یه برنامه نوت پد نیاز دارم که فایل txt یا snb تحویل بده، سراغ نداری؟ سرچ کردم نهایتش بکاپ دارن با فرمت مسخره، فایل تکس تحویل نمیدن!!شاید فرمت مخصوص خودش سیو میکنه
یه برنامه نوت پد نیاز دارم که فایل txt یا snb تحویل بده، سراغ نداری؟ سرچ کردم نهایتش بکاپ دارن با فرمت مسخره، فایل تکس تحویل نمیدن!!شاید فرمت مخصوص خودش سیو میکنه
خب چرا دستی فایل تکست نمیسازی و با یه برنامه تکتس ادیتور ویرایشش نمیکنی؟یه برنامه نوت پد نیاز دارم که فایل txt یا snb تحویل بده، سراغ نداری؟ سرچ کردم نهایتش بکاپ دارن با فرمت مسخره، فایل تکس تحویل نمیدن!!
خب اگه از همین الان جواب نمیدن بهتره باهاشون کار نکنی یهو وسط کار دستت رو میذارن تو پوست گردو!میخوام چند تا پروژه بدم دست وبسیما ولی ایمیل جواب نمیدن! بجز تلفن راه دیگه ای هست؟ کسی تلگرام داره از اینا؟
سیستم عامل و کنترل پنل vps چیه؟ تو سیستم های مختلف فرق می کنه. بهرحال برای vps از self-signed SSL Certificate استفاده کنی ساده تره ولی خب اگه vps برای سرور دانلود هست استفاده از SSL باعث افت شدید سرعت دانلود میشه.سلام دوستان
برای ساب دامین یک ssl خریدم ولی چون ساب دامین به vps وصله باید گواهینامه ssl رو توی vps نصب کنم
تا مراحلشو انجام دادم و اکیه فقط مرحله اخر که : از گزینه "type" مقدار https را انتخاب کنید. گزینه IP address باید ادرس IP وب سیات شما باشد و یا بر روی All Unassigned قرار دهید، و میزان ترافیک ایمن شده توسط SSL در port مشخص می شود که معمولا 443 است. در این فیلد "SSL Certificate" نام گواهینامه ای که در مرحله 7 ایجاد کردید وارد کنید.
توی فیلد SSL Certificate هیچ گزینه ایی نیست برای انتخاب
براش تعریف کردم ولی نشون نمیده
دوستان اگه کسی یاد داره دریغ نکنه لطفا فوری است
<?php $catquery = new WP_Query( 'cat=72&posts_per_page=5' ); ?>
<ul>
<?php while($catquery->have_posts()) : $catquery->the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_postdata();
?>
اینو با نرم افزار های slide show درست کردن..سلام دوستان چه خبرا؟
یه نرم افزار اندروید نیاز دارم که بشه باهاش همچین چیزی ساخت.
تا حالا 10-12 تا نرم افزار از جمله ویدئو شو رو امتحان کردم اما نتیجه جالبی نداشتن.
یکی از خوبی های مانیتورهای بزرگ همین قابلیت داشتنه چند صفحه همزمانه.دیر گفتی دیشب گرفتم
مشاهده پیوست 1089645
29WK600-W
https://www.lg.com/ir/monitors/lg-29WK600-W-hdr10-ultrawide-monitor
برای عرض زیاد هم یه سریی قابلیت داره که میشه صفحه رو تقسیم کرد
راستش از اون چیزی که فکر میکرد بهتر بود مخصوصا که این سری ۲۰۱۸ و البته HDR هم هست
منم دنبال اسم نرم افزارش هستم دیگه.اینو با نرم افزار های slide show درست کردن..
هم اپلیکیشنش هست هم ابزار آنلاین
منظورت همون افکت بارون روی شیشه و پس زمینه دلخواههسلام دوستان چه خبرا؟
یه نرم افزار اندروید نیاز دارم که بشه باهاش همچین چیزی ساخت.
تا حالا 10-12 تا نرم افزار از جمله ویدئو شو رو امتحان کردم اما نتیجه جالبی نداشتن.
آره منظورم همون افکت هاست.منظورت همون افکت بارون روی شیشه و پس زمینه دلخواهه
چیز زیادی سختی نیست، با پلاگین هایی که واسه افتر افکت یا پریمیر ساختن میتونی انجام بدی ولی واسه موبایلو نمیدونم
من موسم خراب شده متاسفانه، وگرنه یه تحقیق تروتمیز واست میکردم شاید واسه اندروید هم باشه
ابزار آنلاینش رو هست..منم دنبال اسم نرم افزارش هستم دیگه.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicart.rainphotoeffectsآره منظورم همون افکت هاست.
واسه خودم نمیخوام طرفم با گوشی کار میکنه فقط.
الان که 15 تومنه. این دروغ ها رو باور نکن.بدترین شانس به این میگن که کلی دامنه نزدیک به انقضا وقتی دلار 18 تومن هست مجبور بشی تمدید کنی بعد از تمدید دلار بشه 5 هزار تومن!! این همه ضرر هایی که کردیم را کی جبران میکنه؟! و این همه سود های کلانی که بعضی ها بردن:general312::general312:
دلار قبل از تعطیلی بازار 15ت بود ،سیرک دلاری که از دیروز راه انداختن، آخرین دست و پا زدن قبل غرق شدن بود...بدترین شانس به این میگن که کلی دامنه نزدیک به انقضا وقتی دلار 18 تومن هست مجبور بشی تمدید کنی بعد از تمدید دلار بشه 5 هزار تومن!! این همه ضرر هایی که کردیم را کی جبران میکنه؟! و این همه سود های کلانی که بعضی ها بردن:general312::general312: