قالب تو چه زمینه ای میخواید؟ برای چه سیستمی؟اینجا طراح قالب مورد اعتماد و حرفه ای داریم؟
نت افراز و همه سرویس دهنده های دیگر از طریق let's encrypt سرویس ssl رایگان ارائه میدناقایون یکی دوتا هاست ارزان خوب معرفی میکنین که ssl رایگان هم بدن
نت افراز هستم و میدن منتها اسکن کارت ملی میخوان :| که نمیخوام بدم بهشون.
جایی رو میشناسین؟
اقایون یکی دوتا هاست ارزان خوب معرفی میکنین که ssl رایگان هم بدن
نت افراز هستم و میدن منتها اسکن کارت ملی میخوان :| که نمیخوام بدم بهشون.
جایی رو میشناسین؟
نت افراز و همه سرویس دهنده های دیگر از طریق let's encrypt سرویس ssl رایگان ارائه میدن
شما میتونید خودتون ssl بگیرید و روی سرویس هاست خودتون نصب کنید. دیگه در این صورت نیاز به انجام کار خاصی از سمت هاستینگ نیست
از طریق سایت های زیر میتونید خودتون ssl رایگان از طریق let's encrypt بگیرید:
https://www.sslforfree.com
http://cl.parspack.com/ssl
البته گواهینامه های let's encrypt بصورت 3 ماهه هستند و هر 3 ماه یکبار میبایست تمدید کنید
تنها مزیت ایجاد ssl توسط هاست، تمدید خودکار اون هست
اخه کجا مونده همه یه مشکلی دارن الان هاست دی ال و پارس پک بدی نشنیدم ازشون . بقیه رو نمیشه گفت قطعا خوبا ! تو مراحل بعدی ای ار پاور وب رو هم میتونید تست کنید قبلا خوب بودن .دوستان و اساتید , یه شرکت معتبر و با پدر و مادر برای میزبانی هاست cpanel معرفی کنید
بیتکوین برای من بیشتر حالت پس انداز و سرمایه گذاری داره و متاسفانه نمیفروشم. اون سری هم دیدم گیر هستین گفتم کارتون راه بیفته.ای دی تلگرام بده
آی آر پاور وب که اصلا صحبتش رو نکن! یکی دوسال قبل ازشون هاست گرفتم , سرورشون هر 5 دقیقه آی پی منو بلاک میکرد ! تیکت زدم نتیجه ای نداشت , درخواست برگشت پول رو دادماخه کجا مونده همه یه مشکلی دارن الان هاست دی ال و پارس پک بدی نشنیدم ازشون . بقیه رو نمیشه گفت قطعا خوبا ! تو مراحل بعدی ای ار پاور وب رو هم میتونید تست کنید قبلا خوب بودن .
این میهن وب هاست ساسپند و نمیدنم زیادی مصرف میکنی و این حرفا رو داره؟آی آر پاور وب که اصلا صحبتش رو نکن! یکی دوسال قبل ازشون هاست گرفتم , سرورشون هر 5 دقیقه آی پی منو بلاک میکرد ! تیکت زدم نتیجه ای نداشت , درخواست برگشت پول رو دادم
دقیقا 15-20 روز طول کشید پول رو واریز کنن , تازه اونم با زور و تهدید به شکایت !
خودم الان سه چهار ساله یه سرویس روی میهن وب هاست دارم , ازش راضیم , البته میهن وب هاست تا زمانی که مشلکی نباشه خوبه , مشکل پیش بیاد دیگه الهی به امید تو میشه ! چون پشتیبانیش تقریبا الکیه
ساسپند که تا الان بخاطر مصرف منابع نداشتم چون سایتهام زیادی پربازدید نیستن , ولی فقط یکبار بخاطر اخطار قضایی ایمیل زدن که چند مطلب رو حذف کنم ولی هنوز نیم ساعت نشده سایت رو ساسپند کردن !این میهن وب هاست ساسپند و نمیدنم زیادی مصرف میکنی و این حرفا رو داره؟
این شرکت های که اسم در کردن هزار بلا سر ادم میارن چه برسه اینا . اگه سایتت مهمه به اون دو تا که گفتم فکر کنساسپند که تا الان بخاطر مصرف منابع نداشتم چون سایتهام زیادی پربازدید نیستن , ولی فقط یکبار بخاطر اخطار قضایی ایمیل زدن که چند مطلب رو حذف کنم ولی هنوز نیم ساعت نشده سایت رو ساسپند کردن !
تیکت زدم گفتم مگه مرض دارید , فرصت بدید آدم ایمیل رو چک کنه بعد اگه ترتیب اثر ندادیم ساسپند کنید
پ.ن: الان قیمتهای سایت cpanel.ir رو دیدم , خیلی پایینه ! یکمی عجیب به نظر میاد نسبت به میزان فضا !
قبلا هم چن بار اینکارو کرده فیلم تو مووی . چکار کنه چارش چیه جز اینمبارکه
سایت های فیلم از کِی قانونی شدن ؟
http://www.film2movie.co/46225/دانلود-فصل-هشتم-سریال-the-walking-dead/
|به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ، لینک های این مطلب حذف شدند|
الان چک کردم هر سریالی رو نمیزارهقبلا هم چن بار اینکارو کرده فیلم تو مووی . چکار کنه چارش چیه جز این
اون دوتا که گفتی قیمتشون خیلی نجومیه , هاست دی ال که سرویس معمولی رو زده سالی 500 هزار تومن !! پارس پک هم نزدیک 300 تومن !!این شرکت های که اسم در کردن هزار بلا سر ادم میارن چه برسه اینا . اگه سایتت مهمه به اون دو تا که گفتم فکر کن
هر سایتی بزنی نتیجه میگیری فقط بستگی داره چقدر زحمت بکشیاون دوتا که گفتی قیمتشون خیلی نجومیه , هاست دی ال که سرویس معمولی رو زده سالی 500 هزار تومن !! پارس پک هم نزدیک 300 تومن !!
سایت صفر هست و تازه دارم راه اندازی میکنم , فعلا این رقمها هزینه کردن منطقی نیست تا به مرور ببینم اصلا نتیجه داره یا نه :general609:
فعلا یک ماه آزمایشی از همین cpanel.ir گرفتم 2500 تومن , مثل این میمونه که یه چیپس خریدم :general406:
پلنهاش رو که نگاه کردم سرورشون هتزنر هست که دیتاسنتر رده پایینی هست و قیمتهاش پایینه (برای همین اکثر هاستینگهای ایرانی از این دیتاسنتر سرور میخرند. نت افراز هم قبلا رو هتزنر بود ولی بعد از ماجرای ضبط هارد توسط پلیس و ... رفت رو او وی اچ فرانسه)اون دوتا که گفتی قیمتشون خیلی نجومیه , هاست دی ال که سرویس معمولی رو زده سالی 500 هزار تومن !! پارس پک هم نزدیک 300 تومن !!
سایت صفر هست و تازه دارم راه اندازی میکنم , فعلا این رقمها هزینه کردن منطقی نیست تا به مرور ببینم اصلا نتیجه داره یا نه :general609:
فعلا یک ماه آزمایشی از همین cpanel.ir گرفتم 2500 تومن , مثل این میمونه که یه چیپس خریدم :general406: