• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
منم روی سرویس برنزی ش بودم
یه روز پیام دادن و ضرب العجل مه آقا بیا برو روی الماس
دیگه مجبوری رفتیم روی الماس و الان هم ماهی 53 تومن ناقابل پرداخت میکنیم در صورتی که بازدیدمون به اندازه ی برنزی هم نمیشه :general410:
خوب چه کاریه بازدید مگه چقدره ؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خوب چه کاریه بازدید مگه چقدره ؟
در حال حاظر در روز به زور 2 کا :دی
اون موقع که بردم روی الماس حدودا 17-18 کا بود
این سایت های اسپم فاتحه ی سایت رو خوندن، توی همه ی کلمه های کلیدی که بازدید داشتم بالاتر اومدن با مطلب من :|

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
در حال حاظر در روز به زور 2 کا :دی
اون موقع که بردم روی الماس حدودا 17-18 کا بود
این سایت های اسپم فاتحه ی سایت رو خوندن، توی همه ی کلمه های کلیدی که بازدید داشتم بالاتر اومدن با مطلب من :|
چطوری کپی میکنن ازت ؟ بگو من چنتا روش ابتکاری دارم روش کار میکنم ببینم برای تو ام جواب میده یا نه.
پارس پک خوبه اونم پهنا رو به قیمت طلا میفروشه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چطوری کپی میکنن ازت ؟ بگو من چنتا روش ابتکاری دارم روش کار میکنم ببینم برای تو ام جواب میده یا نه.
پارس پک خوبه اونم پهنا رو به قیمت طلا میفروشه
یه بنده خدا هست که میاد عینا مطالب رو دستی کپی میکنه و میبره روی وبلاگش میزاره ( ازش شکایت کتبی کردم)
یه بنده خدای دیگه هم هست که میاد مطالب رو برمیداره دستی میبره کپی میکنه ولی اول عنوان یه چیزی اضافه میکنه توی متن هم یه خط به اول و یه خط به اخر دستی مینویسه و اضافه میکنه.
بقیه هم از فید بر میدارن که مجبور شدم کلا فید سایت رو ببندم.
------------------
راستش از نت افراز راضی ام چون ممکنه باز در آینده بازدید کمی زیاد بشه نمیصرفه هی بخوام تیکت بزنم بالا و پایین کنم سرویس رو

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه بنده خدا هست که میاد عینا مطالب رو دستی کپی میکنه و میبره روی وبلاگش میزاره ( ازش شکایت کتبی کردم)
یه بنده خدای دیگه هم هست که میاد مطالب رو برمیداره دستی میبره کپی میکنه ولی اول عنوان یه چیزی اضافه میکنه توی متن هم یه خط به اول و یه خط به اخر دستی مینویسه و اضافه میکنه.
بقیه هم از فید بر میدارن که مجبور شدم کلا فید سایت رو ببندم.
------------------
راستش از نت افراز راضی ام چون ممکنه باز در آینده بازدید کمی زیاد بشه نمیصرفه هی بخوام تیکت بزنم بالا و پایین کنم سرویس رو
این کپی دستی که نمیشه کاری کرد حالا راست کلیک اینارو ببند حداقل یکم به زحمت بیوفته . مطالبت اختصاصیه ؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
این کپی دستی که نمیشه کاری کرد حالا راست کلیک اینارو ببند حداقل یکم به زحمت بیوفته . مطالبت اختصاصیه ؟
همه ی مطالب کلمه به کلمه شو خودم تایپ میکنم :دی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همه ی مطالب کلمه به کلمه شو خودم تایپ میکنم :دی
یکم راست کلیک اینارو ببند و به زحمت بندازش حداقل های لایت کردن و راست کلیک و ببندی خودش سختش میشه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
یکم راست کلیک اینارو ببند و به زحمت بندازش حداقل های لایت کردن و راست کلیک و ببندی خودش سختش میشه
یکم با بک لینک به نظرم میشه کاری کرد که تو رتبه گوگل اومد بالا و نگران کپی شدن و .. نبود

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

من که چند بار کارم به درگیری لفظی کشید با این کپی کارای دستی.
از yjc هم شکایت کتبی کرده بودم که طی مکالمات تلفنی ای داشتیم قرار شد دست از سر کچل ما برداره و برداشت:D
قانون بازنشر نوشتم و متن کپی رایت هم توی فوتر گذاشتم..دیگه کمتر کپی میکنن یا اونایی هم که کپی میکنن اصلا توی نتایج نمیان:oops:
----
یه بار با یه سایت اسپم درگیری لفظی شد بهش فحش ناموسی دادم:D:D:p:p گفت من این پیام هاتو ضبط میکنم میبرم ازت شکایت میکنم و اینا
به جرم فحاشی 110 ضربه شلاق بزننت:D:D:pو 3 ماه هم حبست کنن:D
گفتم باشه برو شکایت کن..جریمه اش هرچی باشه میدم ولی بخاطر ضرر و زیاد میلیونی که به سایتم زدی منم میکشونمت دادگاه که دیگه خبری ازش نشد..
چند ماه پیش فید رو واسه چند روز باز کردم دیدم مطالبم کپی میشد:D خوش فهمید و سریع فید سایت منو حذف کرد.
----
قالبمو ریپ کرده بودن..یارو خیلی قلدر بازی در میاورد. مستاجرمون وکیل بود..بهش وکالت دادم رفت شکایت کرد ازش..یارو زنگ زده بود چیز مالی که آره اشتباه کردم و اینا..قالب رو همین الان بر میدارم:D:p

-----------------
واسه کپی دستی تنها کاری میتونی بکنی...
یکیش اینه که اعلام کنی کپی مجاز نیست..بالاخره از هر 100 تاشون یک نفر با وجدان پیدا میشه
کار بعدی اینه که به مطالب لینک داخلی بدی..یعنی مطالب رو طوری بنویسی که نیازمند مراجعه به سایر مطالب باشه..اینجوری مطلب ناقص میشه واسه کپی کار.
کار بعدی هم بازم لینک دار کردن بعضی کلیمات به تک و کتگوری و ایناست.اینجوری یارو اگه یکم تنبل باشه ول میکنه
سایت من آموزشیه.و اکثر آموزش ها نیازمند عکس یا اسکرین شات هستن.. واسه همین میام به ناچار یک واترمارک بزرگ روی عکس میزنم:D:D:p که عملا استفاده از اون عکس برای سایت های نیمه زرد که یکم اعتبار دارن غیر ممکن میشه..

یدونه افزونه کپی رایت هم هست..خیلی روی مخه.هر بار که طرف کپی کنه ..مینویسه این مطلب از فلان سایت کپی شده:D

----------
بستن راست کلیک و گزینه کپی و اینا هم کار ساز نیست چون راحت میتونن ورش دارن و اینکه یه سایت هست..url میدی..بهت txt رو تحویل میده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یکم با بک لینک به نظرم میشه کاری کرد که تو رتبه گوگل اومد بالا و نگران کپی شدن و .. نبود
بعضی وقت ها همین بک لینک آدمو به فنا میده
از سایت های معتبر باید بگیری
از یک سایت زیر 200 ایران البته انجمنش بک میگرفتیم...بعدا متوجه شدیم..انجمن رو نوفالو و نو ایندکس کرده

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خب مشکل اینه من دانلود حجیم ندارم اصلا:D:p
شاید روزی یدونه آهنگ 8 مگی دانلود کنم
فقط وبگردی میکنم
نه فیلم نگاه میکنم نه سریال
------
این آنلالیتیکس خیلی رو مخه...با قند شکن نمیشه چکش کرد:general602:
اگه رو وردپرسی افزونش رو نصب کن :|
Untitled-3.jpg

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوستان

فیلم آموزشی ++c زبان فارسی جایی سراغ دارید؟ سطح مبتدی برای دانشجوی ترم یک میخوام

ممنون

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اقا یه انکدر برای php معرفی کنید که خوب و بی دردسر باشه .

MOHAMMAD026_1
منظورت از بی دردسر دقیقا چی هست؟ :general609:
از معروف ترین ها میشه به ioncube یا source guardian اشاره کرد

هر دو پولی هستند. و البته هیچکدوم تضمین 100% ای ندارند
در نهایت امکان decode هر دو وجود داره. مونتها دیکدر ها پولی هستند و یا در دسترس عموم نیستند (در واقع هر بچه ای نمیتونه دیکد کنه!)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
منظورت از بی دردسر دقیقا چی هست؟ :general609:
از معروف ترین ها میشه به ioncube یا source guardian اشاره کرد

هر دو پولی هستند. و البته هیچکدوم تضمین 100% ای ندارند
در نهایت امکان decode هر دو وجود داره. مونتها دیکدر ها پولی هستند و یا در دسترس عموم نیستند (در واقع هر بچه ای نمیتونه دیکد کنه!)
بیدردسر از لحاظ پولی بودن الان این source guardian تریال که میده استفاده کنم بعد تموم شدن مهلت اسکریپت از کار میوفته ؟ یعنی تونی که کد کردم

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بعضی وقت ها همین بک لینک آدمو به فنا میده
از سایت های معتبر باید بگیری
از یک سایت زیر 200 ایران البته انجمنش بک میگرفتیم...بعدا متوجه شدیم..انجمن رو نوفالو و نو ایندکس کرده
خب بک لینک اینجور سایت ها عموما خیلی گرونه
مثلا همین پی تی رو ببین
برای نتیجه گرفتن حداقل باید 5 -6 تا بک لینک اینطوری بگیری
از اون طرف باید ماهی خدا تومن فقط پول بک لینک بدی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه رو وردپرسی افزونش رو نصب کن :|
مشاهده پیوست 1044115

اسم افزونش چیه؟
چند تا نصب کردم قبلا کار نمیکردن :(

دسترسی این سایتو میشه بست
با کروم میری رو حالت پرینت:D از روی پیشنمایش کپی میزنی

خب بک لینک اینجور سایت ها عموما خیلی گرونه
مثلا همین پی تی رو ببین
برای نتیجه گرفتن حداقل باید 5 -6 تا بک لینک اینطوری بگیری
از اون طرف باید ماهی خدا تومن فقط پول بک لینک بدی
به ترفندستان گفتم..گفت چون تو یک حوزه هستیم..امکانش نیست:general406:البته بنده خدا راست هم میگه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اسم افزونش چیه؟
چند تا نصب کردم قبلا کار نمیکردن :(

با کروم میری رو حالت پرینت:D از روی پیشنمایش کپی میزنی

به ترفندستان گفتم..گفت چون تو یک حوزه هستیم..امکانش نیست:general406:البته بنده خدا راست هم میگه
به منم پیشنهاد های این چنینی دادن، و در جواب بهشون گفتم من اینکار رو نمیکنم، شما میشه به من بک لینک از سایتت بدی؟
مسلما همه شون میگفتن: نه ...!
ملت چه انتظاراتی دارنا :دی
الان توی سایت هایی که روی مرورگر ست شده هم ترفندها هست و هم ترفندستان
اما از مطالب ترفندها استفاده میکنم و نمیدونم چرا ترفندستان رو هم توی لیست قرار دادم.
الان 12 تا سایت رو اینطوری کردم و هر بار که مرورگر رو باز کنم همون اول هر 2 تاشون رو باز میکنم
نصف بازدیدهات به خاطر منه هااااااااااااا :p

بالا