مگه چرا هم داره دیجی کالا خیلی وقته که داره از اعتماد مردم سوء استفاده میکنه و با هزار منت که گوشی اصله و فلانه با یه حاشیه سود تپل جنس میفروشه در حالیکه بقیه فروشگاه ها هم تضمین اصالت جنس رو دارن و اینقدر روی قیمت نمیکشن دو ماه پیش گوشیمو گرفتم 2200 ولی دیجی کالا میداد 2600 حالا این اسمش دزدی نیست نمیدونم دیگه چیه؟
میدونید چرا اینجوریه؟
چون یه فروشگاه با سرمایه ی هنگفته و انحصار رو به صورت خودجوش دستش گرفته و هیچ فروشگاهی هم توان مقابله باهاش نداره
از اون طرف چون وسایلی که فروش داره رو نمیشه همینطوری بدون سرچ و دیدن و بررسی و ... خرید مردم سعی میکنن از یه فروشگاه بزرگ خرید کنن تا یه بقالی ( در صورتی که شاید جنس بقالی هم ارزون تر و هم بهتر باشه)
دیجی کالا هم از همین حربه استفاده کرده و تا جایی که داره ( تاکید میکنم، تا جایی که جا داره) میندازه.
وقتی من پول گوشی a7 رو بر فرض مثال پرداخت میکنم، از هر کجای دنیا هم بخرم تضمین اصالت کالا و ... میگیرم دیگه.
مگه میشه من برم بازار بگم a7 میخوام، طرف بیاره a7 فیک رو با ققیمت اصل بهم بده؟ من بعدا متوجه بشم اون جا رو روی سرشون خراب خواهم کرد و خوب خودشونم همینو میدونن.
یکم زیادی به دیجی کالا بها داده شده و اون هم از همین اعتماد شدیدا داره سوء استفاده میکنه.
نمونه ی همین سوء استفاده ش برای موارد مختلف کمپین زدن هستش.
یادتونه برای هر مناسبتی کمپین میزنه و میگه از من جنس بخرین و من میبرم این جنس ها رو مثلا برای زلزله زده ها و کودکان بی سرپرست و ...
( خوب مرتیکه، اگر میخوای کار خیر بکنی، چرا جنسی که خودت داری وارد میکنی رو به همون قیمت فروشت توی این قسمت قرار دادی؟ چرا جنس هات رو به بهانه ی کار خیر به ملت قالب میکنی؟)
چرا و چراهای دیگر