• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
کروم چرا استفاده نمیکنی خدایی هیچی جای کروم و نمیده . اقا شنیدین چنتا از هکرای HBO ایرانی بودن :general405:

پ.ن : انقدر عکس پروفایلتو عوض میکنی قاطی میکنم .
من از وقتی یادمه همیشه روی گوشی و کامپیوترم گوگل کروم نصب بوده و همیشه هم آپدیتش میکنم.
اما همیشه فقط بعد از هر بار آپدیت یکبار ازش استفاده میکنم ببینم چطوری شده
من موندم شما چطوری از گوگل کروم استفاده میکنید.
خیلی نچسبه، اصلا هیچ جوره نمیتونم ازش استفاده کنم.
نمیدونم چرا حس میکنم خیلی خشکه
عوضش موزیلا فایرفاکس عالیه، اصلا همه جوره راه میاد، همه جوره

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
کروم چرا استفاده نمیکنی خدایی هیچی جای کروم و نمیده . اقا شنیدین چنتا از هکرای HBO ایرانی بودن :general405:

پ.ن : انقدر عکس پروفایلتو عوض میکنی قاطی میکنم .
دادگستری آمریکا با متهم کردن یک ایرانی به نام «بهزاد مصری» به هک کردن شبکه رایانه‌ای شرکت سازنده سریال «بازی تاج و تخت» و سرقت قسمت‌های منتشر نشده آن، وی را تحت پیگرد قرار داد. /فارس
این hbo دیگه خیلی شورش رو در آورده
یه باره سریال رو بده بیرون بره دیگه
الان فکر کنم سال 2019 پخش بشه فصل جدیدش
مگه نمیدونی ایرانی ها از انتظار زیاد خوششون نمیاد؟
فکر کن طرف داشته قسمت یک رو میدیده، گفته برم بزنم هک کنم قسمت های بعدی رو هم ببینم :دی (تحمل نداشته یک هفته صبوری کنه)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من از وقتی یادمه همیشه روی گوشی و کامپیوترم گوگل کروم نصب بوده و همیشه هم آپدیتش میکنم.
اما همیشه فقط بعد از هر بار آپدیت یکبار ازش استفاده میکنم ببینم چطوری شده
من موندم شما چطوری از گوگل کروم استفاده میکنید.
خیلی نچسبه، اصلا هیچ جوره نمیتونم ازش استفاده کنم.
نمیدونم چرا حس میکنم خیلی خشکه
عوضش موزیلا فایرفاکس عالیه، اصلا همه جوره راه میاد، همه جوره
منم قبلا با فایرفاکس کار کردم الانم دارم ولی کروم خیل بهتره کد های سایت هم بهتر اجرا میکنه .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کروم هیچ شانسی درباره فایرفاکس نداره تنها دلیلی که دارم از کروم استفاده می کنم اینه که فایرفاکس بعد چند ساعت استفاده crash میشه و باید مرورگر رو ببندی.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کروم هیچ شانسی درباره فایرفاکس نداره تنها دلیلی که دارم از کروم استفاده می کنم اینه که فایرفاکس بعد چند ساعت استفاده crash میشه و باید مرورگر رو ببندی.
کروم خیلی استاندارد تر از فایرفکس هست و کار باهاش بی دردسر و دنگ و فنگه دیگه مرورگری کرش میکنه هی چه انتظاری داری ؟ فایرفاکس تنظیمات و امکانات پیشرفته تری داره قبول میکنم .

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
چرا كرش ميكنه؟ من شايد حدود ده سال باشه از فايرفاكس استفاده ميكنم تا حالا هنگ يا كرش نكرده.
البته فكر كنم به سيستمي كه استفاده ميكني خيلي بستگي داره.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چرا كرش ميكنه؟ من شايد حدود ده سال باشه از فايرفاكس استفاده ميكنم تا حالا هنگ يا كرش نكرده.
این مورد فکر میکنم برمیگرده به قدرت سیستم
چون من قبلا با سیستم ذغالی که استفاده میکردم، گاها هنگ میکرد و بعدش هم ریستارت و ... میشد
اما بعدا که سیستم رو کمی ارتقا دادم، دیگه از اون حالت هاش خبری نبود، الانم که دیگه اصلا مشکلی نداره
شاید 24ساعته باز باشه ولی مشکلی نداره،
فقط وقتی به مدت طولانی باز باشه و استفاده نشه ( مثلا 3-4 ساعت استفاده نکرده باشیم ازش ولی باز باشه)، گاها وقتی دوباره maximize میخام بکنم یه خورده هنگ لحظه ای داره وبعدش دوباره اوکی میشه( این برای برنامه های دیگه هم هستش تقریبا، مثل فوتوشاپ)

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من سیستمم رم 4 داره بعد ویندوز ایکس پی که چند سال پیش استفاده می کنم هم همین مشکل رو داشتم الان که رو سون هستم باز همین مشکل رو داره.
مثلا صبح روشن می کنم سیستم رو تقریبا 18:00 و اینا یه پیام crash میاد که میگه باید مرورگر رو ریستارت کنی.
یعنی وقتی مداوم چند ساعت استفاده می کنم انگار عنش در میاد در حالی که سیستم با کروم یه هفته روشن باشه هیچ ارور بستنی نمیاد.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این مورد فکر میکنم برمیگرده به قدرت سیستم
چون من قبلا با سیستم ذغالی که استفاده میکردم، گاها هنگ میکرد و بعدش هم ریستارت و ... میشد
اما بعدا که سیستم رو کمی ارتقا دادم، دیگه از اون حالت هاش خبری نبود، الانم که دیگه اصلا مشکلی نداره
شاید 24ساعته باز باشه ولی مشکلی نداره،
فقط وقتی به مدت طولانی باز باشه و استفاده نشه ( مثلا 3-4 ساعت استفاده نکرده باشیم ازش ولی باز باشه)، گاها وقتی دوباره maximize میخام بکنم یه خورده هنگ لحظه ای داره وبعدش دوباره اوکی میشه( این برای برنامه های دیگه هم هستش تقریبا، مثل فوتوشاپ)
این هنگی کوچیک رو میدونم الان کروم و فتوشاپ هم داره ولی باور کن خیلی کارها کردم همونطور که در پست بالا هم گفتم رمم 2 بود کردم 4 باز این مشکل بود :|

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فایرفاکس من هیچ مشکلی نداره
فقط مشکلش اینه که این کوانتوم افزونه الکسا و پاپ آپ بلاکر را ساپورت نکرده تا به الان :|

---------------
دوستان CK Editor چرا 2 ساله بروز نشده؟ دیگه داره ناسازگاری پیدا میکنه با وردپرس

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
فایرفاکس من هیچ مشکلی نداره
فقط مشکلش اینه که این کوانتوم افزونه الکسا و پاپ آپ بلاکر را ساپورت نکرده تا به الان :|

---------------
دوستان CK Editor چرا 2 ساله بروز نشده؟ دیگه داره ناسازگاری پیدا میکنه با وردپرس
www.admuncher.com
این رو نصب کن خودش میشینه رو تری ویندوز هر مرورگری استفاده کنی تبلیغات و پاپ آپ و ... رو بلاک میکنه.

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
یه سری گزارش رسیده که پی سی ورلد روی سایتش ماینر گذاشته:general705:
4g6d_untitled.png

وبمسترا معدن کار نشن صلوات :general703::general505:

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
فیس بوک هیچ درآمدی از ایران نداره ولی 200,000 دلار به زلزله‌زده های ایران کمک کرد. خیلی دوست دارم بدونم ادمین سایت های «وزین»ی که با تلاش همه جانبه باعث شدن فیس بوک فیلتر بشه که کپی کاری خودشون بیاد بالا چه کمکی به زلزله زده ها کردن؟
هر چی باشه یه قسمت از درآمدشون بخاطر بازدید اهالی اون سرزمینه!
بازیگر سریال یانگوم هم حدود 50 هزار دلار به زلزله زده ها کمک کرد، دریغ از یه کلمه تسلیت که از طرف شیخ نصراله و اون جماعت فلسطینی شنیده بشه! جالب اینجاست که **** اشغالگر قدس(!) پیشنهاد کمک داد ولی خود اهالی قدس(!) حتی زحمت همدردی کردن هم به خودشون ندادن!
یه سری گزارش رسیده که پی سی ورلد روی سایتش ماینر گذاشته:general705:
وبمسترا معدن کار نشن صلوات :general703::general505:
دیگه این چیزا فایده نداره آنتی ویروس ها گیر میدن بهش و نمیذارن سایت باز بشه. یه مدت دیگه هم فکر کنم گوگل سایت رو غیرامن تشخیص بده و نذاره باز بشه. اینجوری هم نشه دیر یا زود کاربرهاش رو از دست میده. بخصوص برای نت ایران که همشون با گوشی هستن و وقتی می بینن گوشیشون تو اون سایت داغ شد یا مرورگرشون کرش کرد دیگه اون سایت رو باز نمی کنن.
حالا پی سی ورد خوبه، سایت Sid.ir هم یه مدته گذاشته و چند بار که آنتی ویروسها بلک لیستش کردن اسکریپتش رو عوض کرد. جدیدا هم تنظیم کرده فقط برای ipهای ایرانی اجرا بشه
https://safeweb.norton.com/report/show?url=www.sid.ir

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
همون بهتر که ببنده ما زحمت بکشیم عرق بریزیم اسپمر بخوره.
ببنده همه راحت شیم.
اینقدر وقیح شدن که ازشون شکایت هم میکنی به هیچ جاشون نیست.
اونجایی که شکایت کردی میری میگی در چه حالیه پرونده؟
میگه یه ماهی طول میکشه ما پیدا کنیم طرف رو
یه دو سه ماه هم اینور اونور داره
حدودا 4-5 ماه رو باید در حال عادی به چشمت ببینی
منم بودم به هیچ جام نبود و هر غلطی که دلم میخواست میکردم
خیلی بی در و پیکره خیلیییییییییی

بالا