• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
اقایون یکی دوتا هاست ارزان خوب معرفی میکنین که ssl رایگان هم بدن
نت افراز هستم و میدن منتها اسکن کارت ملی میخوان :| که نمیخوام بدم بهشون.
جایی رو میشناسین؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
اینجا طراح قالب مورد اعتماد و حرفه ای داریم؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
جایی رو میشناسین؟
نت افراز و همه سرویس دهنده های دیگر از طریق let's encrypt سرویس ssl رایگان ارائه میدن
شما میتونید خودتون ssl بگیرید و روی سرویس هاست خودتون نصب کنید. دیگه در این صورت نیاز به انجام کار خاصی از سمت هاستینگ نیست
از طریق سایت های زیر میتونید خودتون ssl رایگان از طریق let's encrypt بگیرید:
https://www.sslforfree.com
http://cl.parspack.com/ssl

البته گواهینامه های let's encrypt بصورت 3 ماهه هستند و هر 3 ماه یکبار میبایست تمدید کنید
تنها مزیت ایجاد ssl توسط هاست، تمدید خودکار اون هست

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
جایی رو میشناسین؟

این از اون دسته سخت گیری های کلاسیک و خاص نت افراز هست. به نظر من که مشکلی نداره. چون واقعا گواهینامه رایگانشون راحت نصب میشه و تمدید خودکار اوکی
اینم راهنماش
https://help.netafraz.com/1955

نت افراز و همه سرویس دهنده های دیگر از طریق let's encrypt سرویس ssl رایگان ارائه میدن
شما میتونید خودتون ssl بگیرید و روی سرویس هاست خودتون نصب کنید. دیگه در این صورت نیاز به انجام کار خاصی از سمت هاستینگ نیست
از طریق سایت های زیر میتونید خودتون ssl رایگان از طریق let's encrypt بگیرید:
https://www.sslforfree.com
http://cl.parspack.com/ssl

البته گواهینامه های let's encrypt بصورت 3 ماهه هستند و هر 3 ماه یکبار میبایست تمدید کنید
تنها مزیت ایجاد ssl توسط هاست، تمدید خودکار اون هست

به هر حال نت افراز را می دونم که بخش اس.اس.ال پیشفرض بسته هست و تا اسکن ندی باز نمیشه
ولی برای نمایندگی ها بازه که خوب گواهینامه رایگان اتوماتیک نداره و بایستی دستی اقدام بکنی که درنهایت ارزشی نداره

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
میترسم یه موقع ای فیلتر بشه و مدرک رو در اختیار قسمتی که ازشون درخواست کنن کنه
ریسک نکردن بهتره.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان و اساتید , یه شرکت معتبر و با پدر و مادر برای میزبانی هاست cpanel معرفی کنید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان و اساتید , یه شرکت معتبر و با پدر و مادر برای میزبانی هاست cpanel معرفی کنید
اخه کجا مونده همه یه مشکلی دارن الان هاست دی ال و پارس پک بدی نشنیدم ازشون . بقیه رو نمیشه گفت قطعا خوبا ! تو مراحل بعدی ای ار پاور وب رو هم میتونید تست کنید قبلا خوب بودن .
پ.ن : دوستان میگم ای ار پاور وب هم قاطی باقالیاست .

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اخه کجا مونده همه یه مشکلی دارن الان هاست دی ال و پارس پک بدی نشنیدم ازشون . بقیه رو نمیشه گفت قطعا خوبا ! تو مراحل بعدی ای ار پاور وب رو هم میتونید تست کنید قبلا خوب بودن .
آی آر پاور وب که اصلا صحبتش رو نکن! یکی دوسال قبل ازشون هاست گرفتم , سرورشون هر 5 دقیقه آی پی منو بلاک میکرد ! تیکت زدم نتیجه ای نداشت , درخواست برگشت پول رو دادم
دقیقا 15-20 روز طول کشید پول رو واریز کنن , تازه اونم با زور و تهدید به شکایت !
خودم الان سه چهار ساله یه سرویس روی میهن وب هاست دارم , ازش راضیم , البته میهن وب هاست تا زمانی که مشلکی نباشه خوبه , مشکل پیش بیاد دیگه الهی به امید تو میشه ! چون پشتیبانیش تقریبا الکیه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستان چطوری می تونیم نسخه
SourceGuardian

یه دامنه را از طریق پی اچ پی بفهمیم؟
تابعی کدی چیزی نیست؟
با تشکر.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آی آر پاور وب که اصلا صحبتش رو نکن! یکی دوسال قبل ازشون هاست گرفتم , سرورشون هر 5 دقیقه آی پی منو بلاک میکرد ! تیکت زدم نتیجه ای نداشت , درخواست برگشت پول رو دادم
دقیقا 15-20 روز طول کشید پول رو واریز کنن , تازه اونم با زور و تهدید به شکایت !
خودم الان سه چهار ساله یه سرویس روی میهن وب هاست دارم , ازش راضیم , البته میهن وب هاست تا زمانی که مشلکی نباشه خوبه , مشکل پیش بیاد دیگه الهی به امید تو میشه ! چون پشتیبانیش تقریبا الکیه
این میهن وب هاست ساسپند و نمیدنم زیادی مصرف میکنی و این حرفا رو داره؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این میهن وب هاست ساسپند و نمیدنم زیادی مصرف میکنی و این حرفا رو داره؟
ساسپند که تا الان بخاطر مصرف منابع نداشتم چون سایتهام زیادی پربازدید نیستن , ولی فقط یکبار بخاطر اخطار قضایی ایمیل زدن که چند مطلب رو حذف کنم ولی هنوز نیم ساعت نشده سایت رو ساسپند کردن !
تیکت زدم گفتم مگه مرض دارید , فرصت بدید آدم ایمیل رو چک کنه بعد اگه ترتیب اثر ندادیم ساسپند کنید

پ.ن: الان قیمتهای سایت cpanel.ir رو دیدم , خیلی پایینه ! یکمی عجیب به نظر میاد نسبت به میزان فضا !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ساسپند که تا الان بخاطر مصرف منابع نداشتم چون سایتهام زیادی پربازدید نیستن , ولی فقط یکبار بخاطر اخطار قضایی ایمیل زدن که چند مطلب رو حذف کنم ولی هنوز نیم ساعت نشده سایت رو ساسپند کردن !
تیکت زدم گفتم مگه مرض دارید , فرصت بدید آدم ایمیل رو چک کنه بعد اگه ترتیب اثر ندادیم ساسپند کنید

پ.ن: الان قیمتهای سایت cpanel.ir رو دیدم , خیلی پایینه ! یکمی عجیب به نظر میاد نسبت به میزان فضا !
این شرکت های که اسم در کردن هزار بلا سر ادم میارن چه برسه اینا . اگه سایتت مهمه به اون دو تا که گفتم فکر کن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
قبلا هم چن بار اینکارو کرده فیلم تو مووی . چکار کنه چارش چیه جز این
الان چک کردم هر سریالی رو نمیزاره
بقیه رو از بیخ فیلتر میکنن به اینا هم گفتن رعایت کنید خانواده نشسته
ولی باز فایده نداره دامین عوض کرده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این شرکت های که اسم در کردن هزار بلا سر ادم میارن چه برسه اینا . اگه سایتت مهمه به اون دو تا که گفتم فکر کن
اون دوتا که گفتی قیمتشون خیلی نجومیه , هاست دی ال که سرویس معمولی رو زده سالی 500 هزار تومن :eek:!! پارس پک هم نزدیک 300 تومن !!
سایت صفر هست و تازه دارم راه اندازی میکنم , فعلا این رقمها هزینه کردن منطقی نیست تا به مرور ببینم اصلا نتیجه داره یا نه :general609:
فعلا یک ماه آزمایشی از همین cpanel.ir گرفتم 2500 تومن :D , مثل این میمونه که یه چیپس خریدم :general406:

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اون دوتا که گفتی قیمتشون خیلی نجومیه , هاست دی ال که سرویس معمولی رو زده سالی 500 هزار تومن :eek:!! پارس پک هم نزدیک 300 تومن !!
سایت صفر هست و تازه دارم راه اندازی میکنم , فعلا این رقمها هزینه کردن منطقی نیست تا به مرور ببینم اصلا نتیجه داره یا نه :general609:
فعلا یک ماه آزمایشی از همین cpanel.ir گرفتم 2500 تومن :D , مثل این میمونه که یه چیپس خریدم :general406:
هر سایتی بزنی نتیجه میگیری فقط بستگی داره چقدر زحمت بکشی
یکی از دوستان گفت که اول هاست بخر و بعد دامین رو ثبت کن و بعد برو شروع به کار کن اینطوری مجبور میشی کار کنی.
الان دقیقا حکایت همینه، هاست 2500 اندازه قیمت یه چیپس میخری، بازدهی شم بعدا اندازه همین یک چیپس خواهد بود.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
پلنهاش رو که نگاه کردم سرورشون هتزنر هست که دیتاسنتر رده پایینی هست و قیمتهاش پایینه (برای همین اکثر هاستینگهای ایرانی از این دیتاسنتر سرور میخرند. نت افراز هم قبلا رو هتزنر بود ولی بعد از ماجرای ضبط هارد توسط پلیس و ... رفت رو او وی اچ فرانسه)
پلنهای اس اس دی شون رو اومدند محدودیت ترافیک ماهانه گذاشتند اونم خیلی کم. که به درد نمیخوره. هاست معمولیشون هم به جز پلن آخر که ماهانه 15 هزار هست بقیه ادآن دامین ندارند و اون آخری هم کلا دوتا داره. کیفیتش رو حالا شما تست کنید ولی پلنهاش که زیاد به درد بخور نبودند.

بالا