• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
کلیک ارزون زیاد داره
25 تومنی مثلا
خدا بیامرزه سال 94 رو..با الکسای 1000 این شبکه های تبلیغاتی چیز مالی میکردن آقا بیا این پول پیش رو بگیر بنر بذار جون هرکی دوست داری:general601: الان دیگه سایت 300 ایران رو هم تحویل نمیگیرن:general602::general602:
اصلا تبلیغ نیست..کمپین کمه کسی روی وب سرمایه گذاری نمیکنه
همه تبلیغات رفته سمت تلگرام

سایت بدون پاپ آپ رو باید درش رو تخته کنی.
هر چی بیشتر میگذره رونق کسب و کار از وب داره میره
تلگرام هم همچین رونقی نداره ها، چون تبلیغاتش بازدهی خیلی خاصی نداره برای محصولات خاص (غیر از یه سری چیزایی که همه جا مشتری داره) یعنی بازار به صورت خیلی شدید راکد هست.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تلگرام هم همچین رونقی نداره ها، چون تبلیغاتش بازدهی خیلی خاصی نداره برای محصولات خاص (غیر از یه سری چیزایی که همه جا مشتری داره) یعنی بازار به صورت خیلی شدید راکد هست.
ای کاش قابلیت کانال از تلگرام حداقل واسه ایرانی ها حذف بشه
درصد خیلی بالایی از ترافیک اینترنت رو سهم خودش کرده

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

به نظر من حباب دات کام تو ایران ترکیده...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
ای کاش قابلیت کانال از تلگرام حداقل واسه ایرانی ها حذف بشه
درصد خیلی بالایی از ترافیک اینترنت رو سهم خودش کرده

الان مدیر کانال 100k یی شده "وبمستر موفق در کسب و کار اینترنتی"، بعد ما شدیم " ...مستر "

اخلاق ما ایرانی ها هست که وقتی یه تکنولوژی جدید میاد کسب و کارمون تهدید می کنه میاییم و به فکر حذف کردنش می افتیم به جای اینکه به خودمون بجنبیم و کسب و کار خودمون پیشرفت بدیم.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اخلاق ما ایرانی ها هست که وقتی یه تکنولوژی جدید میاد کسب و کارمون تهدید می کنه میاییم و به فکر حذف کردنش می افتیم به جای اینکه به خودمون بجنبیم و کسب و کار خودمون پیشرفت بدیم.
به نظرم هیچ پیشرفتی در تلگرام حاصل نمیشه چرا که عموما شاخه های درخت شاید یک سال هرس نشه اما در سال های بعد بالاخره هرس میشه و این خود درخته که همیشه باقی میمونه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بنظر شما منابع اطلاعات موجود در کانال های تلگرام از کجاست؟ نگو که تولید محتوا می کنن..
کانال های تلگرامی دارن دسترنج وب مسترا رو سو استفاده می کنند و از اون طرف کسب و کار وبمسترا رو هم خراب کردن
این حرف من یکی نیست. حرف خیلی از وبمسترا هستش.

ورزش 3 میاد یک خبر رو منتشر می کنه، دو دقیقه بعد داخل همه کانال های ورزشی کپی میشه.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بنظر شما منابع اطلاعات موجود در کانال های تلگرام از کجاست؟ نگو که تولید محتوا می کنن..
کانال های تلگرامی دارن دسترنج وب مسترا رو سو استفاده می کنند و از اون طرف کسب و کار وبمسترا رو هم خراب کردن

ورزش 3 میاد یک خبر رو منتشر می کنه، دو دقیقه بعد داخل همه کانال های ورزشی کپی میشه.
دقیقا همینطوره، حاظرم لیستی از کانال های خبرگزاری ها رو اینجا بزارم که به محض اینکه یک خبر منتشر میشه روی هر 10 تا کانال هم بازنشر میشه و فکر میکنم ادمین همه شون یک نفر هست.
این اتفاق توی وب هم میافته ولی با شدت کمتر
از اونور چون ماهیت تلگرام خبررسانی هست و نیاز نیست اصلا بری پاچه خواری گوگل رو بکنی و هزاران هزارن ترفند به کار ببری که بیایی تو نتایج - همین که خبر بقیه رو کپی کنی و سرعت کپی کردنت بیشتر از بقیه باشه به نتیجه ی دلخواه دست پیدا میکنی.
تولید محتوا؟ تلگرام؟ are you kidding me?

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
منم موافق حرفه دوستان هستم
تلگرام یک حباب بیش نیست
دیگه خودمون تو این کشور داریم زندگی می کنیم. هر چیزی که یه کم رشد می کنه وتازه هست از طرف یورز ها دیوانه وار بهش یورش میارن تا اشتباه بشه.
شما از مدل موی ******* بگیر تا کفش مدل فلان تا تلگرام و..
ولی باز وب هست که موندگار
قبول دارم که الان کسب کار کمی از رونق افتاده ولی من امیدوارم

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
به نظر من تلگرام یه ابزاره مفیده که به کسب کارها میتونه رونق بیشتری بده
دنیای وب بازدید خودشو داره و دنیای نرم افزار های موبایلی هم بازدید های خودشونو
شما اکثرا تلگرام را دارید دیگه. آیا وقتی دنبال یه مقاله یا مطلب میگردید به گوگل مراجعه میکنید یا تلگرام ؟
به نظر من تلگرام تاثیر خاصی روی وب مستری نداره. فقط به دلیل یه سری مزایایی که داره جذب تبلیغات و کسب درامد راحت تره و باعث شده تبلیغ دهنده ها برن سمت تلگرام و درامد وب مسترها کم بشه
موضوعی که الان مطرح هست بحث هدفمندی هست
الان سایت های اختصاصی بخاطر تلگرام درامد ندارند ؟ یا کاربرانشون را از دست دادند ؟
به راحتی میشه به این نتیجه رسید که در تلگرام به دلیل وجود کانال های اختصاصی و هدفمندی تبلیغات هر تبلیغ دهنده ای براش بصرفه تر هست که با یه مبلغ کم محصولش را به هزاران نفر معرفی کنه
تا اینکه بخواد بیاد توی سایت تفریحی n تبلیغ بده بشینه منتظر کلیک اخرشم هیچی.
اینو باید قبول کنیم که سایت های وب مستری ما یا دارند کپی کاری میکنند یا اسپمر و اتوماتیک هستند وگرنه اگر سایت تولید کننده محتوا و مرجع باشه هیچ وقت به وضعیتی که هست اعتراض نمیشه چون درامدشون تضمینه
مثل تمامی سایت های اختصاصی از ورزشی بگیرید تا اشپزی و خانه داری ترفندی موبایلی و...

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اخیرا گوگل هیچ توجهی به ریپورت اسپم ها نداره مثل اینکه :|
مثل قارچ رشد کردن این سایت های اسپم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
مگه زورکیه که تلگرام حذف بشه و کاربر به سمت وب بیاد:/
حتما برای شخص یک مزیت بوده که تصمیم به استفاده از اون گرفته در مقابل مگه اینکه یک چیز بهتر بیاد که در مقابل این حرفی برای گفتن داشته باشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
تلگرام یک حباب بیش نیست
دیگه خودمون تو این کشور داریم زندگی می کنیم. هر چیزی که یه کم رشد می کنه وتازه هست از طرف یورز ها دیوانه وار بهش یورش میارن تا اشتباه بشه.
خداییش مدل موی ******* اگه خامه ش خیلی زیاد نباشه قشنگه و مده خوبیه :D
الان من خودمم دارم با خامه ی کم ازش استفاده میکنم :D

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اون دوسال دیگه بیاد
بلافاصله من میرم خدمت:D

یعنی من و بیزنس پلن 4 سال از هم دوریم:general503::general503::general507:
خدمت ميخواي بري بعدش چيكار كني؟
فكر كن الان رفتي خدمت و كارتت هم دستته .
اگه از الان مطمئني كه يه كار خيلي خوب در انتظارته و برات رزرو شده حتما برو خدمت. اما ميخواي بري كه فقط رفته باشي به نظرم بچسب به همين سايتت و توي اون دوسال پولتو جمع كن و بعد از چند سال غيبت بخرش.

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
از اونور چون ماهیت تلگرام خبررسانی هست و نیاز نیست اصلا بری پاچه خواری گوگل رو بکنی و هزاران هزارن ترفند به کار ببری که بیایی تو نتایج - همین که خبر بقیه رو کپی کنی و سرعت کپی کردنت بیشتر از بقیه باشه به نتیجه ی دلخواه دست پیدا میکنی.

توی تلگرام هم جلو زدن از بقیه سختی های خودشو داره.
توی وب مدیران سایت ها سعی میکنن سئوی سایتشون رو بهبود بدن تا گوگل اونا رو نمایش بده. ولی توی تلگرام موفقیت کانال ها دست کاربراشونه.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

دقیقا همینطوره، حاظرم لیستی از کانال های خبرگزاری ها رو اینجا بزارم که به محض اینکه یک خبر منتشر میشه روی هر 10 تا کانال هم بازنشر میشه و فکر میکنم ادمین همه شون یک نفر هست.
این اتفاق توی وب هم میافته ولی با شدت کمتر
تولید محتوا؟ تلگرام؟ are you kidding me?

تلگرام یک حباب بیش نیست

به نظر من تلگرام یه ابزاره مفیده که به کسب کارها میتونه رونق بیشتری بده
دنیای وب بازدید خودشو داره و دنیای نرم افزار های موبایلی هم بازدید های خودشونو
شما اکثرا تلگرام را دارید دیگه. آیا وقتی دنبال یه مقاله یا مطلب میگردید به گوگل مراجعه میکنید یا تلگرام ؟
به نظر من تلگرام تاثیر خاصی روی وب مستری نداره. فقط به دلیل یه سری مزایایی که داره جذب تبلیغات و کسب درامد راحت تره و باعث شده تبلیغ دهنده ها برن سمت تلگرام و درامد وب مسترها کم بشه
موضوعی که الان مطرح هست بحث هدفمندی هست
الان سایت های اختصاصی بخاطر تلگرام درامد ندارند ؟ یا کاربرانشون را از دست دادند ؟
به راحتی میشه به این نتیجه رسید که در تلگرام به دلیل وجود کانال های اختصاصی و هدفمندی تبلیغات هر تبلیغ دهنده ای براش بصرفه تر هست که با یه مبلغ کم محصولش را به هزاران نفر معرفی کنه
تا اینکه بخواد بیاد توی سایت تفریحی n تبلیغ بده بشینه منتظر کلیک اخرشم هیچی.
اینو باید قبول کنیم که سایت های وب مستری ما یا دارند کپی کاری میکنند یا اسپمر و اتوماتیک هستند وگرنه اگر سایت تولید کننده محتوا و مرجع باشه هیچ وقت به وضعیتی که هست اعتراض نمیشه چون درامدشون تضمینه
مثل تمامی سایت های اختصاصی از ورزشی بگیرید تا اشپزی و خانه داری ترفندی موبایلی و...

حرف تمامی دوستان کامل متین و درسته. اون ریپلای که من کردم صرفا به خاطر این بود که گفته بودن بایستی حذف بشه.
تلگرام به جای اینکه یک نوع تهدید به حساب بیاد برای وب مستر ها می تونستن خیلی زودتر به یک فرصت عالی تبدیلش کنند. خیلی ها اومدن با سواد خیلی کم وب ، کانال زدن پایبند و استوار بودن بهش و الان ماهی فلان میلیون دارند. بازم اشتباه ما ایرانی هاست که فکرمی کنیم اگر تونستیم از یک کاری درآمد خوبی داشته باشیم این درآمد تا ابد گارانتی شده است و هر روز خود به خود رشد پیدا می کنه.

این اخلاق حتی بقالی سر کوچه هم داره.
این برمی گرده به فرهنگ سازمانی ما. الان اون شرکت هایی که تو ایران موفق شدن بلا استثنا ریشه خارجی دارن. ایرانس پشتوانه MTN
برادران محمدی خودشون خارج بودن
تخفیفان نازنین دانشور خارج بوده
آپارت استثنا جالبی هست در موردش نباید صحبت کرد
کافه بازار هم ریشه در افکار کسی داره که خارج بوده

به نظر من تلگرام تا حد زیادی باعث شد حباب دات کام ایران بترکه. تلگرام تا وقتی دورف پول داره و رایگانه می تازونه.
باید به فکر دوران پسا تلگرام بود.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
حرف تمامی دوستان کامل متین و درسته. اون ریپلای که من کردم صرفا به خاطر این بود که گفته بودن بایستی حذف بشه.
تلگرام به جای اینکه یک نوع تهدید به حساب بیاد برای وب مستر ها می تونستن خیلی زودتر به یک فرصت عالی تبدیلش کنند. خیلی ها اومدن با سواد خیلی کم وب ، کانال زدن پایبند و استوار بودن بهش و الان ماهی فلان میلیون دارند. بازم اشتباه ما ایرانی هاست که فکرمی کنیم اگر تونستیم از یک کاری درآمد خوبی داشته باشیم این درآمد تا ابد گارانتی شده است و هر روز خود به خود رشد پیدا می کنه.

این اخلاق حتی بقالی سر کوچه هم داره.
این برمی گرده به فرهنگ سازمانی ما. الان اون شرکت هایی که تو ایران موفق شدن بلا استثنا ریشه خارجی دارن. ایرانس پشتوانه MTN
برادران محمدی خودشون خارج بودن
تخفیفان نازنین دانشور خارج بوده
آپارت استثنا جالبی هست در موردش نباید صحبت کرد
کافه بازار هم ریشه در افکار کسی داره که خارج بوده

به نظر من تلگرام تا حد زیادی باعث شد حباب دات کام ایران بترکه. تلگرام تا وقتی دورف پول داره و رایگانه می تازونه.
باید به فکر دوران پسا تلگرام بود.
دورف تا وقتی که تلگرام فیلتر نباشه پول داره در نتیجه همیشه تلگرام بازه و فیلتر نمیشه (البته ممکنه این وسط یه شخصیت روسی جدید هم پیدا بشه که خب با پیدایش اون دورف بی پول میشه و تلگرام هم فیلتر میشه)
در ضمن تو ایران حباب دات آی آر هم نمیترکه چه برسه به دات کام :D

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سلام کسی از اینجا سرویس گرفته ؟کیفیتش پشتیبانیش چطوره؟
hostdownload/net

Last edited:
بالا