سربازی رو باید بگیری به شخمت مگرنه برای این افراطی ها جونتم بدی کمهتو مگه سرباز نبودی اومدی داری اپاراته و انگولک میکنی . فرار کردی ایا ؟
سربازی رو باید بگیری به شخمت مگرنه برای این افراطی ها جونتم بدی کمهتو مگه سرباز نبودی اومدی داری اپاراته و انگولک میکنی . فرار کردی ایا ؟
چن ماهه نرفتی؟سربازی رو باید بگیری به شخمت مگرنه برای این افراطی ها جونتم بدی کمه
فعلا دارم میرم :general503::general503:چن ماهه نرفتی؟
نوموخوام :دیما ایرانیا مشکلمون چیه سرمون بره از لینک رفر همدیگه استفاده نمیکنیم انگار کسر شان داره اقا بیا از لینک رفر من استفاده کن هر چی در اومد نصف نصف
ببینم میتونی همونم به گاج بدی که از این به بعد بریم فیلم پلی استیشن بازی کردن ملت رو توی نماشا و تماشا و فاکاشا نگاه کنیم.به نشانه اعتراض دو تا فیلم چورن آپلود کردم
خودت با پای خودت بیا از رفر من استفاده کن پول هاستتو در بیار و اکثر نه با تیم پشتیبانی چنگیز هاست دم خونتیم .نوموخوام :دی
بیا تبادل لینک به شیوه ی قرن بوقی کنیم :دی
اگر حاضری منو به اسم 007saeed لینک کن، منم با اسم saeid007 لینک میکنم
ببینم میتونی همونم به گاج بدی که از این به بعد بریم فیلم پلی استیشن بازی کردن ملت رو توی نماشا و تماشا و فاکاشا نگاه کنیم.
( دستمون به گوشت که نمیرسه، مجبوریم بریم گوشن بقیه رو دید بزنیم = ای منحرفا منظورم بازی کردن ملت بود = ای منحرفا منظورم پلی استیشن بازی کردنشون بود )
بابا پول هاستمون هم در نمیادخودت با پای خودت بیا از رفر من استفاده کن پول هاستتو در بیار و اکثر نه با تیم پشتیبانی چنگیز هاست دم خونتیم .
من تو ذهنمه 16 هزار ای پی داری:general609: یه همچین چیزی یادم میادبابا پول هاستمون هم در نمیاد
الان ماهی 65 ت پول این نت افراز رو میدیم
بعد @EmpireWorld میگه اعتماد به نفس ت خیلی پایینه و خیلی عجز و لابه میکنی
من چقدر باید پست بنویسم و برای هر کدوم هم 5 تا بازدید بیاد؟
هر کی هم ببینه فکر میکنه میلیاردر روزگاریم
مجبوریم 6-7 تا سایت با هم بالا بیاریم بلکه آخر ماه 100 تومن دربیاد بزنیم به یک زخم زندگی مون
پس همونه میگی بیا از لینک رفر من استفاده کن :دیمن تو ذهنمه 16 هزار ای پی داری:general609: یه همچین چیزی یادم میاد
اها 16 هزاز ای پی نبود 200 تا انلان بود بگی نه اینجا افشا میکنم با مدرک یکی از سایتام و اونقد قوی کار کرده بودم که کلا هر چی میزدم صفحه اول بود اونقد نرسیدم . نرسیدم بهش الان 3 ماه باز نکردم ببینم چه خبره ولی بازم ماهی 100 توم میده .پس همونه میگی بیا از لینک رفر من استفاده کن :دی
---------
برو عامو من 16 هزار آی پی داشتم اینجا نمیومدم به اسپم های بیزینس پلن نقل قول کنم :دی
در پی وی لیست تمام سایت هات + جزئیاتی از درآمد هات و کلا اخلاقیاتت رو بفرست :|اها 16 هزاز ای پی نبود 200 تا انلان بود بگی نه اینجا افشا میکنم با مدرک یکی از سایتام و اونقد قوی کار کرده بودم که کلا هر چی میزدم صفحه اول بود اونقد نرسیدم . نرسیدم بهش الان 3 ماه باز نکردم ببینم چه خبره ولی بازم ماهی 100 توم میده .
تعطیل نمودم الان یدونه اون سایتو دارم چنتام اسکریپ دارم کار میکنم که دست کسی نیست . یه قسمتشم دادم اقا محمد کد بزنه فعلا سرش شلوغه . بیا ادرس سایتتو بده پی وی یه کارشناسی بنمایمدر پی وی لیست تمام سایت هات + جزئیاتی از درآمد هات و کلا اخلاقیاتت رو بفرست :|
-------------
والا سایت ما که نمیدونم چه مرگش شده قبلا مطلب نفرستاده بودم لینک یک بود، الان با ده ساعت تاخیر ایندکس میشه اونم لینک ده هزارم
شیطونه میگه بزنیم تو کار سایت چورن :دی
میگم روش خوبی پیش گرفتیماتعطیل نمودم الان یدونه اون سایتو دارم چنتام اسکریپ دارم کار میکنم که دست کسی نیست . یه قسمتشم دادم اقا محمد کد بزنه فعلا سرش شلوغه . بیا ادرس سایتتو بده پی وی یه کارشناسی بنمایم
اره پاشو چای بیار بخوریممیگم روش خوبی پیش گرفتیما
اینطوری کسی شک نمیکنه که ما مولتی یوزر هستیم :دی
359 صفحه مونده تا برسیم به صفحه 9000اره پاشو چای بیار بخوریم
به موقعش دستتونو رو میکنممیگم روش خوبی پیش گرفتیما
اینطوری کسی شک نمیکنه که ما مولتی یوزر هستیم :دی
به موقعش دستتونو رو میکنم
صبر داشته باش
از کجا معلوم که اینا همه بازی نباشه برای فریب افکار عمومیالان پیام خصوصی ما رو بخونن می فهمن کلا مولتی نیستیم.
چی میگی یجا میگی باز نمیشه یجا میگی رو کلمات کار کنم . امروزم ثبت نام کردی نیومده اسپم بارون کردی.سلام من الان سایت و وبلاگ بیمه بازار دستمه! میخوام رو یه سری کلمات کلیدی مثل بیمه عمر و ثالث کار کنم/ کسی میتونه راهنماییم کنه؟
https://bimebazar.ir/