10 درصد میده؟