نعدوستان من 43 تومن توی حساب صباویژنم دارم؟
دیگه سایت فعالی ندارم که کسب درآمد کنم و به حدنصاب 150 برسه.
بنظرتون میده این پولو یا نه؟
نعدوستان من 43 تومن توی حساب صباویژنم دارم؟
کد هاتو بده یکی بزاره به 150 رسید 43 رو تو ور دار (اینطوری شاید بدن ولی خود 43 رو نمیدن)دوستان من 43 تومن توی حساب صباویژنم دارم؟
پولشه و وقتی قطع همکاری کرده باید بدن ولی خب متاسفانه اینجا ایرانهکد هاتو بده یکی بزاره به 150 رسید 43 رو تو ور دار (اینطوری شاید بدن ولی خود 43 رو نمیدن)
اونجوری باید بعد یه مدت بیاد تاپیک بزنه ۴۳ تومن مو چجوری از این طرف بگیرمکد هاتو بده یکی بزاره به 150 رسید 43 رو تو ور دار (اینطوری شاید بدن ولی خود 43 رو نمیدن)
دیگه احتمالا اینکه طرف بده بیشتر از اینکه که صبا ویژن بدهاونجوری باید بعد یه مدت بیاد تاپیک بزنه ۴۳ تومن مو چجوری از این طرف بگیرم
یکی از این سایت های تبلیغات کلیکی تیکت میدادم اینقدر قشنگ حرف میزدم و جناب آقای فلانی میگفت و آخرشم میگفت اگر سوالی بود در خدمتم و هزارتا چیز دیگهدیگه احتمالا اینکه طرف بده بیشتر از اینکه که صبا ویژن بده
حالت خوشه همین گوگل ارث یه هفته قبلو نشو نمیده . دیگه زنده باشه و با کیفیت میشه ماهواره جاسوسی .گوگل ارث تصویر کیفیت بالا نداره, چیزی هست که تصویر با کیفیت بیشتر و Live یعنی تصویر زنده هم نشون بده؟!
نهآپارات با مولتی یوزر مشکل داره یا آزاده؟
تو سایت چورن هم کم مونده ریپورتاژ بدهدوستان کسی از این سایت https://mizbanfa.net هاست گرفته ؟ کشته خودشو به زمین و زمان ریپورتاژ داده .
زومیت قشنگ زده ریپورتاژ و هیچ مسئولیتی بابتش ندارم . ولی قیمت و مشخصاتش خوبه که البته معلومه مثل بقیه هاستینگا دروغ تحویل مردم میدن.(دروغ بهتری گفته)نه
تو سایت چورن هم کم مونده ریپورتاژ بده
تو سایتش همچین زده در خبرگزاری و سایت های دیگه یکی هم ندونه فکر میکنه ملت همه بسیج شدن پیگیر بشن اینو نقد و بررسی کنن والا
اقا مشکل پارس پک چیه ؟؟؟؟ (میخواستم یه سایت اونجا بالا بیارم)لطفا یه هاست خوب معرفی کنید
پارس پک پدرمونو درآورد
آذرآنلاینلطفا یه هاست خوب معرفی کنید
پارس پک پدرمونو درآورد
شدیدا توصیه میکنم پارس پک انتخاب نکناقا مشکل پارس پک چیه ؟؟؟؟ (میخواستم یه سایت اونجا بالا بیارم)
شوخی میکنه اقا این کلا منفعت خودش مهمه هاست خوب نداریم والا نت افراز و هاست دی ال رو یکی از اینا برو (نت افراز فقط محدودیت زیاد داره پشتیبانش واقعا فنیه و اپ تایمش بالاست)چه مدته استفاده میکنی؟
پشتیبانیش چطوره؟
Only changiz hostچه میگویی, ایشون هنوز با چنگیز هاست کار نکرده , پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنن :general711:
مشاهده پیوست 1052721