والا سعید جون من خیلی وخته تقریبا از 2007 مثلا از iweb دارم حتی برای پشتیبانی خانوم صبوری تلفنی هم جواب میده ایرانی هستش
یا خیلی جاهای دیگه یه زمون که از هتزنر هم میگرفتم مشکلی نداشتن البته اینم بگم همه خریها از شهروند آلمانی بود ( خاله یکی از دوستام )
در مورد قیمت که من حاظرم چند دلار بیشتر بدم ولی با هاستنگای ایرانی جماعت سرو کله نزنم و دستم تو هر کاری باز باشه
تنها هاست ایرانی که مشکلی باهاش نداشتم نت افراز بود بقیه آشغال مثل سرور پارس که بدترین خاطراتو باهاشون دارم
یکی دیگه بود گفتم سورس گاردیان نصب کنید از تو تیکت نتونستم بهشون بفهمونم زنگ زدن پشت تل یارو میگه ما چون با خیلی از نرم افزارها کار کردیم حظور زهن نداریم اگر میشه مراحل نصبشو بگین نصب کنیم !! آخر دیدیم نصبه فقط غیر فعال بود :|
یکی بود خیلی هم معروفه تیکت رو بعد از تعطیلات جواب داده ببخشید مسافرت بودیم تیکت شمارو ندیدیم :| میفهمی میگه ندیدیم :|
و ....
همه اینا نمیرزه چند دلار بیشتر بدی ؟ :|
من دیگه خیلی وخته ( مخصوصا بعد عمل چشمام ) از نت کشیدم کنار چون نمیرزه صبح تا شب وخت بزار تهش لنگ چند تومن سر ماه باش تازه نه تفریحی داری نه گردشی از اونور سلامتیت به خطر میفته و ...
الآن درآمدم چون با اونوریا کار میکنم به دلاره و مستقیم میارم دلارو میدم به مشتری درسته جدیدا یه کم دردسر شده مخصوصا غیر قانونی اعلام کردن خرید و فروش دلارو ولی بازم میرزه
بدترین چیز دنیا میدونی چیه ؟
اینه که مشتری خودت بره زیر آب خودتو بزنه
ببین :
مشاهده پیوست 1070019
خود دولت دلارو 57 نمیده من انقد ارزون میدم مثلا میای هم خودت یه کاری کنی هم یه خوبی در حق بقیه
حالا اینو ببین :
مشاهده پیوست 1070020
یعنی آدم انقد نامرد ؟ انقد پست ؟
خو آخه واس چی میری میفروشی که هم خودت ضرر کنی هم ملت :|
واس همینه آدم پشت دستشو داغ میکنه واس ایرانی جماعت هیچکاری نکنه :|
بعد از پلیس فتا که رفتم بانک مرکزی گفت باید صرافی نمیدونم قانونی زیر نظر بانک مرکزی و از این چرتو پرتا باشی
تهش رسید به اینکه شیرینی مارو بده بقیه چیزا حله
بعد تو یه تاپیک دیگه اینجا :
https://forum.persiantools.com/threads/کدامیک-از-پیام-رسان-های-داخلی-را-می-پسندید؟.910604/page-4#post-12457767
میگی ایرانیا فلانن طرف ساندیس خور پاچه خوار ناراحت میشه
اینجا ایران است دیگر ...
چع عجب :|
البته فک کنم یادت رفت به پراید سوارا فحش بدی :|