بعضی سلیت ها چی کارمیکنن وقتی دکمه back مرورگر زده میشه بجای برگشتن به گوگل مستقیم میرن به لینک تبلیغات! فقط هم با بستن تب میشه از شرش خلاص شد
فکرکنم با جاوا اسکریپت کنترل می کنند.بعضی سلیت ها چی کارمیکنن وقتی دکمه back مرورگر زده میشه بجای برگشتن به گوگل مستقیم میرن به لینک تبلیغات! فقط هم با بستن تب میشه از شرش خلاص شد
دقیقا از چه کدی میسه استفاده کرد و از همه مهمتر چرا جریمه گوگل نمیشن؟! از ده تا پاپ آپ هم بدترهفکرکنم با جاوا اسکریپت کنترل می کنند.
سایت نمونه رو بدهدقیقا از چه کدی میسه استفاده کرد و از همه مهمتر چرا جریمه گوگل نمیشن؟! از ده تا پاپ آپ هم بدتره
تست کردم..دشواری نداره..
بگیر و نگیر دارهتست کردم..دشواری نداره..
یعنی چی ؟اسنپ را درنظر بگیرید . میخوام یه همچین چیزی بزنم برای گرفتن مزدور و... , روی دارک وب زیاد موردی پیدا نمیشه مردم هم سردرنمیارن از اونجا . بنظرتون میشه ایده های که روی دارک وب هست با اپلیکیشن اجرا کرد؟
مثل اسنپ که راننده و مسافر همه دیگه رو پیدا میکنن و مسافر درخواست میده . این وسط بجای راننده یه نفر مزدور یا چیز های دیکه ای قرار بدیم + فرد درخواست کننده مثل کاری که روی دارک وب هست اینجا با اپلیکیشن انجام بشه:general605:یعنی چی ؟
بیشتر برایمان توضیح بده..
سعی کن بجاش یه کار خدماتی مفید تر بکنی..مثل اسنپ که راننده و مسافر همه دیگه رو پیدا میکنن و مسافر درخواست میده . این وسط بجای راننده یه نفر مزدور یا چیز های دیکه ای قرار بدیم + فرد درخواست کننده مثل کاری که روی دارک وب هست اینجا با اپلیکیشن انجام بشه:general605:
نه ایسام کلا نمیصرفه زیاد توش خرید و فروشدوستان سایت ایسام همکاری در فروش هم داره؟
آخر عبارت بنویسدوستان
من میخام یه چیزی رو توی گوگل سرچ کنم اما نتیجه هایی که میاره فقط منحصر به یک وبسایته و دردسر شده واسم
نمیشه توی گوگل جوری تنظیم کرد که یک وبسایت بخصوص رو (مثلا youtube) فیلتر کرد که نتیجه هارو از اون نیاره؟
به صورت تکی بلدم (site:yoursite.xyz)
-youtube.com
نتت خارج از ایران باشه به همین صورت هست.دوستان
من میخام یه چیزی رو توی گوگل سرچ کنم اما نتیجه هایی که میاره فقط منحصر به یک وبسایته و دردسر شده واسم
نمیشه توی گوگل جوری تنظیم کرد که یک وبسایت بخصوص رو (مثلا youtube) فیلتر کرد که نتیجه هارو از اون نیاره؟
به صورت تکی بلدم (site:yoursite.xyz)
ممنون، کار کرد :general601:آخر عبارت بنویس
کد:-youtube.com
اخه جالبیش اینجاس که یوتیوب اونقدری پرباره که یکی دوتا نتیجه هم ازش نمیاره، ۱۰ تا صفحه رد کردم تا رسیدم به اون چیزی که میخام، جستجومم نه انگلیسی بوده نه فارسینتت خارج از ایران باشه به همین صورت هست.
من الان اینجا هرچیزی رو که سرچ میکنم فقط کافیه یک ویدیئو یا فیلم درباره اون وجود داشته باشه همیشه اول سرچها فقط یوتیوب میاره بعدا میره سراغ سایتها.
به هر زبونی باشه فرقی نداره.ممنون، کار کرد :general601:
اخه جالبیش اینجاس که یوتیوب اونقدری پرباره که یکی دوتا نتیجه هم ازش نمیاره، ۱۰ تا صفحه رد کردم تا رسیدم به اون چیزی که میخام، جستجومم نه انگلیسی بوده نه فارسی