ali998
Registered User
- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 779
من سرور مجازی دارم ازش، آمریکا خوبه.از وب داده چه خبر؟
قبلا هم آلمان ازش سرور مجازی داشتم خوب بود...
درباره هاست اشتراکی نظری ندارم...
من سرور مجازی دارم ازش، آمریکا خوبه.از وب داده چه خبر؟
نتیجه چی شد همون ویدو که میگفت تکراریه اون نسخه که رو اپارت بود رو دانلود کردی و به جا ویدیو خودت اپلود کردی؟
چطوری کار کرد . اینطوری که ویدیو به چیز میره
زرین پالاینو ک جواب ندادید ..
درگاه مطمئن چی پیشنهاد میدید به جز پردانو ؟
همونی که zgg گفت :general403:
وات ؟ اخه اصولا باید خراب میشد فایلهمونی که zgg گفت :general403:
تعریف نکن اینجا هر کی تعریف میکنه مشکلی پیش بیاد در موردش با چماق دم درشونیممن سرور مجازی دارم ازش، آمریکا خوبه.
قبلا هم آلمان ازش سرور مجازی داشتم خوب بود...
درباره هاست اشتراکی نظری ندارم...
مطالبی که من میگم از عجایب هشتگانه روزگاره :general505:از عجایب روزگاره
این چندروزه انقدر فحش به وبداده دیدم فکر کردم پست ایشون برای مسخره کردن هستش جدی تعریفه یا شوخی بود؟تعریف نکن اینجا هر کی تعریف میکنه مشکلی پیش بیاد در موردش با چماق دم درشونیم
سرور مجازی وقتی داون بشه و از دسترس خارج، فقط پشتیبانی می خواد.مشکلشون پشتیبانیه؟ برای سرور مجازی کجا خوبه؟:general505:
خداد تومن پول ميگيره اين پستهارو بزاره!باشگاه لبو فروشان جوان مگه سایت خبری نیست؟! سایت خبر ، حالا این مطالبی که میزنه چه ربطی به اخبار داره؟! مطلب زده راهنمای سفر به دبی !!! فقط همین مونده در مورد دیلدو و شاندوم مطلب بزنه:general208:
مکالمه کاری چیه؟ مصاحبه استخدام یا کار مثل پشتیبانی ؟دوستان برای مکالمه/نوشتن زبان کدوم روش بهتر جواب میده؟ یه روش فوری که بتونم مکالمه کاری داشته باشم.
حرف زدن بقیه رو متوجه میشم/ مطلب انگلیسی رو اکثرا متوجه میشم مگر اینکه کلمه های خیلی خاص داشته باشه.
پ.ن : دلار داره میشه 5000 یه کار ریموت پیدا کنیم 5 برابر اینجا ارزش داره :|
شما باید زبان تخصصی کامپیوتر رو بخونید کتاب زیااد هست سرچ کنهر رشته ای یه سری کلمه داره (مثلا نرم افزار میخوندیم زبان تخصصی اکثر لغتای کامپیوتر رو آموزش میداد)
فکر کنم همچین چیزی برای مکالمه های مربوط به کارم باشه. بالاخره یه سری کلمه ها بیشتر استفاده میشن، شاید جمله های خاصی رو بشه حفظ کرد و...
اسمش روشه ریپورتاژ آگهیخداد تومن پول ميگيره اين پستهارو بزاره!
شما بهش پول بده بدتر از اين چيزايي كه گفتي هم ميزاره!
برای یادگیری جمله سازی باید گرامر رو یاد بگیرید.بالاتر گفتم متنی که نوشته شده یا مکالمه دیگران رو متوجه میشم. خودم نمیدونم چطور جمله بسازم.
این فقط مربوط به لغت دونستن و قواعده که کدوم کلمه رو کجا بکار ببری اونم تمرینه . باید تمرین کنی مثلا یه جمله رو از فارسی به انگلیسی خود ت سعی کنن ببری بعد ببین درستش چطوره بعد یه مدت ناخواداگاه میبینی میتونی جمله سازی کنی .بالاتر گفتم متنی که نوشته شده یا مکالمه دیگران رو متوجه میشم. خودم نمیدونم چطور جمله بسازم.
اول باید ببینی میدونی اصلا قید، صفت، فعل و باقی اجزای یک جمله در زبان انگلیسی چی هستش؟گرامر تو کلاس زبان و دانشگاه زیاد کار کردم ولی همیشه کاری که انجام میدادیم خوندن از رو کتاب بوده که اونم به لیسنینگ و ریدینگ کمک کرده. تمرین خاصی هست که انجام بدم راه بیفتم؟
چون گرامر فشرده بخونم دوباره تئوریه عملا تاثیری نداره.
یعنی ترجمه فارسی به انگلیسی کار کنم جمله سازیم راه میفته؟
منظورمو بهتر رسوند ببین :گرامر تو کلاس زبان و دانشگاه زیاد کار کردم ولی همیشه کاری که انجام میدادیم خوندن از رو کتاب بوده که اونم به لیسنینگ و ریدینگ کمک کرده. تمرین خاصی هست که انجام بدم راه بیفتم؟
چون گرامر فشرده بخونم دوباره تئوریه عملا تاثیری نداره.
یعنی ترجمه فارسی به انگلیسی کار کنم جمله سازیم راه میفته؟
اول باید ببینی میدونی اصلا قید، صفت، فعل و باقی اجزای یک جمله در زبان انگلیسی چی هستش؟
وقتی ly به یک کلمه اضافه میشه اصالت اون کلمه چه تغییری میکنه؟
یاد داشتن یک سری کلمه و متوجه شدن مفهوم یک سری جمله که گوینده میگه زیاد کار سختی نیست.
بهتر هستش یک جمله به زبان انگلیسی بگی و همون رو سعی کنی به انگلیسی هم بگی.
اگر تونستی که اوکی حله، اما اگه نتونستی باید اون رو بنویسی، حالا باید چک کنی کجای جمله رو اشتباه گفتی.
مثلا وقتی میگی : من دیروز با اتوبوس به مدرسه رفتم.
خب انگلیسی ش میشه : i went to school by bus yesterday
حالا یکسری نکاتی اینجا هست که مثلا همیشه همراه اتوبوس by میاد، گذشته ی go میشه went و دیروز هم همیشه یا اول جمله میاد ( که زیاد مرسوم نیست) یا همیشه آخر جمله میاد و برای رفتن به یک مکان هم از to استفاده میشه.
الان در جمله ی بالا هیچ کلمه ی سختی استفاده نشده، دیروز، اتوبوس، مدرسه، رفتن.
همه شون کلماتی هستن که همون ابتدای یادگیری زبان انگلیسی یاد میگیریم اما طریقه ی کنار هم قرار دادن شون مهم هستش.
فقط یک سری نکات ریز هست که مثلا اگر به جای school بیاری از home استفاده کنی دیگه نیازی اصلا به to نداری.
اونچه که به فارسی میگی اولش یکبار تو ذهنت به انگلیسی تبدیل کن و بعد روی کاغذ بنویس ایراداتش حل بشه و بعد از یه مدت خیلی کوتاه دیگه اصلا نیازی نیست روی کاغذ بنویسی و بعد از اون هم اصلا نیازی نیست که فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنی و خودکار ذهنت انگلیسی میگه.
کتاب های داستانی به جهت اینکه زیاد از زمان های مختلف و همچنین کلمات پیرامون موضوعات متنوع استفاده میشه پیشنهاد میشه که بخونی و زیاد هم پایبند به متوجه شدن معنی همه کلماتش نباش و سعی کن جمله سازی ها ملکه ی ذهنت بشه.
خوش اومدی اینجا د بوی احتمالا هویز رو اپدیت نکردی چک کن ببین قابل ثبت باشه دوباره از اول ثبت کن . تبلیغات مال ریجیستر دامینه معمولاسلام
من یه دامین com داشتم که چند ماهی هست تمدیدش نکردم
هویز گرفتم هنوز به نام من هست ولی وقتی آدرس دامین رو میزنم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه که یه سری دامین تبلیغ میکنه
من الان میتونم دامینمو تمدید کنم؟ هنوز تحت مالکیت منه؟
قضیه این تبلیغات چی هست؟