helpmasteri
Registered User
xDاینجا همین پدیده رو کم داشتیم... الحمدلله !!!
xDاینجا همین پدیده رو کم داشتیم... الحمدلله !!!
ویدئو شما hd هستhttps://ezgif.com
ویدیو 8مگابایتی
File size: 8.55MiB, width: 1280px, height: 720px, type: mp4
تبدیل شد به
File size: 14.9MiB, width: 540px, height: 304px, frames: 151, type: gif
بعد گزینه اپتیمایز بعد گیف اورد
File size: 9.12MiB (-38.78%), width: 540px, height: 304px, frames: 151, type: gif
شد این !
فاجعه اس
نمیخواد روی وب بترکونی الان موقش نیست, تنها توصیه از من به تو
http://clicky.comامارگیر خوب این روزها چی هستش ؟!
اولی کار کرد.این کد رو تست کنید:
PHP:<?php function publish_later_on_feed($where) { global $wpdb; if (is_feed()) { // timestamp in WP-format $now = gmdate('Y-m-d H:i:s'); // value for wait; + device $wait = '10'; // integer // http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html#function_timestampdiff $device = 'MINUTE'; // MINUTE, HOUR, DAY, WEEK, MONTH, YEAR // add SQL-sytax to default $where $where .= " AND TIMESTAMPDIFF($device, $wpdb->posts.post_date_gmt, '$now') > $wait "; } return $where; } function publish_later_on_feed_orderby($orderby_statement){ if (is_feed()) { return "wp_posts.post_modified DESC"; } else { return $orderby_statement; } } add_filter('posts_where', 'publish_later_on_feed'); add_filter('posts_orderby', 'publish_later_on_feed_orderby');
و اگر کار نکرد، این کد:
PHP:<?php function publish_later_on_feed($where) { global $wpdb; if (is_feed()) { // timestamp in WP-format $now = gmdate('Y-m-d H:i:s'); // value for wait; + device $wait = '10'; // integer // http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html#function_timestampdiff $device = 'MINUTE'; // MINUTE, HOUR, DAY, WEEK, MONTH, YEAR // add SQL-sytax to default $where $where .= " AND TIMESTAMPDIFF($device, $wpdb->posts.post_date_gmt, '$now') > $wait "; } return $where; } function publish_later_on_feed_orderby($orderby_statement){ return "wp_posts.post_modified DESC"; } function add_my_orderby_filter( $query ) { if (is_feed()) { add_filter('posts_orderby', 'publish_later_on_feed_orderby'); } } add_filter('posts_where', 'publish_later_on_feed'); add_action( 'pre_get_posts', 'add_my_orderby_filter' );
cPanel وبلایزر چنان اطلاعاتی میده که گوگل آنالیز هم هنگ میکنه :دیامارگیر خوب این روزها چی هستش ؟!
چی میبینم؟ :general707: لینک بدون رفر از بیزنس پلن؟ :general707: نکنه خدای نکرده داری به راه راست هدایت شدی :general707:
square head بودنبه نام خدا
دلیل اینکه ::general507:
خیلی کار داریم.:general410:
و وقت هم داریم .:general505:
و هیچ کاری انجام نمیدیم تا وقت بگذره.:general702:
چیست؟:general707:
جدای از فراخی ماتحت و این داستانا:general509:
اونی که میخواستی شدی؟ چند سالگی ختنه کردی؟:general106:به نام خدا
دلیل اینکه ::general507:
خیلی کار داریم.:general410:
و وقت هم داریم .:general505:
و هیچ کاری انجام نمیدیم تا وقت بگذره.:general702:
چیست؟:general707:
جدای از فراخی ماتحت و این داستانا:general509:
داره میشه.اونی که میخواستی شدی؟ چند سالگی ختنه کردی؟:general106:
relax.irیه پنل پیامکی معرفی کنین که خوش قیمت و ارسال sms از طریق url هم داشته باشه به جز وب سرویس،یعنی هر دو رو داشته باشه
درس که این همه خوندم پزشک شم D:نمیخواد روی وب بترکونی الان موقش نیست, تنها توصیه از من به تو
1- درس نخون برو کار کن پول دربیار
2- سواد پوله, مدرسه دانشگاه نیست
3- از دیپلم بالاتر بخوایی بری سربازی و بیکاری هم باید تحمل کنی
4- تو نمیتونی با وب کار کنی پس برو سراغ یه کار دیگه
5-مثل من خلافکار در نیایی بری وب ممه بدی
نمیدونم علتش چیهدوستان در وردپرس یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی دسته ی جدیدی رو اضافه میکنم میگه: واژه نمیتواند به بانک اطلاعاتی افزوده شود.
دومین زیر دسته هستش البته
اینطوری
- مادر دسته
--زیردسته
---زیردسته
به یک دسته ی دیگه این زیردسته اضافه شده ولی به این دسته اضافه نمیشه
( احتمالا چون این دومین زیردسته با یه زیردسته ی دیگه تو همین مادر دسته هستش همنام شده اینطوری میشه)+ ولی فکر کنم نباید اینطوری بشه چون زیردسته های قبلی شون با هم متفاوت هست و من به هر دو شون نیاز دارم
دسته ها رو نمیشه اینطور دسته بندی کرد مگه؟
- موسیقی
-- موسیقی شرقی
--- دانلود
-- موسیقی غربی
--- دانلود (الان این دسته بندی رو نمیشه به دسته ها اضافه کرد)
معمولا اینجور مواقع یه عدد به انتهای نامک اضافه میکنه.نمیدونم علتش چیه
ولی شاید به خاطره اینکه تک کلمه ای هست توی نامک ش به مشکل میخوره
موقعی که میخوای ثبتش کنی نامکشو عوض کن ببین چی میشه