این کپی دستی که نمیشه کاری کرد حالا راست کلیک اینارو ببند حداقل یکم به زحمت بیوفته . مطالبت اختصاصیه ؟
من که چند بار کارم به درگیری لفظی کشید با این کپی کارای دستی.
از yjc هم شکایت کتبی کرده بودم که طی مکالمات تلفنی ای داشتیم قرار شد دست از سر کچل ما برداره و برداشت
قانون بازنشر نوشتم و متن کپی رایت هم توی فوتر گذاشتم..دیگه کمتر کپی میکنن یا اونایی هم که کپی میکنن اصلا توی نتایج نمیان
----
یه بار با یه سایت اسپم درگیری لفظی شد بهش فحش ناموسی دادم
گفت من این پیام هاتو ضبط میکنم میبرم ازت شکایت میکنم و اینا
به جرم فحاشی 110 ضربه شلاق بزننت
و 3 ماه هم حبست کنن
گفتم باشه برو شکایت کن..جریمه اش هرچی باشه میدم ولی بخاطر ضرر و زیاد میلیونی که به سایتم زدی منم میکشونمت دادگاه که دیگه خبری ازش نشد..
چند ماه پیش فید رو واسه چند روز باز کردم دیدم مطالبم کپی میشد
خوش فهمید و سریع فید سایت منو حذف کرد.
----
قالبمو ریپ کرده بودن..یارو خیلی قلدر بازی در میاورد. مستاجرمون وکیل بود..بهش وکالت دادم رفت شکایت کرد ازش..یارو زنگ زده بود چیز مالی که آره اشتباه کردم و اینا..قالب رو همین الان بر میدارم
-----------------
واسه کپی دستی تنها کاری میتونی بکنی...
یکیش اینه که اعلام کنی کپی مجاز نیست..بالاخره از هر 100 تاشون یک نفر با وجدان پیدا میشه
کار بعدی اینه که به مطالب لینک داخلی بدی..یعنی مطالب رو طوری بنویسی که نیازمند مراجعه به سایر مطالب باشه..اینجوری مطلب ناقص میشه واسه کپی کار.
کار بعدی هم بازم لینک دار کردن بعضی کلیمات به تک و کتگوری و ایناست.اینجوری یارو اگه یکم تنبل باشه ول میکنه
سایت من آموزشیه.و اکثر آموزش ها نیازمند عکس یا اسکرین شات هستن.. واسه همین میام به ناچار یک واترمارک بزرگ روی عکس میزنم
که عملا استفاده از اون عکس برای سایت های نیمه زرد که یکم اعتبار دارن غیر ممکن میشه..
یدونه افزونه کپی رایت هم هست..خیلی روی مخه.هر بار که طرف کپی کنه ..مینویسه این مطلب از فلان سایت کپی شده
----------
بستن راست کلیک و گزینه کپی و اینا هم کار ساز نیست چون راحت میتونن ورش دارن و اینکه یه سایت هست..url میدی..بهت txt رو تحویل میده