• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من سرور مجازی دارم ازش، آمریکا خوبه.
قبلا هم آلمان ازش سرور مجازی داشتم خوب بود...
درباره هاست اشتراکی نظری ندارم...
تعریف نکن اینجا هر کی تعریف میکنه مشکلی پیش بیاد در موردش با چماق دم درشونیم :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
تعریف نکن اینجا هر کی تعریف میکنه مشکلی پیش بیاد در موردش با چماق دم درشونیم :D
این چندروزه انقدر فحش به وبداده دیدم فکر کردم پست ایشون برای مسخره کردن هستش:D جدی تعریفه یا شوخی بود؟:D

مشکلشون پشتیبانیه؟ برای سرور مجازی کجا خوبه؟:general505:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
مشکلشون پشتیبانیه؟ برای سرور مجازی کجا خوبه؟:general505:
سرور مجازی وقتی داون بشه و از دسترس خارج، فقط پشتیبانی می خواد.
این خوب بوده، یعنی خیلی کم داون شده (تا حالا، و برای ما) و نیاز زیادی به پشتیبانی نداشتیم...
قبلا از پارس دو سرور مجازی داشتم همش داون می شد....

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
باشگاه لبو فروشان جوان مگه سایت خبری نیست؟! سایت خبر ، حالا این مطالبی که میزنه چه ربطی به اخبار داره؟! مطلب زده راهنمای سفر به دبی !!! فقط همین مونده در مورد دیلدو و شاندوم مطلب بزنه:general208:
خداد تومن پول ميگيره اين پستهارو بزاره!
شما بهش پول بده بدتر از اين چيزايي كه گفتي هم ميزاره!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دوستان برای مکالمه/نوشتن زبان کدوم روش بهتر جواب میده؟ یه روش فوری که بتونم مکالمه کاری داشته باشم.
حرف زدن بقیه رو متوجه میشم/ مطلب انگلیسی رو اکثرا متوجه میشم مگر اینکه کلمه های خیلی خاص داشته باشه.

پ.ن : دلار داره میشه 5000 یه کار ریموت پیدا کنیم 5 برابر اینجا ارزش داره :|
مکالمه کاری چیه؟ مصاحبه استخدام یا کار مثل پشتیبانی ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
هر رشته ای یه سری کلمه داره (مثلا نرم افزار میخوندیم زبان تخصصی اکثر لغتای کامپیوتر رو آموزش میداد)
فکر کنم همچین چیزی برای مکالمه های مربوط به کارم باشه. بالاخره یه سری کلمه ها بیشتر استفاده میشن، شاید جمله های خاصی رو بشه حفظ کرد و...
شما باید زبان تخصصی کامپیوتر رو بخونید کتاب زیااد هست سرچ کن

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خداد تومن پول ميگيره اين پستهارو بزاره!
شما بهش پول بده بدتر از اين چيزايي كه گفتي هم ميزاره!
اسمش روشه ریپورتاژ آگهی
برای تبلیغات از هر حربه ای استفاده می کنن.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بالاتر گفتم متنی که نوشته شده یا مکالمه دیگران رو متوجه میشم. خودم نمیدونم چطور جمله بسازم.
برای یادگیری جمله سازی باید گرامر رو یاد بگیرید.
اگر مصاحبه ای که دارید به صورت انگلیسی پرسش و پاسخ صورت میگیره و شما دایره ی واژگانی تون قوی هست و اکثر صحبت اطرافیان تون رو متوجه میشید باید به صورت فشرده گرامر کار کنید.
گرامر هم نه به این صورت که شما یاد بگیرید که مثلا زمان حال استمراری به چه صورتی هست و گذشته ساده و .. .
باید یاد بگیرید قید، فعل و ... کجای جمله قرار میگیرند.
در زبان فارسی مثلا فعل همیشه آخر جمله قرار میگیره ( یه سری قواعد خاص هست که نشون میده جمله چطور ساخته میشه ) = همونطور که ما الان جمله زیر رو داریم.
علی رفت
علی به خانه رفت
علی به همراه حسین به خانه رفت
علی در حالی که کیفی در دستش بود به همراه حسین به خانه رفت.
علی همیشه اول جمله، رفت همیشه آخر جمله و این ساختار کامل یک جمله در زبان فارسی هستش و باقی موارد مثل مفعول و ... اجزای اضافه ی جمله هستن.
یادگیری اینطوری زبان خیلی آسون هستش و میشه با حدودا 10 جلسه ی فشرده در یک موسسه به صورت کلاس خصوصی یاد گرفت ( البته باید جلسات به صورت مکالمه ای باشه و نه فقط صرفا پرداختن به شاخ و برگ و ...)
اگر هم زمان دارید بهتره که به کلاس های ترمیک هم فکر کنید. :)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بالاتر گفتم متنی که نوشته شده یا مکالمه دیگران رو متوجه میشم. خودم نمیدونم چطور جمله بسازم.
این فقط مربوط به لغت دونستن و قواعده که کدوم کلمه رو کجا بکار ببری اونم تمرینه . باید تمرین کنی مثلا یه جمله رو از فارسی به انگلیسی خود ت سعی کنن ببری بعد ببین درستش چطوره بعد یه مدت ناخواداگاه میبینی میتونی جمله سازی کنی .

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
گرامر تو کلاس زبان و دانشگاه زیاد کار کردم ولی همیشه کاری که انجام میدادیم خوندن از رو کتاب بوده که اونم به لیسنینگ و ریدینگ کمک کرده. تمرین خاصی هست که انجام بدم راه بیفتم؟
چون گرامر فشرده بخونم دوباره تئوریه عملا تاثیری نداره.

یعنی ترجمه فارسی به انگلیسی کار کنم جمله سازیم راه میفته؟ o_O
اول باید ببینی میدونی اصلا قید، صفت، فعل و باقی اجزای یک جمله در زبان انگلیسی چی هستش؟
وقتی ly به یک کلمه اضافه میشه اصالت اون کلمه چه تغییری میکنه؟
یاد داشتن یک سری کلمه و متوجه شدن مفهوم یک سری جمله که گوینده میگه زیاد کار سختی نیست.
بهتر هستش یک جمله به زبان انگلیسی بگی و همون رو سعی کنی به انگلیسی هم بگی.
اگر تونستی که اوکی حله، اما اگه نتونستی باید اون رو بنویسی، حالا باید چک کنی کجای جمله رو اشتباه گفتی.
مثلا وقتی میگی : من دیروز با اتوبوس به مدرسه رفتم.
خب انگلیسی ش میشه : i went to school by bus yesterday
حالا یکسری نکاتی اینجا هست که مثلا همیشه همراه اتوبوس by میاد، گذشته ی go میشه went و دیروز هم همیشه یا اول جمله میاد ( که زیاد مرسوم نیست) یا همیشه آخر جمله میاد و برای رفتن به یک مکان هم از to استفاده میشه.
الان در جمله ی بالا هیچ کلمه ی سختی استفاده نشده، دیروز، اتوبوس، مدرسه، رفتن.
همه شون کلماتی هستن که همون ابتدای یادگیری زبان انگلیسی یاد میگیریم اما طریقه ی کنار هم قرار دادن شون مهم هستش.
فقط یک سری نکات ریز هست که مثلا اگر به جای school بیاری از home استفاده کنی دیگه نیازی اصلا به to نداری.
اونچه که به فارسی میگی اولش یکبار تو ذهنت به انگلیسی تبدیل کن و بعد روی کاغذ بنویس ایراداتش حل بشه و بعد از یه مدت خیلی کوتاه دیگه اصلا نیازی نیست روی کاغذ بنویسی و بعد از اون هم اصلا نیازی نیست که فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنی و خودکار ذهنت انگلیسی میگه.
کتاب های داستانی به جهت اینکه زیاد از زمان های مختلف و همچنین کلمات پیرامون موضوعات متنوع استفاده میشه پیشنهاد میشه که بخونی و زیاد هم پایبند به متوجه شدن معنی همه کلماتش نباش و سعی کن جمله سازی ها ملکه ی ذهنت بشه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
گرامر تو کلاس زبان و دانشگاه زیاد کار کردم ولی همیشه کاری که انجام میدادیم خوندن از رو کتاب بوده که اونم به لیسنینگ و ریدینگ کمک کرده. تمرین خاصی هست که انجام بدم راه بیفتم؟
چون گرامر فشرده بخونم دوباره تئوریه عملا تاثیری نداره.

یعنی ترجمه فارسی به انگلیسی کار کنم جمله سازیم راه میفته؟ o_O
منظورمو بهتر رسوند ببین :

اول باید ببینی میدونی اصلا قید، صفت، فعل و باقی اجزای یک جمله در زبان انگلیسی چی هستش؟
وقتی ly به یک کلمه اضافه میشه اصالت اون کلمه چه تغییری میکنه؟
یاد داشتن یک سری کلمه و متوجه شدن مفهوم یک سری جمله که گوینده میگه زیاد کار سختی نیست.
بهتر هستش یک جمله به زبان انگلیسی بگی و همون رو سعی کنی به انگلیسی هم بگی.
اگر تونستی که اوکی حله، اما اگه نتونستی باید اون رو بنویسی، حالا باید چک کنی کجای جمله رو اشتباه گفتی.
مثلا وقتی میگی : من دیروز با اتوبوس به مدرسه رفتم.
خب انگلیسی ش میشه : i went to school by bus yesterday
حالا یکسری نکاتی اینجا هست که مثلا همیشه همراه اتوبوس by میاد، گذشته ی go میشه went و دیروز هم همیشه یا اول جمله میاد ( که زیاد مرسوم نیست) یا همیشه آخر جمله میاد و برای رفتن به یک مکان هم از to استفاده میشه.
الان در جمله ی بالا هیچ کلمه ی سختی استفاده نشده، دیروز، اتوبوس، مدرسه، رفتن.
همه شون کلماتی هستن که همون ابتدای یادگیری زبان انگلیسی یاد میگیریم اما طریقه ی کنار هم قرار دادن شون مهم هستش.
فقط یک سری نکات ریز هست که مثلا اگر به جای school بیاری از home استفاده کنی دیگه نیازی اصلا به to نداری.
اونچه که به فارسی میگی اولش یکبار تو ذهنت به انگلیسی تبدیل کن و بعد روی کاغذ بنویس ایراداتش حل بشه و بعد از یه مدت خیلی کوتاه دیگه اصلا نیازی نیست روی کاغذ بنویسی و بعد از اون هم اصلا نیازی نیست که فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنی و خودکار ذهنت انگلیسی میگه.
کتاب های داستانی به جهت اینکه زیاد از زمان های مختلف و همچنین کلمات پیرامون موضوعات متنوع استفاده میشه پیشنهاد میشه که بخونی و زیاد هم پایبند به متوجه شدن معنی همه کلماتش نباش و سعی کن جمله سازی ها ملکه ی ذهنت بشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من یه دامین com داشتم که چند ماهی هست تمدیدش نکردم
هویز گرفتم هنوز به نام من هست ولی وقتی آدرس دامین رو میزنم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه که یه سری دامین تبلیغ می‌کنه
من الان میتونم دامینمو تمدید کنم؟ هنوز تحت مالکیت منه؟
قضیه این تبلیغات چی هست؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام
من یه دامین com داشتم که چند ماهی هست تمدیدش نکردم
هویز گرفتم هنوز به نام من هست ولی وقتی آدرس دامین رو میزنم یه صفحه تبلیغاتی باز میشه که یه سری دامین تبلیغ می‌کنه
من الان میتونم دامینمو تمدید کنم؟ هنوز تحت مالکیت منه؟
قضیه این تبلیغات چی هست؟
خوش اومدی اینجا د بوی :D احتمالا هویز رو اپدیت نکردی چک کن ببین قابل ثبت باشه دوباره از اول ثبت کن . تبلیغات مال ریجیستر دامینه معمولا

بالا